HELP
Страница 1 от 1 • Share •
HELP
Трябва ми помощ влубена съм ж най добрата си приятелка гушкаме се целуваме се по бузката чуствата ми към нея са много силни незнам трябва ми някакъв савет как да разбера дали и тя е влубена в мен или не е МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !!!
Re: HELP
Аз лично съм в твоето положение,но за себе си избрах вариянта да и кажа директно,че я обичам и искам да бъда с нея!Незнам дали това е най-правилното,но сега ми е една идея по-леко,защото разбрах нейната позиция.

Rohlio- Брой мнения: 15
Местожителство: Elin Pelin
ако бях във вашата позиция, щях да действам като Rohlio. За мен това е най- добрия вариант 
успех!

успех!

Bette- Брой мнения: 93
Местожителство: София
Хах , даммм и аз имам същия проблем , хаха ама е бая по-сложен
, но това др. работа !
Иначе и аз бих те посъветвала , да и го кажеш директно , поне ще знаеш тя как се чуства по въпроса
, а и на теб ще ти стане по-лекичко 
, но това др. работа ! Иначе и аз бих те посъветвала , да и го кажеш директно , поне ще знаеш тя как се чуства по въпроса
, а и на теб ще ти стане по-лекичко 
И мен от това ме беше страх , но в крайна сметка си казах , че ако наистина ми е приятелка , ще ме разбере и ако ли не др. поне ще си запазим приятелството
.
Общо взето няма как да си сигурна , как точно ще реагира , нож с 2 остриета си е работата
. Може първо просто да поговорите за отношението й към хомосексуалността като цяло , а не директно да и зацепиш , че си влюбена в нея . И в последствие вече след като разбереш тя какво мисли по въпроса да и обясниш как се чувстваш ти спрямо нея
.
.Общо взето няма как да си сигурна , как точно ще реагира , нож с 2 остриета си е работата
.
Разбираме ти страха,но колкото по-рано изясниш нещата,то ти самата ще се почувстваш по-добре.Страхът,който изпитваш само може да те накара да се почувстваш още по- несигурна и объркана в мислите си.Общо взето почти всички сме минали по този път и те разбираме напълно как се чувстваш!

Rohlio- Брой мнения: 15
Местожителство: Elin Pelin
Страница 1 от 1