Мислите ли, че жена, която танцува добре,...
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Мислите ли, че жена, която танцува добре,...
... е и добра любовница? И имате ли такива наблюдения? От много време се каня да ви запитам.
От години "изучавам" това "явление" и със своя скромен опит смятам, че съществува такава закономерност.
За ГЕЙдара ми не мога да кажа, че функционира със 100% - ова безпогрешност, но когато с мен или около мен дама танцува красиво, с точност мога да си я представя как ще "танцува" и при други условия... Може би защото винаги съм асоциирала чувството за ритъм на дансинга с чувството за такт в леглото и съответно- въображението, вложено във всяко едно от двете действия. Поне ако съдя по себе си и... не само...
(За съжаление не мога да твърдя, че съм част от представителната извадка, защото в моята глава винаги звучи музика и... обичам да танцувам...
)
Когато видите красотата в един танц, освен естетическата наслада, която ви носи като едно от седемте изкуства, случвало ли се е да се уловите, че фантазирате и нещо по- сладострастно или ако танцувате, да пожелаете танцът да продължи, но не на дансинга...?
От години "изучавам" това "явление" и със своя скромен опит смятам, че съществува такава закономерност.
За ГЕЙдара ми не мога да кажа, че функционира със 100% - ова безпогрешност, но когато с мен или около мен дама танцува красиво, с точност мога да си я представя как ще "танцува" и при други условия... Може би защото винаги съм асоциирала чувството за ритъм на дансинга с чувството за такт в леглото и съответно- въображението, вложено във всяко едно от двете действия. Поне ако съдя по себе си и... не само...
(За съжаление не мога да твърдя, че съм част от представителната извадка, защото в моята глава винаги звучи музика и... обичам да танцувам...
)Когато видите красотата в един танц, освен естетическата наслада, която ви носи като едно от седемте изкуства, случвало ли се е да се уловите, че фантазирате и нещо по- сладострастно или ако танцувате, да пожелаете танцът да продължи, но не на дансинга...?
Dorotea- Брой мнения: 65
Местожителство: София
Re: Мислите ли, че жена, която танцува добре,...
Dorotea написа:... е и добра любовница? И имате ли такива наблюдения? От много време се каня да ви запитам.
За ГЕЙдара ми не мога да кажа, че функционира със 100% - ова безпогрешност, но когато с мен или около мен дама танцува красиво, с точност мога да си я представя как ще "танцува" и при други условия... Може би защото винаги съм асоциирала чувството за ритъм на дансинга с чувството за такт в леглото и съответно- въображението, вложено във всяко едно от двете действия. Поне ако съдя по себе си и... не само...(За съжаление не мога да твърдя, че съм част от представителната извадка, защото в моята глава винаги звучи музика и... обичам да танцувам...
![]()
![]()
)
Когато видите красотата в един танц, освен естетическата наслада, която ви носи като едно от седемте изкуства, случвало ли се е да се уловите, че фантазирате и нещо по- сладострастно или ако танцувате, да пожелаете танцът да продължи, но не на дансинга...?
Абсолютно НЕ означава че е добра любовница.
Казвам го като човек с ОПИТ точно на тази тема.
Би могла да бъде, но демонстрираната в танците гъвкавост, изобщо не означава, че очакванията ще бъдат оправдани и в леглото

DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Dorotea, то танцът така или иначе си е изкуство за съблазняване, но според мен има голяма разлика между това дадена жена да танцува съблазнително и да усеща добре ритъма. Иначе аз си фантазирам и докато зъболекарката ми ми оправя зъбите, така че много неща провокират човешките фантазии, особено моите. Забелязала съм, че има един особен вид съблазнителен танц, съпроводен от много гъвкавост и увиване, овъртолване, отъркване, който сигурно провокира доста сладострастни мисли и чувства, но все пак не означава, че задължително жената би ти допаднала в леглото. Според мен е по-важно чувството за ритъм и усещането на музиката, дори и танцът да не е от типа "ела вълчо изяж ме" (или вълчицо май е по-подходящо). Сега се замислям, че има девойки, които изглеждат доста гротескно в опитите си за секси танци и тук е моментът да споделя, че попипването по чатала ме насочва само към мисли за венерически болести, а не към секси фантазии, хахахах.
DAEMON, това с демонстрираната в танците гъвкавост, която не отговаря на очакванията за леглото, според мен, идва точно да покаже, че всъщност наистина чувството за ритъм е по-красноречиво, защото може да си се виеш неритмично и да си мачкаш циците, което определено би било възбуждащо за голяма част от посестримите, но не говори нищо за сексуалните способности.
DAEMON, това с демонстрираната в танците гъвкавост, която не отговаря на очакванията за леглото, според мен, идва точно да покаже, че всъщност наистина чувството за ритъм е по-красноречиво, защото може да си се виеш неритмично и да си мачкаш циците, което определено би било възбуждащо за голяма част от посестримите, но не говори нищо за сексуалните способности.

lira- Брой мнения: 872
Това със зъболекарката и на мен ми се е случвало....
Що се отнася до танците не мисля, че е добре да се прави корелация между гъвкавостта на дансинга и уменията в леглото (или на друго място )

