Бихте ли простили изневяра?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 4 • Share •
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Бихте ли простили изневяра?
Ако я обичате много силно бихте ли и простили ако ви е изневерила един единствен път или това е достатъчно,за да прекратите всякакви отношения?Знам,че е много относително-принципно говорим

imagine- Брой мнения: 27
Re: Бихте ли простили изневяра?
Да, бих, ще и съм прощавала.

semper_fi- Брой мнения: 960
Местожителство: София
и аз бих. винаги се поставям в положението на другия преди да съдя.
Разбира се зависи и от човека и ситуацията де
Разбира се зависи и от човека и ситуацията де

Bette- Брой мнения: 88
Дам и аз бих ! При положение ,че я обичам , бих й простила всичко
. Е , но все пак зависи и от обстоятелствата де , но принципно бих
. Е , но все пак зависи и от обстоятелствата де , но принципно бих
nevertheless написа:и аз бих. винаги се поставям в положението на другия преди да съдя.
Разбира се зависи и от човека и ситуацията де![]()

little_sunshine- Брой мнения: 17
И аз бих простила, но само веднъж! Повтори ли се... GAME OVER! Все пак ако е станало веднъж не е задължително да се повтори, но има ли втори път ще има и трети и тн, а това вече показва всичко!

JoJo- Брой мнения: 24
ех, колко сте ларж! Не е само до прощаването, а и малко хора умеят да прощават подобно нещо наистина... тоест то все си изниква след това в споровете или като чувство, че щом си простил ти дължат нещо в замяна и можеш да се държиш по-грубо. Някои хора се надяват и те да имат право на изневяра щом са простили такава на партньорката си (и тогава вече черешката на тортата е, че тя ПЪК не може да прости
). Далеч съм от мисълта, че някои двойки това не ги урежда, но не го разбирам като концепция (и нещо, което може да се обсъжда като принципна реакция), защото се губи голяма част от интимността и не е много ясно какво остава.+ това за някои жени изневярата може да е моментна слабост, за други цел или експеримент, за трети - хронично заболяване, но в която и форма да се проявява, това е осъществено желание за нещо друго или за някой друг.
Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Сря Авг 18, 2010 9:23 am; мнението е било променяно общо 1 път

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Аз също бих простила и сам прощавала!Все пак няма идеални хора,а пък не се знае дали и аз самата няма да направя издънка някой ден!
И както казва aX Tuuu..:малко хора умеят да прощават подобно нещо!
В тази връзка да Ви попитам дали при нас моногамността е по-силна,отколкото при хетеро връзките?
И както казва aX Tuuu..:малко хора умеят да прощават подобно нещо!
В тази връзка да Ви попитам дали при нас моногамността е по-силна,отколкото при хетеро връзките?

Rohlio- Брой мнения: 15
Местожителство: Elin Pelin
Rohlio написа:В тази връзка да Ви попитам дали при нас моногамността е по-силна,отколкото при хетеро връзките?
За съжаление силно ме съмнява.
Не мисля, че има реалция между сексуална оринетация и моногамност. При нас е по-явно някак, може би заради "органичения" брой потенциални обекти и факта, че вечно всичко всеки знае (особено когато "изневеряващата" не знае как да си избърпе нааканото). А и колкото и да не ни се иска да си признаем сме слаби душици и чувството за вина те изяжда до момента на "великото признание". При повечето хетеросексуални двойки партньорът въобще не разбира какво се е случило и на пръв поглед дори излиза, че при тях верността е застъпена в по-голяма степен.
И изобщо моногамията (кой идиот по дяволите е измислил това!!!
) и степента на ценност на верността в съзнанието на всеки е следствие от опита, подредбата на другите ценности, възпитанието, навика и други подобни не-сексуално ориентирани обстоятелства.
И изобщо моногамията (кой идиот по дяволите е измислил това!!!
) и степента на ценност на верността в съзнанието на всеки е следствие от опита, подредбата на другите ценности, възпитанието, навика и други подобни не-сексуално ориентирани обстоятелства.
semper_fi- Брой мнения: 960
Аз лично съм на следният принцип:
Тя: Изневерих ти, съжалявам бла бла блааа
Или разбирам от някого и после тя си признава (devil) абе без значение и двете знаем за нейната изневяра, аз ще си стоя нормално, ще и кажа само едно "добре"

След това просто не и се появявам пред очите за около 1-2 седмици и после си се връщам при нея и ако стане въпрос за изневярата, аз просто ще се усмихна, ще я погледна в очите и ще и кажа само едно "Квит сме" ии това е
Доста съм зла, но каквото повикало, такова се обадило ;]
Тя: Изневерих ти, съжалявам бла бла блааа
Или разбирам от някого и после тя си признава (devil) абе без значение и двете знаем за нейната изневяра, аз ще си стоя нормално, ще и кажа само едно "добре"

След това просто не и се появявам пред очите за около 1-2 седмици и после си се връщам при нея и ако стане въпрос за изневярата, аз просто ще се усмихна, ще я погледна в очите и ще и кажа само едно "Квит сме" ии това е
Доста съм зла, но каквото повикало, такова се обадило ;]

Poison_Flame- Брой мнения: 7
Бих ли не бих ли?
Като ми дойде до главата тогава бих могла да отговоря. Но май по-скоро клоня към "НЕ"
Като ми дойде до главата тогава бих могла да отговоря. Но май по-скоро клоня към "НЕ"

freedom- Брой мнения: 133
ДА бих и съм прощавала .. , но само веднъж! Ако има втори път, то според мене ще има и 3ти и 4ти и тн..

bright_kiss- Брой мнения: 13
Преди половин година бих казала категорично "не". Но с времето сякаш започвам да разграничавам нещата. Възможно е да обичаш безумно един човек, а поради ред причини, ситуации, обстоятелства, да спиш с друг/други. Вероятно и към тях се проявяват чувства, но далеч по-незначителни. Мисля, че бих простила, дори да се случва системно, ако чувствата помежду ни са достатъчно силни, за да го преодолеят.

Blood Sugar Sex Magik- Брой мнения: 101
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Бихте ли изпратили родителите си в Старчески дом?
» Бихте ли участвали в конкурс за детска снимка, за забавление
» Бихте ли отглеждали змия в дома си?
» Частно или държавно училище бихте избрали за вашето дете?
» Бихте ли останала във връзка без секс?
» Бихте ли участвали в конкурс за детска снимка, за забавление
» Бихте ли отглеждали змия в дома си?
» Частно или държавно училище бихте избрали за вашето дете?
» Бихте ли останала във връзка без секс?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 4