BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Когато чувствата си отидат...?

Предишната тема Следващата тема Go down

Когато чувствата си отидат...?

Писане by Свет on Сря Авг 04, 2010 9:26 pm

Какво правим когато вече я няма същата тръпка, когато започваме да оглеждаме нови хоризонти и няма какво да си кажем с половинката? Как да нараниш някой защото чувствата (или това, което си мислила, че изпитваш, изчезне), имаш ли изобщо това право?! А може би, просто опознаваш човека до теб и той просто не е това, което си си представяла в началото... А вярно ли е "далеч от очите, далеч от сърцето"? Важи ли то за истинската любов и ако е вярно, значи ли, че няма любов?Мале, какви мисли са ме налегнали... Very Happy:D:DКакво е вашето мнение по въпроса, скъпи дами? : ))

Свет

Брой мнения: 11
Местожителство: на майната си

Върнете се в началото Go down

Re: Когато чувствата си отидат...?

Писане by Bette on Сря Авг 04, 2010 10:44 pm

Kогато няма вече чувства, гледаш на този човек по друг начин, ти се промениш, нуждаеш се вече от нещо по- различно... или каквото и да е подобно- продължаваш смело напред! Гадно е, понякога си мислиш, че е късно (т.е. не можеш да си се представиш с друг човек, ако сте били много времне заедно), не искаш да я нараниш и т.н. но... продължаваш.
Smile
"А вярно ли е "далеч от очите, далеч от сърцето"?" - ДА. Не значи, че няма любов... просто тя е нещо твърде относително (н амоменти си е направо гадна работа).
Колкото до мислите- и мен напоследък яко са ме налегнали подобни и доста съм размишлявала сама и с други хора.

Bette

Брой мнения: 88
Местожителство: София

Писане by little_sunshine on Пет Авг 06, 2010 12:17 am

не ми се е случвало... от адски много време съм влюбена в един човек Smile
от ден на ден я обичам все повече и повече, макар и да не сме заедно... макар и да се мести в друг град. живея за мига, когато ще имам пълнолетие и ще заживеем заедно.

little_sunshine

Брой мнения: 17

Писане by freedom on Съб Авг 07, 2010 11:14 pm

Любовта може и да е за цял живот, но влюбването и тръпката са нещо моментно. Ако в една дълга връзка не са положени основите, на които тя да просъществува и след отминаването на влюбването, то тогава тя е обречена.

freedom

Брой мнения: 133

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics