Какво предпочитате да правите с вашата половинка през свободното си време?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Какво предпочитате да правите с вашата половинка през свободното си време?
Филм,разходка или просто гушкане в леглото?

imagine- Брой мнения: 27
Re: Какво предпочитате да правите с вашата половинка през свободното си време?
хихи, свободното време не е ли това, в което си без половинката си

lira- Брой мнения: 822

Ем за мен е обратното-свободното време е това,през което се виждам с нея,защото всеки си има своите ангажименти
Та добре-да задам въпроса по друг начин-как си прекарвате времето заедно
Та добре-да задам въпроса по друг начин-как си прекарвате времето заедно

Често зависи от това как съм/сме прекарала/и заетото си време... през седмицата е леко заспало положението

semper_fi- Брой мнения: 960
Местожителство: София
Ами напоследък като че ли много ни мързи и го караме на филми и ядене, но принципно предпочитам да излизаме на разходки, кино, кафенце...такива неща

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia

Scared Of Lonely- Брой мнения: 51
Местожителство: Благоевград
По принцип с моята половинка обичаме да разнообразяваме ... ходим на кафе/бар,гледаме филми или може би те ни гледат..
разхождаме се,ходим по магазините заедно,готвим си вкусотийки...Общо взето не е от голямо значение какво ще правим,важното е да сме заедно ... 
разхождаме се,ходим по магазините заедно,готвим си вкусотийки...Общо взето не е от голямо значение какво ще правим,важното е да сме заедно ... 

Helen- Брой мнения: 85
Нещо креативно, обичам да постигам резултати с партньорката си
Работата (ако може да се нарече така) ни заедно винаги е обогатяваща, удовлетворяваща. Заедно разждаме по-силни идеи и изпълнението им е по-пълноценно, отколкото ако го правя сама. Хубаво е да имаш толкова силна подкрепа в моментите, които те правят човек. Сякаш разполагаш с допълнителен чифт ръце и още един ум - доста по-бистър от моя
) Обичам да снимам, учим се заедно на това. 2 чифта очи винаги постигат повече в тази сфера. 
Работата (ако може да се нарече така) ни заедно винаги е обогатяваща, удовлетворяваща. Заедно разждаме по-силни идеи и изпълнението им е по-пълноценно, отколкото ако го правя сама. Хубаво е да имаш толкова силна подкрепа в моментите, които те правят човек. Сякаш разполагаш с допълнителен чифт ръце и още един ум - доста по-бистър от моя
) Обичам да снимам, учим се заедно на това. 2 чифта очи винаги постигат повече в тази сфера. 

junkpaper- Брой мнения: 422
сексове предимно - тя е виновна, аз обикновено си рисувам в ъгъла ама не би...Ако не, филмчета в Европейския център, пускам и опера, k d lang, метал, общо взето я тормозя както мога и намеря за добре. Тя готви аз гледам и се дървя, не ми дава да пипам иначе можеше да помогна /с готвенето/ . Irish Pub-a на Съдебната, изложби /тук тя взима превес/, Театър - и двете ритаме с крачка от кеф.
Филми - все Френки и все ги прекъсваме през 30 мин. ..добре, че последно я навих един Индийски да изгледаме ДОКРАЙ.
Събота и неделя мързел, тя с фриендс на маникюр, аз гледам тъпо и чета списания, общо взето добре си прекаеваме времето заедно...
адски сме различни, нооо на мен не ми пречи особено...защото ми харесва да съм с нея и няма значение колко не-съвместими сме понякога...

Та така де...
Филми - все Френки и все ги прекъсваме през 30 мин. ..добре, че последно я навих един Индийски да изгледаме ДОКРАЙ.
Събота и неделя мързел, тя с фриендс на маникюр, аз гледам тъпо и чета списания, общо взето добре си прекаеваме времето заедно...
адски сме различни, нооо на мен не ми пречи особено...защото ми харесва да съм с нея и няма значение колко не-съвместими сме понякога...

Та така де...

vikicha- Брой мнения: 43
Освен гледането на филми... четем книжки, обсъждаме ги, опитваме се да си готвим по-екзотични ястия
... разхождаме се с колата, караме колелета, правим снимки, играем разни игри - шах, табла, карти.... понякога се напиваме с приятелки... но само с поводи..
... разхождаме се с колата, караме колелета, правим снимки, играем разни игри - шах, табла, карти.... понякога се напиваме с приятелки... но само с поводи..

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
lira написа:хихи, свободното време не е ли това, в което си без половинката си![]()
Мисля, че в случая става въпрос, когато не си на работа/училище и с половинката си разнообразявате свободното време...
п.п. Леко шеговито, но и негативно ти е изказването, скъпа Лира!
Защо така, м?

чак, пък негативно...затова ли половинките не са доволни. аз просто съдя от логиката на живота-когато приятелите ми ми кажат "хайде да се видим" и аз казвам-не съм свободна, т.е. заета съм, ще съм с половинката си...или пък, ако някоя друга половинка иска да се видим, аз най-прилежно й обяснявам, че всъщност не е половинка, а четвъртинка, или дори осминка и пак не съм свободна, т.е. цялата тази информация ме насочва към извода, че времето с половинката ми не е свободно. иначе и заетото време ми е приятно, обикновено водим философско-интелектуални разговори и играем тихи игри.

lira- Брой мнения: 822
lira написа:че всъщност не е половинка, а четвъртинка.
... четвъртинки и осминки?
Последната промяна е направена от EVI на Вто Ное 09, 2010 6:55 am; мнението е било променяно общо 1 път

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Наближава денят на детето- какво ще правите?
» Какво ще правите ако Ви спрат внезапно интернета?
» Кашлица - само кагото детето спи, но не и през деня - Алергична реакция ли е това?
» Коледни пости!
» Приблизително необходимо време за варене, печене и пържене на някои продукти. Дадената информация се отнася за 1 кг. от съответния продукт.
» Какво ще правите ако Ви спрат внезапно интернета?
» Кашлица - само кагото детето спи, но не и през деня - Алергична реакция ли е това?
» Коледни пости!
» Приблизително необходимо време за варене, печене и пържене на някои продукти. Дадената информация се отнася за 1 кг. от съответния продукт.
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2