Що се отнася до танците не мисля, че е добре да се прави корелация между гъвкавостта на дансинга и уменията в леглото (или на друго място )

freedom- Брой мнения: 142
Благодаря за отговорите!
В моите очи гъвкавостта не е достатъчна,за да бъде един танц красив. Може гъвкавите движения да са съблазнителни, но това съвсем не означава, че въпросната танцьорка би ми допаднала, прeдставяйки си я... По- скоро вниманието ми бива привлечено от:
О, да, знам за какво говориш...
Като заключение само ще допълня, че независимо от това дали една жена танцува красиво, с чувство за ритъм, гъвкаво, с "увиване, овъртолване, отъркване" или гротескно, грубо, неритмично и непохватно, интуитивно усещам и мога да си я представя с точност как ще се държи и в другата ситуация, без значение дали ще ми допадне или не. ( За себе си мога да кажа, че това, което ми допада и отблъсква, съм го виждала в танц... и след това... Факт е, че е строго индивидуално.) Няма как да опиша по друг начин това си усещане, просто ми идва на готово и впоследствие винаги се оказва вярно. Явно това е моят "ТАНЦдар" и исках да го споделя с вас...
DAEMON написа:демонстрираната в танците гъвкавост, изобщо не означава, че очакванията ще бъдат оправдани и в леглото
В моите очи гъвкавостта не е достатъчна,за да бъде един танц красив. Може гъвкавите движения да са съблазнителни, но това съвсем не означава, че въпросната танцьорка би ми допаднала, прeдставяйки си я... По- скоро вниманието ми бива привлечено от:
...в танца. За мен една жена танцува красиво, когато притежава гореспоменатите две качества, улавя и предусеща ритъма, "чува" мелодията със сърцето си, прилага разнообразие в движенията, в зависимост от стила музика и допълва всичко това с нежност и финес... Едва тогава, някъде между естетическата наслада и радостта от видяното, може да се появи фантазията и желанието, но не непременно...Dorotea написа:чувството за ритъм на дансинга и съответно- въображението, вложено
Да, защото в този случай корелацията е много едностранчива и субективна.freedom написа:не мисля, че е добре да се прави корелация между гъвкавостта на дансинга и уменията в леглото
Както написах по- горе: абсолютно вярно и за менlira написа:танцът така или иначе си е изкуство за съблазняване, но според мен има голяма разлика между това дадена жена да танцува съблазнително и да усеща добре ритъма...Според мен е по-важно чувството за ритъм и усещането на музиката
lira написа:има девойки, които изглеждат доста гротескно в опитите си за секси танци
О, да, знам за какво говориш...
Като заключение само ще допълня, че независимо от това дали една жена танцува красиво, с чувство за ритъм, гъвкаво, с "увиване, овъртолване, отъркване" или гротескно, грубо, неритмично и непохватно, интуитивно усещам и мога да си я представя с точност как ще се държи и в другата ситуация, без значение дали ще ми допадне или не. ( За себе си мога да кажа, че това, което ми допада и отблъсква, съм го виждала в танц... и след това... Факт е, че е строго индивидуално.) Няма как да опиша по друг начин това си усещане, просто ми идва на готово и впоследствие винаги се оказва вярно. Явно това е моят "ТАНЦдар" и исках да го споделя с вас...
Dorotea- Брой мнения: 65
Не мога да твърдя, че всяка жена, която танцува добре е добра любовница, защото това означава всички професионални таньорки, балерини, съзтезателки по танци и т.н. да са такива (а появравйте, въпреки общоприетото мнение не са...
). Освен това със сигурност харесването или не харесването на танца е точно толкова субективно, колкото харесването или не харесването на лицето. Иначе модерно изкуство просто нямаше да има 
Но....има една много интересна колерация, която не търпи промяна в живота ми вече 25 години - ако ми хареса да танцувам с някой и в леглото ще ми хареса. Ако успее да ме води на дансинга, вероятно ще води навсякъде. Ако ме усеща накъде я въртя, как водя, как прочитам ритъма...
Вероятно това се дължи и на факта, че и харесването на секса е също много субективно. Не рядко се срещат две и повече мнения относно любовните подвизи на един и същи субект. Все пак и в секса и в танца трябват двама. (Е, не, че и сам воинът не е воин...)
А че танцът е вертикално изражение на хоризонтални намерения са го казали много отдавна хора доста по-мъдри от мен. Сигурно има нещо вярно
). Освен това със сигурност харесването или не харесването на танца е точно толкова субективно, колкото харесването или не харесването на лицето. Иначе модерно изкуство просто нямаше да има 
Но....има една много интересна колерация, която не търпи промяна в живота ми вече 25 години - ако ми хареса да танцувам с някой и в леглото ще ми хареса. Ако успее да ме води на дансинга, вероятно ще води навсякъде. Ако ме усеща накъде я въртя, как водя, как прочитам ритъма...
Вероятно това се дължи и на факта, че и харесването на секса е също много субективно. Не рядко се срещат две и повече мнения относно любовните подвизи на един и същи субект. Все пак и в секса и в танца трябват двама. (Е, не, че и сам воинът не е воин...)
А че танцът е вертикално изражение на хоризонтални намерения са го казали много отдавна хора доста по-мъдри от мен. Сигурно има нещо вярно

semper_fi- Брой мнения: 993
-
Последната промяна е направена от El на Вто Дек 07, 2010 8:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
El- Брой мнения: 44
Но аз като съм дърво в танците
Повечето девойки, които познавам твърдят, че не са добри в танците и накрая все ми се завива свят от тях ...

-
Последната промяна е направена от El на Вто Дек 07, 2010 8:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Случва се от време на време

-
Ще те си се случи. Има светлина в тунела ако отлепиш очи от земята.

freedom- Брой мнения: 142
-
Абе , че светлина има - има , ама при мен се влак се оказва
и пак нищо
и пак нищо
Начинът, по който танцува като цяло, рядко ми навява някакви мисли, но начинът, по който танцува със мен, определено има значение

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Защо плачат жените??????
» Как да правим орална любов на жена?
» Имунитета на бремената жена!
» Какво мислите за татосите
» Деца и телевизия!
» Как да правим орална любов на жена?
» Имунитета на бремената жена!
» Какво мислите за татосите
» Деца и телевизия!