BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Интелигентността и секса 5 5 1

Интелигентността и секса

Страница 5 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Интелигентността и секса

Писане by БлатнаФея on Нед Яну 15, 2012 11:55 pm

schizophrenic написа:Не че не съм съгласна с теб, по принцип, но не ти ли се е случвало да си легнеш с някой/някоя, без преди това да си разбрала дали прави правописни/граматични или пунктоационни грешки?

Embarassed Амии... никога. Сигурно съм адски старомодна, обаче за мен сексът е просто още един начин да изразиш любовта си към някого, а когато говорим за любов, това не става след две седмици примерно. За да съм влюбена в някого и да съм сигурна в чувствата си, трябва да мине време, а през това време така или иначе научавам тези неща (колко добре владее българския език, каква музика слуша и на какъв принцип я подбира, какви книги обича да чете и защо точно такива...) Така като се замисля, наистина съм старомодна.

БлатнаФея

Брой мнения: 191

Върнете се в началото Go down

Писане by Markizata on Пон Яну 16, 2012 1:24 am

chernata_perla999 написа:Така че поради ммоята Асексуалност ...ми е достатъчна и една партия шах ;(

Перло...не подценявай шаха! Twisted Evil

Markizata

Брой мнения: 699

Писане by schizophrenic on Пон Яну 16, 2012 1:29 am

sunlight, страхотно е, че си старомодна. Наистина. Мисълта ми беше по-скоро, че в днешно време не е толкова лесно да видиш нечий правопис. Да кажем, че с последната ми приятелка имахме връзка няколко месеца, през които единствените неща, което ми беше писала бяха картички. За мен правописът и правоговорът не са пряко свързани с интелигентността и просто ми беше интересна твоята позиция. Не съм целяла да нападам

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by БлатнаФея on Пон Яну 16, 2012 11:31 am

Не, няма проблем, разбрах те : ) Но за мен са свързани. Когато някой ми напише мейл с 20 правописни грешки и 3 запетайки, при това грешно поставени, започвам да се чудя как по дяволите въпросният е преминал седми клас. Ясно е, че всички правят грешки, но си има някаква граница на толерантност към точно този тип грешки. А и като тръгнеш да пишеш на някого, поне си направи труда да отвориш някой учебник по български или речник. Мен ме шашкат разни хора в интернет - тръгнали да пишат коментар под някоя статия и няма кирилица, няма запетайки, няма главни букви... изобщо не можеш да им разчетеш. Да не говорим за съдържанието на такива коментари...
Съжалявам, че се отплеснах. Просто се възмущавам на такива неща, защото говорят много лошо за хората и за това накъде отиваме като манталитет и култура.

БлатнаФея

Брой мнения: 191

Страница 5 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics