BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Най- дългата ви връзка 5 4.2 5

Най- дългата ви връзка

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря Май 04, 2011 12:25 pm

Здравей, obla4e Neutral капнала съм от 1 през ноща досега раждаше /извини ме, че сме малко извън темата, но е хубаво да споделиш един приятен момент с някого/.
Родиха се две само - едното беше по едро от другото, второ според мен беше недоносено и не знам дали ще има още кученца я наглеждам отвреме навреме. Второ умря и ветеринара беше прав според мен, то ни можеше да бозае, нито да преглъща.
По едно време го сложих да се захрани малко с млякото от майката и да се извърти може би от болката го затисна и захапа мен. Не ме страх и с кучета се занимавам от много години. Не едно ме е хапало, като малка и сега, така че страх нямам.
Smile Винаги намирам начин да се справям със всякаква ситуация, живота ме е научил да мога някой неща и да разчитам най - вече на себе си и на свойте обещания.
Радвам се, че сподели някой твой впечатления с мен, защото така се добива по - ясна картинка за нещата.
Освен любов и разбиране, уважение трябва да има и общи интереси и желание най - вече, нагласа към музика, книги и т.н. / да не изреждам иначе списъка става прекалено дълъг/.
Казано с други думи : "Всички сме различни и затова Ние правим светът шарен и неотразим по свой особен начин и караме другите да се изпитват същото". Освен любов и страст има и нещо друго, но хора го пропускат непрекъснато и вероятно само аз го забелязах - то е разковничето на моята тайна.
Когато се сблъскват две противоположности и те винаги зареждат с една неотразима енергия едната и дрегата страна, така че трудно се стига до гръм и трясък.
Казвам една моя истина, в мойте връзки трябваше аз да диктувам и управлявам нещата, тъй като съм борбена натура и едва ли си прекланям лесно глава, относно някой истински доводи касаещи някой проблем.
Нашата поговорка : " Преклони глава, сабя не я сече" много пъти правех неща наобратно въпреки последствията.
Никога не ме е вълнувал лесния начин на живот, винаги тръгвах по - трудната пътека и съм намирала удовлетворение с постигането на цели трудни за другите, но не и за мен.
Smile Smile Wink

mimok

Брой мнения: 163

Върнете се в началото Go down

Писане by obla4e on Сря Май 04, 2011 2:12 pm

Няма лошо човек да живее така както го разбира и да се бори. Аз пък съм точно обратното, но не искам да навлизам в подробности за моите депресии и страхове. Иначе относно различията съм твърда- не става..не се получава.. кара се донякъде и връзката се губи или както аз обичам да казвам "връзките са за това за да се развързват"
Особено ако имаш насреща си нетолерантен човек и тежък характер. Може би аз на такива съм попадала..а може би не съм си научила уроците ... затова такива ми се падат.
Иначе и аз ходя по трънливи пътеки..но то е защото съм достатъчно луда и своебразно шантава bounce

obla4e

Брой мнения: 52
Местожителство: Pleven

Писане by mimok on Сря Май 04, 2011 2:47 pm

Smile По - точно си падаш по нетолерантни и хора с тежък и труден характер /двулични - вечно се развояват и никога не се знае в коя посока ще поемат/, не става на въпрос да го промениш него, а самия му свят около него - това не винаги излиза разбрано правилно от другата страна и затова почват различията.
study Имаш доста на наскваш за пропуските - сама трябва да ги откриеш и попълнеш.
Защото аз си ги попълних наскоро след, като приключих с последната си връзка и това не означава, че трябва да се откажа и да се седя сама
Трябваше ми доста време да направя една равносметка, колкото ѝ да е противна и сложна си разбрах грешните и пропуска - повече свобода на отсрещната страна и компромис с уважение и разбиране не само аз да давам и тя също, иначе е безсмислено да се гради и както "Ти казваш с времето се разпадат".
Защото при мойте връзки от моя гледна точка, като страничен наблюдател се оказва, че аз запълвам всичко , а другата се чувства несъвършенна край мен и затова аз съм тази, която слага края на връзката /защото не искам да мъча другата страна и тя страда и да се раздвоява с времето и така повече боли, отколкото изведнъж по - малко боли и по - малко напрежение и нерви се пестят/.
Баща ми не е бил цвете много в по - късните години, но млади е бил това, което съм аз действителност и на моменти усещам как майка ми се дразни, че съм му одрла здраво кожата му /в повечето черти на характера му , като личност съм му ги взела от него и добавих някой неща с които не са присъщи за него- лично мой са и малко от на майка ми, т.е. нейният инат - странна птица се получава от тоя сорт/.
Smile Smile Smile
Всеки има страх, но е по - добре да се изправим срещу страхът си в момента, а не после да се страхуваш цял живот и да си с комплекси и депресии и страхове да те изоставят.
Смело напред, докато живота е все още пред нас- bounce bounce bounce

mimok

Писане by obla4e on Сря Май 04, 2011 4:44 pm

той живота си мина... моя
а няма път напред ни на никъде

obla4e

Писане by mimok on Сря Май 04, 2011 6:04 pm

А аз какво да кажа, като наближавам 30-те . Това ли според теб? Не мисля все още да се радвам на живота Smile . Така, че ако нямаш стимул ще ти го дам и то в големи дози.
Една поука от мен, защото аз я научих от дядо ми и той ми казваше следното: "В живота успяват не най - умните, не най - талантливите, не най - богатите, а най - упоритите". Wink
Така, че ако я карам като теб сега и да се откажа от всичко. То тогава за какво съм на този свят?????
Да живея трябва да има нещо да ме кара да живея и коя е тази мисъл????

