За или против оргии и тройки?
Страница 2 от 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: За или против оргии и тройки?
И аз не бих , трудно ми е просто да си се представя в такава ситуация ,да правя тройка с някакви хора към които нямам по-силни чувствя , а само сексуално привличане , хаха стабилна консерва съм си
imagine написа:Привлича ли ви мисълта да вкарате още един човек в леглото си,а може би и повече? Защо не някоя пиянска вечер да не завърши с един здрав групов секс? Или пък сте консервативни и предпочитате интимната връзка да е само между вас и човека,с когото сте?
Не ми е в сексуалните фантазии... честно.

DAEMON- Брой мнения: 80
Местожителство: Sofia
Ами какви са ти фантазиите тогава?Ако искаш да споделиш,разбира се.

imagine- Брой мнения: 27
imagine написа:Ами какви са ти фантазиите тогава?Ако искаш да споделиш,разбира се.
Изключват бельо, дълги нокти и парфюми, но включват драскане и хапене, както и гъделичкане (и не само).
Всичко това в продължение на часове.
...много ми е рано, та да започвам да обяснявам.... цял ден само за това ще си мисля

Аз мога да кажа за себе си,че съм имала такива фантазии,но нямам достатъчно смелост все още да ги осъществя

Определено съм против!За мен това е един вид предателство спрямо човека,който обичам дори и тя да е с мен в тройката!

Rohlio- Брой мнения: 15
Местожителство: Elin Pelin
Аз пък съм за, но само ако човек е необвързан и другите двама и те, ей така по приятелски и то даже не по приятелски, ами по скоро с хора, дето сте се запознали току що..така е сиг, че няма да има недоразумения... хит енд рън демек
иначе ако съм с някой в дадения момент, не мисля, че бих...Иначе за оргии малко крайно ми се вижда и на мен, ама знае ли човек какво ще му дойде до главата. Суинга също не ми се вижда оферта, макар че преди си правех едни пъклени планове, ама то беше, щото си падах по единия човек, ама добре, че никой не ми се върза
иначе ако съм с някой в дадения момент, не мисля, че бих...Иначе за оргии малко крайно ми се вижда и на мен, ама знае ли човек какво ще му дойде до главата. Суинга също не ми се вижда оферта, макар че преди си правех едни пъклени планове, ама то беше, щото си падах по единия човек, ама добре, че никой не ми се върза

morgane- Брой мнения: 98
По-добе с непознати-определено

аз съм за 2ки,3и и всякакви комбинации изглежда интересно,забавно и вазбуждащо,аз още не съм пробвала и то не щтото нямам желание-напротив много искам да пробвам 3ка (2 жени и 1 мъж) но нямм такава прияъелка която да се навие-всичките са доста консервативни-OH MY GOD не сме XVIII век!?!?!?!!?!?

nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
nikita_83 написа:аз съм за 2ки,3и и всякакви комбинации изглежда интересно,забавно и вазбуждащо,аз още не съм пробвала и то не щтото нямам желание-напротив много искам да пробвам 3ка (2 жени и 1 мъж) но нямм такава прияъелка която да се навие-всичките са доста консервативни-OH MY GOD не сме XVIII век!?!?!?!!?!?
И моята мечта е за 3-ка..... 2 жени и хамстер
...или морско свинче

Аз съм против

schizophrenic- Брой мнения: 536
Местожителство: Пловдив
Както казва една (понякога) мъдра жена - защо винаги трябва да сме твърдо "за" или "против"? Защо всичко да не опира до дребните нюанси на ситуацията?

schizophrenic- Брой мнения: 536
Местожителство: Пловдив
Ако съм във връзка няма шанс да пробвам такова нещо. Нито ще искам някой друг да докосва приятелката ми,нито ще искам друг освен нея да бъде с мен (а не бих изневерила с други хора).
Ако съм сама...преди време може би съм имала някакъв интерес да експериментирам в тази насока, но сега като че ли сексът за една вечер вече не ми е по вкуса.
С една дума - против съм.
Ако съм сама...преди време може би съм имала някакъв интерес да експериментирам в тази насока, но сега като че ли сексът за една вечер вече не ми е по вкуса.
С една дума - против съм.

impure7- Брой мнения: 56
Гледната ви точка е сбъркана. Кой е казал, че като си имаш жена я делиш с още някой при тройка? Напротив - вие двете си делите третата
Обичаме тройки и четворки с мойто момиче. Може да съм сбъркана обаче аз обичам да я гледам с някоя друга
Колкото са по-непознати новите попълнения толкова по-добре.
Обичаме тройки и четворки с мойто момиче. Може да съм сбъркана обаче аз обичам да я гледам с някоя друга
Колкото са по-непознати новите попълнения толкова по-добре. 
Роснята- Брой мнения: 1
Страница 2 от 4 •
1, 2, 3, 4 
Similar topics» Съвети против стрии!
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Мъжки летни обувки – за и против
» Какво кремче използвате против подсичане?
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Мъжки летни обувки – за и против
» Какво кремче използвате против подсичане?