За или против оргии и тройки?
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
За или против оргии и тройки?
Привлича ли ви мисълта да вкарате още един човек в леглото си,а може би и повече? Защо не някоя пиянска вечер да не завърши с един здрав групов секс? Или пък сте консервативни и предпочитате интимната връзка да е само между вас и човека,с когото сте?

imagine- Брой мнения: 27
Re: За или против оргии и тройки?
хахаха, твоите последни теми са като кукички, които аз като един шаран налапвам, хахаха, просто ми светва червената лампичка. като цяло не харесвам много формулировката "за или против", защото винаги има допълнителни обстоятелства, които могат да наклонят везните в една или друга посока и при определени обстоятелства да съм за, а при други да съм против. признавам си, че груповите изпълнения са доста забавни, ако бъдат интелигентно реализирани и се избегнат негативни последици и все пак алкохолът трябва да е в премислено количество, защото може да доведе до нежелани ексцесии. не мисля, обаче, че са подходящи, когато си във връзка, а още по-абсурдно ми се струва да участвам в групово изпълнение с възлюбената. просто от опит знам, че не става, поне при мен.
да резюмирам-ЗА, когато си необвързана и ПРОТИВ, когато си във връзка...брр, май и аз съм консерва
да резюмирам-ЗА, когато си необвързана и ПРОТИВ, когато си във връзка...брр, май и аз съм консерва

lira- Брой мнения: 822
^ И аз,обожовам тройките

aleks4et0- Брой мнения: 88
Аз съм си консервичка, не са ми по вкуса груповите изпълнения... за всяко правило си има изключение де, но като цяло не 

Свет- Брой мнения: 11
Местожителство: на майната си
Зависи с кой
е тройката , а за оргийте малко е прекалено, но нищо не се знае
е тройката , а за оргийте малко е прекалено, но нищо не се знае 
blacknwhite- Брой мнения: 22
Местожителство: sofia
Не не обичам да деля. Против тройките съм. Не деля,а и не съм толкова опитна,за да си правя експерименти. Аз съм доста моногамна.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Подкрепям sleepy_bunny , няма начин просто да си деля половинката ,няма как да се случи , егоист до дупка по този въпрос
съгласна съм със sleepy_bunny и _FeNkAtA_ само ако я имам ще си е само за МЕНЕЕ ии заа никоЙЙЙ ДР
Не съм против, на когото му харесва да го практикува, но лично аз не бих участвала.....ах, че съм консервативна 

freedom- Брой мнения: 133
Май всички сме. Но нищо лошо не виждам в това.

Не бих участвала в такова нещо, не искам да деля приятелката си с друго момиче, дори за едното ново изживяване... може да съм малко старомодна, но не мога да си причиня такова нещо, тва е : )
Иначе, на който му харесва да си експериментира : )
Иначе, на който му харесва да си експериментира : )

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

ink- Брой мнения: 13
Местожителство: София
Е, добре, то има вариант тройката да не е с момичето, към което имате чувства. Примерно аз ако изобщо някога правя такова нещо 100% няма да е замесено момичето, което обичам в него
При положение, че е само с хора, които ви привличат изцяло сексуално пак ли не бихте :Р
При положение, че е само с хора, които ви привличат изцяло сексуално пак ли не бихте :Р
Свет- Брой мнения: 11
Местожителство: на майната си
Не,не бих... Тук намесваме и изневярата друго нещо,което не хресвам. Ако си нямам приятелка, пак не бих правила тройка,твърде разсейващо е. Аз трудно се оправям с 1 човек пък камо ли с двама.

Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Съвети против стрии!
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Мъжки летни обувки – за и против
» Какво кремче използвате против подсичане?
» Ваксина против МЕНИНГИТ!!!!!!!!!!!!!!!!. ВЪВЕДЕТЕ АДЕКВАТНИ ВАКСИНИ ЗА ДЕЦАТА НИ
» За или против предбрачните договори?
» Мъжки летни обувки – за и против
» Какво кремче използвате против подсичане?