Затова карам по - ведро и спокойно.

mimok

Писане by obla4e on Сря Май 04, 2011 6:27 pm

mimok написа:Една поука от мен, защото аз я научих от дядо ми и той ми казваше следното: "В живота успяват не най - умните, не най - талантливите, не най - богатите, а най - упоритите". Wink

Мъдър дядо, както впрочем и моята баба ама тя казвяше друго :"Свят голям- хора разни"
Значи не всеки е упорит като теб..
И..вярвай ми след 10 години друго ще мислиш....
едно се мисли на 20, друго на 30, а за по нататък не искам да споменавам silent
Тук темата беше за връзките и тяхната дължина..опс..продължителност..та малко я размихме..
иначе ме кефи да си "споря" с теб
от трайно твърдоглавите екзепляри си bounce

obla4e

Писане by mimok on Сря Май 04, 2011 7:02 pm

Винаги преди бях на този акъл и винаги ще си бъда, та така споко Smile Smile
Нямам нищо напротив, насреща съм за всеки твой коментарWink поне сме на едно мнение и двете сме си патили по една или друга причина.
Така, че от безкрайно твърдоглавите екземпляри и при това вечни bounce bounce
Такава бях преди и сега съм същата огън и щупел - майка ми вечно ми звъни как си и какво правиш, защото знае ме не стоя и не мирувам на едно място, където е огъня и там е пожар след себе си.
Живея отделно от нея и много, много не се засичаме, тя работи в София като "болногледачка" в едно семейство 24 часа. През отпуската идва при мен, но рядко и ходи отвреме на време при баща ми /втория - доведен, първия е биологичния и той почина заради проблеми с здравето/.
Може да ме питаш относно връзките какви са били и как се развили с времето и при какви обстоятелства са свършили зле или добре.
Оставям те ти да ми зададеш въпроси, защото тръгна ли да пиша ще взема да напиша цял роман.

mimok

Писане by Develope on Пет Юни 03, 2011 11:25 am

Най-дългата ми връзка с мъж - 5 год., с жена....уффф.....6 месеца... Rolling Eyes

Develope

Брой мнения: 36
Местожителство: София

Писане by mimok on Пет Юни 03, 2011 2:35 pm

Develope :
Защо с жена беше толкова кратка, а с мъж толкова дълга ......

При мен последната беше 7 години, но си беше абсолютен ад и сега се караме двете с адвокатите си.
Ще имаме свиждане на 23 Юни и нещата ще тръгнат на зле и достатъчно добре я познавам.
Отнася се за един имот и доста апетитно парче е за нейната лакомия и дано след това повече не я видя, защото ми става трън в очите, като се сетя за времето пракарано заедно с нея. Противна ми е станала с времето, когато се разделихме и се просто ме отвращава мисълта за нея. Embarassed

mimok

Писане by milenka-zai4eto on Чет Юни 30, 2011 2:32 pm

Връзка с мъж 2години и половина, а с жена е сегашната ми заедно сме от две години и три месеца. Аз трудно допускам някой до себе си и затова са само тези двете връзки.

milenka-zai4eto

Брой мнения: 1
Местожителство: Burgas

Писане by Arctic Kiss on Чет Юни 30, 2011 8:43 pm

Малко повече от година и един месец. Свърши заради недоверие, нетърпение, грешки...

Arctic Kiss

Брой мнения: 68
Местожителство: Sofia

Писане by sonnyL on Нед Юли 03, 2011 12:41 pm

8 години, не по -малко драматични от всички гореописани ... голяма , любов, не по-малки лъжи и подобаващ финал не мисля , че ще го повторя и ще се подложа на всичко това отново!

sonnyL

Брой мнения: 49
Местожителство: sofiq

Писане by Punk/Rac_Pride on Чет Яну 26, 2012 4:15 am

Моята най-дълга връзка продължи 4 години. Според мен няма подходяща възраст за тези неща, те или се случват, или не. А за прекъсването, ами много неща могат да я прекъснат, в моя случай бяха проблеми с нейните родители и това че тя ги послуша.

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Писане by Hoops&Yoyo on Съб Фев 11, 2012 5:27 pm

Най-дългата ми връзка трая малко повече от 3 години и то защото имах прекалеено голямо търпение. Всички останали бяха обречени на провал - не ги обичах. Насила хубост не става.

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics