BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Готови ли сте за суинг парти?

:: Разни :: Секс

Предишната тема Следващата тема Go down

Готови ли сте за суинг парти?

Писане by Luxe/ on Пет Авг 13, 2010 3:34 pm

Напоследък това е доста нашумял начин за разнообразяването на сериозните връзки.Чудя се дали има такава практика при лесбийките и дали след едно такова суингиране бихте били по-близки с партньорката си, защото и двете сте преживели това предизвикателство заедно и сте споделили интимността си в по-различен от традиционния план или това би развалило връзката ви?Естествено тук не става дума за тройки или оргии, а само размяна.Едно от най важните условия на суингърите е да не са ревниви и да не изпитват чувство за собственост към партньора си.Достатъчно ли сте разкрепостени, за да експериментирате по такъв начин и да останете без разбити сърца, драми и прочее?

Luxe/

Брой мнения: 372
Местожителство: софия

Върнете се в началото Go down

Re: Готови ли сте за суинг парти?

Писане by lira on Пет Авг 13, 2010 7:24 pm

хм, аз може би не съм най-добрия пример за сериозни връзки, но честно казано от беглите ми наблюдения сред нашия ел свят и десетте му кръга, квадрата, триъгълника и всякакви други геометрични фигури (изобщо непретендирайки, че съм особено запозната), бих казала НЕ. Даже и не мога да си представя случай, в който въпросното начинание да не завърши драматично, с леки трагични последици. Сега започвам да си нахвърлям сценарии за възможни развития на суинг парти и леко се подсмихвам Cool

lira

Брой мнения: 822

Писане by dany23 on Съб Авг 14, 2010 12:27 am

Не е много добра идеята като се има предвид,че съм леко ревнива и настръхвам само от мисълта нечии други ръце да се докосват до любимото ми момиче.

dany23

Брой мнения: 50

Писане by semper_fi on Вто Авг 17, 2010 5:16 pm

Хм... този въпрос ме накара да се замисля. По принцип съм за с 2 ръце за всякакви експерименти в сферата на секса, не съм ревнива, рядко изпадам в деменция по отношение на принадлежността на партньора ми.
Обаче нещо вътре в мен нагорча като си представих картинката и именно затова се порових в емоциите, спомените, разбиранията си.
По принцип нямам личен опит специално в този "жанр", нямам и наблюдения върху трети лица, които да са опитвали, така че разсъжденията ми продължават да бъдат основно на теоретично ниво.
Ако трябва да го направя сега, бих отказала. Имам връзка от сравнително малко време и все още не можем да си се нараваме, камо ли да иксаме да разнообразяваме. Но след 10 години? Добре, десет може и да не са толкова много, а след 20? И въобще какво се случва, когато изразът "най-любимото ми ядене е боба, ама не мога само боб да ям" стане приложимо? Става това, което сме гледали стотици пъти. Изневери, скандали, раздели, после отново събирания, защото се оказва, че другата (ите) не са по-добри ... Лесбийска драма в три части с изнасяне, нанасяне, броене на салфетки и мятане на кърпи през прозорците... Neutral Neutral Neutral
В този момент, когато обичаме все още, но желанието, пламъка, хормоните (както искате го наречете онова нещо, дето го вдига) започне да тлее, идеята изглежда дори разумна. Разбира се, както отбеляза Luxe при спазването на определени правила, защото иначе стремежът да се намали драмата ще се превърне в точно обратното.

semper_fi

Брой мнения: 960
Местожителство: София

Писане by pennyroyal.tea on Пон Яну 03, 2011 1:52 am

Моето си е мое, чуждото е общо! Smile (Джъст базикинг...или не )

pennyroyal.tea

Брой мнения: 123

Писане by gotemperor on Чет Яну 13, 2011 5:28 pm

Замисляла съм се... но при мен проблемът е, че съм особено капризна към хората и голямо избиране ще падне, докато/ако си харесам подходящи суинг партньори...

gotemperor

Брой мнения: 30
Местожителство: София

http://www.ogledi.com/

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

:: Разни :: Секс