Габрово?
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1 • Share •
Габрово?
Момичета, това е вик за помощ...
Една проятелка (много хубава между другото) са я позаточили в Габрово. И след като се насладила на всички полянки, манастири и други живописни места, скуката тежко й легнала на сърце.
Някоя да даде съвет за заведение (дори не толкова тематично, защото такива вероятно няма), приятно, отворено към света... кафе, клуб, бар, кръчма или просто пейка...
Предварително много благодаря!
Една проятелка (много хубава между другото) са я позаточили в Габрово. И след като се насладила на всички полянки, манастири и други живописни места, скуката тежко й легнала на сърце.
Някоя да даде съвет за заведение (дори не толкова тематично, защото такива вероятно няма), приятно, отворено към света... кафе, клуб, бар, кръчма или просто пейка...
Предварително много благодаря!

semper_fi- Брой мнения: 960
Местожителство: София
Re: Габрово?
Ами аз съм от Габрово
Надали е обиколила целия град ... нз къде е ходила твоята фр. , но в центъра си има достатъчно заведения, клубчета, барове, пейки и т.н
Надали е обиколила целия град ... нз къде е ходила твоята фр. , но в центъра си има достатъчно заведения, клубчета, барове, пейки и т.н
angel91- Брой мнения: 9
Местожителство: Габрово
Ами не знам точно къде, но се оплакваше от промишленото количество чалга и тем производните. Явно има нужда от гид 

Ами ако са я тикнали в чалга дискотеките... Аз лично не припарвам до тези места

Да де, това е идеята. Къде не са чалга дискотеките? И въобще има ли маааалко по-...културно облицовано интересно място?

Ами има си места... няма ли кой да я развежда, там не излиза ли с габровци? Ако ги помоли ще я заведат на места,където няма чалга и са "културно облицовани" 

Няма...
Там е трагиката. Тези които ги има друго освен чалга дискотеките не знаят.
Там е трагиката. Тези които ги има друго освен чалга дискотеките не знаят.

Хей, и аз съм от Габрово
Гледам, че темата е от преди доста време де, но ако мога с нещо да помогна съм насреща 
Гледам, че темата е от преди доста време де, но ако мога с нещо да помогна съм насреща 

tranceee- Брой мнения: 31
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1