Когато чувствата си отидат...?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 1 • Share •
Когато чувствата си отидат...?
Какво правим когато вече я няма същата тръпка, когато започваме да оглеждаме нови хоризонти и няма какво да си кажем с половинката? Как да нараниш някой защото чувствата (или това, което си мислила, че изпитваш, изчезне), имаш ли изобщо това право?! А може би, просто опознаваш човека до теб и той просто не е това, което си си представяла в началото... А вярно ли е "далеч от очите, далеч от сърцето"? Важи ли то за истинската любов и ако е вярно, значи ли, че няма любов?Мале, какви мисли са ме налегнали...
:D:DКакво е вашето мнение по въпроса, скъпи дами? : ))
:D:DКакво е вашето мнение по въпроса, скъпи дами? : ))
Свет- Брой мнения: 11
Местожителство: на майната си
Re: Когато чувствата си отидат...?
Kогато няма вече чувства, гледаш на този човек по друг начин, ти се промениш, нуждаеш се вече от нещо по- различно... или каквото и да е подобно- продължаваш смело напред! Гадно е, понякога си мислиш, че е късно (т.е. не можеш да си се представиш с друг човек, ако сте били много времне заедно), не искаш да я нараниш и т.н. но... продължаваш.

"А вярно ли е "далеч от очите, далеч от сърцето"?" - ДА. Не значи, че няма любов... просто тя е нещо твърде относително (н амоменти си е направо гадна работа).
Колкото до мислите- и мен напоследък яко са ме налегнали подобни и доста съм размишлявала сама и с други хора.

"А вярно ли е "далеч от очите, далеч от сърцето"?" - ДА. Не значи, че няма любов... просто тя е нещо твърде относително (н амоменти си е направо гадна работа).
Колкото до мислите- и мен напоследък яко са ме налегнали подобни и доста съм размишлявала сама и с други хора.

Bette- Брой мнения: 88
Местожителство: София
не ми се е случвало... от адски много време съм влюбена в един човек 
от ден на ден я обичам все повече и повече, макар и да не сме заедно... макар и да се мести в друг град. живея за мига, когато ще имам пълнолетие и ще заживеем заедно.

от ден на ден я обичам все повече и повече, макар и да не сме заедно... макар и да се мести в друг град. живея за мига, когато ще имам пълнолетие и ще заживеем заедно.

little_sunshine- Брой мнения: 17
Любовта може и да е за цял живот, но влюбването и тръпката са нещо моментно. Ако в една дълга връзка не са положени основите, на които тя да просъществува и след отминаването на влюбването, то тогава тя е обречена.

freedom- Брой мнения: 133
Similar topics» Защо мъжете не говорят за чувствата си?
» Текстове за сватбени покани-примерни
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Бебето ми отказва да яде
» Любовни съвети за момичетата
» Текстове за сватбени покани-примерни
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Бебето ми отказва да яде
» Любовни съвети за момичетата
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 1