За или против оргии и тройки?
Страница 4 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: За или против оргии и тройки?
Правила съм тройка...мъжката част не ми хареса
Иначе нямам нищо против, зависи разбира се, с кой
Иначе нямам нищо против, зависи разбира се, с кой

Passion- Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде
Оргии...едва ли.
Виж за тройката....замисляла съм се много пъти. Нещото, в коеот съм сигурна е, че не бих правила тройка с жена, с която имам емоционална връзка или я харесвам прекалено много. Не деля, стисната съм.
Ама иначе ако има две жени, които са ми напълно безразлични и що годе ми допадат на външен вид бих, що не... даже е за предпочитане някой ден и това да стане...
Виж за тройката....замисляла съм се много пъти. Нещото, в коеот съм сигурна е, че не бих правила тройка с жена, с която имам емоционална връзка или я харесвам прекалено много. Не деля, стисната съм.
Ама иначе ако има две жени, които са ми напълно безразлични и що годе ми допадат на външен вид бих, що не... даже е за предпочитане някой ден и това да стане...

BlackHoleSun- Брой мнения: 23
Местожителство: grungeland
"За" всичко, което е привлекателно за всяка една от страните. Разделям идеално секс от чувства и до момента съм имала само един проблем... срещата с първата жена, но това няма да го броя, да предположим, че някак си ме разбирате
. Нито преди това, нито след това е имало инциденти. Гледката на моята жена върху чуждо, гърчещо се женско тяло ме изтрелва до Луната, правим кратка обиколка на Космоса и облекчена ме връща обратно. Не помня другите жени, помня нея. Тя има значение.
BlackHoleSun, хубав аватар
. Нито преди това, нито след това е имало инциденти. Гледката на моята жена върху чуждо, гърчещо се женско тяло ме изтрелва до Луната, правим кратка обиколка на Космоса и облекчена ме връща обратно. Не помня другите жени, помня нея. Тя има значение. BlackHoleSun, хубав аватар

Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
Tequila Sunrise, моите почитания.
И за мнението, и за изказа и за начина, по който описваш една толкова специфична емоция.
И за мнението, и за изказа и за начина, по който описваш една толкова специфична емоция.

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
хм, аз по принцип съм на мнение, че сексът е между двама души и че трети човек няма място там...нооооо все повече си мисля, че човек не може да е против нещо, ако не го пробва преди това, нъл тъй

Mmmmmmmmmmm- Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia
хм, аз по принцип съм на мнение, че сексът е между двама души и че трети човек няма място там...нооооо все повече си мисля, че човек не може да е против нещо, ако не го пробва преди това, нъл тъй

Mmmmmmmmmmm- Брой мнения: 60
Аз лично не бих опитала дори и с хора, за които не ми пука и не познавам. Дори и тогава не мога да си се представя в такава обстановка. Обичам вниманието ми да е насочено само към 1 човек, съответно - да получавам същото и от другата страна. Липсват ми желание и въображение за разни тройки и оргии, не са за мен значи, но на който му харесват - няма лошо.

Arctic Kiss- Брой мнения: 68
Не смятам, че съм консервативна, но не е нещо, което бих пробвала, особено ако трябва да сме аз, човекът, с който съм + 1/2/3...

aliena- Брой мнения: 15
ЗА всичко с две ръце и два крака, само зависи колко алкохол съм изпила 

smile_m- Брой мнения: 80
Оргията не ми е интересна
, но за тройката имам солидни мераци
, но за тройката имам солидни мераци

Lolly- Брой мнения: 54
Веднъж тръгнах да опитвам тройка да правя, но заспах /заради приетия алкохол и екстри/ от тогава нямам такива изпълнения! Бих го направила ако съм необвързана, но ако съм във връзка в която обичам не мисля, че бих го направила! 

Someone Like You- Брой мнения: 22
imagine написа:Привлича ли ви мисълта да вкарате още един човек в леглото си,а може би и повече? Защо не някоя пиянска вечер да не завърши с един здрав групов секс? Или пък сте консервативни и предпочитате интимната връзка да е само между вас и човека,с когото сте?
Не си падам нито по оргии,нито по тройки,допълва ме човекът,когото обичам,просто други не ми трябват,нямам нужда от трети,третият е излишен за мен.
Не мога да давам любов на човек,по когото не си падам,за мен тези неща вече клонят към разврат,и перверзия,но всеки с избора си,на кой както му харесва така да си живее живота

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ВСЯКАКВИ МАСОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ. ТРОЙКИТЕ, ЧЕТВОРКИТЕ, ПЕТИЦИТЕ И Т.Н. СА СИ ЧИСТО Е...Е, А СЕКСА МЕЖДУ ДВАМА ДУШИ Е ЛЮБОВ

deskata663- Брой мнения: 60
Твърдо против тройки и оргии. Аз лично съм егоист човек. Не деля и не ме делят... Първо правило – моногамност!

Em. T.- Брой мнения: 1
Страница 4 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Съвети против стрии!
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Дрехи втора употреба - за и против!
» За и против яслите
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Дрехи втора употреба - за и против!
» За и против яслите