Кое определя жената
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Кое определя жената
Това в главата, или това между краката?!
Сори за бруталният начин по който задавам въпроса... искам да изясня за себе си.
Дали в една връзка нещата се определят от отношенията във връзката, или от отношението на околните и към околните?
Сори за бруталният начин по който задавам въпроса... искам да изясня за себе си.
Дали в една връзка нещата се определят от отношенията във връзката, или от отношението на околните и към околните?

DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Re: Кое определя жената
И двете. Жената е жена заради това между краката, но именно то влияе на попълнението в главата. Освен това има релация между отношенията на околните към връзката и отношенията в самата връзка (приемане/неприемане, подкрепа/опити да ви скарат, разбиране/отричане). Също както и мнението на околните зависи от отношенията във връзката. Ако двойката е щастлива и не прави истерични припадъци всяка седмица вероятността околните да й се радват, вместо да ги осъждат е по-голяма.
Така че, искаме не искаме, всички сме си натурални п***и (извинявам се за израза)
Така че, искаме не искаме, всички сме си натурални п***и (извинявам се за израза)

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
Първичните полови белези. По принцип.
А това е въпрос за 1 млн. долара...
DAEMON написа:

m-nus chx- Брой мнения: 1
m-nus chx написа:Първичните полови белези. По принцип.
DAEMON написа:
Уби ме
но не си права - повярвай ми
DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Има жени с доминиращо мъжки начин на мислене. Има мъже с доминиращо женски начин на мислене. Никога съотношението не е 100/0%.
Тук дебело подчертавам: начин на мислене е едно, социално поведение и излъчване е съвсем друго.
Дали преобладаващият начин на мислене или анатомията са определящи за пола....в крайна сметка зависи от това, какво ти искаш да видиш и на какво ти отдаваш по - голяма тежест.
Лично за себе си не знам какъв точно какво мислене имам (и дали въобще имам), но знам, че женското мислене ми е ужасяващо.
Тук дебело подчертавам: начин на мислене е едно, социално поведение и излъчване е съвсем друго.
Дали преобладаващият начин на мислене или анатомията са определящи за пола....в крайна сметка зависи от това, какво ти искаш да видиш и на какво ти отдаваш по - голяма тежест.
Лично за себе си не знам какъв точно какво мислене имам (и дали въобще имам), но знам, че женското мислене ми е ужасяващо.

Markizata- Брой мнения: 699
лично на мен са ми казвали че имам мъжко мислене(защото знам как мислят мъжете,защото съм израстнала сред тях,винаги съм била в мъжка компания.не казвам че мъжете мислят по трезво,но определено мисленето ми и предвиждането ми на неща..смсл мисля какво ще се случи 2-3 хода напред и допускам всякакво развитие на нещата ,ми е приоритет.винаги премислям всичко.),но за разлика от мъжете аз знам какво искат жените хахха...
кое определя жената...много подвеждащ въпрос...по скоро мисленето...
кое определя жената...много подвеждащ въпрос...по скоро мисленето...
Гуфи- Брой мнения: 24
Местожителство: София
Не случайно казват, че п*****а не е женски полов орган, а тип мъжки характер. В този ред на мисли да вметна, че това с мъжкото и женското мислене е назадничаво и клиширано. В това време на еманципация, познавам доста жени, които мислят не само 2-3 хода напред, а много повече.
Колкото до това, кое определя жената... По принцип не обичам определенията и характеризирането, но според мен, това една жена дали е жена си определя лично тя! Естествено първините полови белези са важни, но всичко е въпрос на психика!
Колкото до това, кое определя жената... По принцип не обичам определенията и характеризирането, но според мен, това една жена дали е жена си определя лично тя! Естествено първините полови белези са важни, но всичко е въпрос на психика!

Kris- Брой мнения: 113
Разбира се, Крис. Аз пък като транссексуален направо още по-крайно ще го кажа, че тялото няма абсолютно никакво значение и с какви първични полови белези си се родил - също. Човек сам в главата си си определя пола.
ох, момичета, трансексуални, ф2м и всички други многообразни съфорумки, много се обърквам така. не започваме ли да се вкалъпваме с това женско-мъжко мислене. т.е. тялото няма значение, но мисленето е повлияно от някакви телесно определени норми?!?! интересно ми е какви са отличителните белези на женското и мъжкото мислене, особено в условията на липса на такова сред голяма част от населението. хайде, тук ще приема, че може да говорим и за светоусещане, чувствителност и възприемане на действителността по определен начин, но пак съм любопитна да разбера какъв точно е той за жените и за мъжете и как можем да поберем милиардите души в тези две категории. определено, най-важното в един човек, независимо дали е мъж или жена (или мъж с женско мислене, или жена с мъжко) е самият човек. НО, тук сме в някаква самоопределила се като хомо или би сексуална среда, което включва в себе си и сексуалност, която пък се определя от влечението към даден пол. т.е. сексът има значение и знам, че е много хубаво и възвишено да твърдим, че в отношенията си изобщо не се водим от користни сексуални цели, но най-любезно ще помоля всяка да си поговори честно сама със себе си (може и на глас). бих ви попитала, щом мисленето и душевността са с по-голямо значение, значи нямате проблем със сексуалните отношения с мъже, ако те са с женско мислене, примерно?
предполагам, става ясно, че говоря за отношения между двама души, това кой как се възприема вътрешно е силно автоинтимно.
предполагам, става ясно, че говоря за отношения между двама души, това кой как се възприема вътрешно е силно автоинтимно.

lira- Брой мнения: 871
хахаха, сега като го чета и аз се чудя как го казах

lira написа:хахаха, сега като го чета и аз се чудя как го казах
Поздравления!

По- добре едва ли, някой може да го каже! Особено ме изкефи:
" щом мисленето и душевността са с по-голямо значение, значи нямате проблем със сексуалните отношения с мъже, ако те са с женско мислене, примерно? "...

Kris- Брой мнения: 113
lira написа:ох, значи нямате проблем със сексуалните отношения с мъже, ако те са с женско мислене, примерно? .
Няма значение 'мисленето' - дали е преобладаващо женско или мъжко, но абсурд да правя секс с някой, който има пишка... 
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
lira написа:бих ви попитала, щом мисленето и душевността са с по-голямо значение, значи нямате проблем със сексуалните отношения с мъже, ако те са с женско мислене, примерно?
Хареса ми как започна, но тук малко се отплесна в журналистическа провокация

В контекста на по - горните ти думи, да, права си, че е елементарно да сведем няколко милиарда човечество до две категории - такива, с пишка и такива без пишка. Респ. с мъжко мислене и женско мислене.
Или може би първо трябва да дефинираме това понятие - какво значи мислене, еквивалентно на пола? Какво значи характер и личност, еквивалентна на зодията?
Взимаме първия сайт от интернет, изчитаме за дадена зодия глупостите, които пише вътре (общо - взето, 5 изречения на кръст,формулирани така, че винаги могат да бъдат относително верни и относително неверни за всекиго, независимо от зодията) и - ето, имаме сканиран психопрофил на човека отсреща: И кътните му зъбки знаем! Знаем какво можем да очакваме и какво не. Знаем как реагира, как чувства, как действа...дори знаем какъв е в леглото! Всичко знаем - нали е еди коя си зодия и има еди какво си мъжко или женско мислене! Към това като се прибави и пола, вече сме пределно наясно, ще ли да има креват - калъп или няма да има! (а, кога точно ще има, можем да научим от секс - хороскопа на сайта на "Космополитан"!)
Вземайки пред вид и отговора на Еви по темата(със съответното разбиране и уважение към мнението ти за това долнопробно племе, Еви: ) , на мен ми се завъртат, пък, следните въпроси в главата:
Кога се ражда химията между двама души - и какво е това, което я поражда?...
Кога човек преминава онази граница (в усещането си към друг човек), отвъд която връщане в изходна позиция няма?..
И къде е точно пространството, върху което можеш да разпростреш собствените си табута?
Ей такива едни неща...

Markizata- Брой мнения: 699
хъм, въпросите, които си поставила, предполагат дълбоко изследване на тъмните кътчета на душата на всяка една от нас, което ги прави изключително лични, а и се съмнявам, че много хора имат отговор дори и за себе си. може би най-добрият отговор е свързан с много житейски истории и практика. все пак темата беше друга и, за да не навлизам в затворения кръг на мъже-жени-зодии-космо, ще изложа цялостната си идея, за да не пълня форумното пространство, и без това прекалено запълнено от мен, с още главоблъскащи многословия. единственото, което целях, беше да провокирам малко самоанализ и замисляне. все пак това да делиш хората по полов признак си е дискриминация.
признавам си, че една девойка леко ми къса нервите в скайп и ме мързи да пиша повече
признавам си, че една девойка леко ми къса нервите в скайп и ме мързи да пиша повече

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Безплодие (стерилитет) при мъжа и жената – профилактика и лечение
» По- добър шеф- мъжът или жената?
» В любовта трябва да сме смели
» Какво да очаква жената при първо раждане?Какво трябва да знае майката?
» Ерогенните зони!
» По- добър шеф- мъжът или жената?
» В любовта трябва да сме смели
» Какво да очаква жената при първо раждане?Какво трябва да знае майката?
» Ерогенните зони!