BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Мнението ви за секс играчките? 5 5 1

Мнението ви за секс играчките?

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Мнението ви за секс играчките?

Писане by дъждовна on Вто Сеп 21, 2010 11:58 pm

Както се казва "На вкус и цвет товариши нет".
Случвало се е в далечни времена не по моя инициатива да се пробва нещо (е, не толкова хард като камшици). С настоящата ми приятелка имаше малък период, в който пробвахме някои дребни нещица и странно - с течение на времето тя ми е достатъчна и никак не проумявам защо тези играчки биха ми разнообразили сексуалния живот, насила разнообразяване не става.

дъждовна

Брой мнения: 7
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by Scared Of Lonely on Съб Окт 16, 2010 5:52 pm

Надявам се да не се стига дотам да се налага да търсим разнообразие чрез играчки,че след тях може и до друго да се стигне.

Scared Of Lonely

Брой мнения: 51
Местожителство: Благоевград

Писане by vikicha on Пон Ное 01, 2010 10:17 pm

не съм страстен привърженик, но не съм и изцяло против. За мен е важно каква провокация получавам от партньора отсреща. Ако тя иска и се кефи, и аз съм ок с това /макар, че ревнувам от разни вибратори и дилда - гледам ги накриво и става доста комично на моменти/.

От година и нещо съм с жената с която съм Wink и напоследък проявява желание за разните му такива приспособления...Е то не е лесно да си с би жена особено ако преди теб е имало мъже мъже и пак мъже и би, би колко да е би, то направо на хетеро си бие ..Smile

Ениуей, одобрявам ако партньора прояви желание, но ако остави изцяло на мен, не бих пипнала тези странни силиконови неща, които често не са хич удобни и ги недолюбвам Smile
pig

vikicha

Брой мнения: 43

Писане by pennyroyal.tea on Вто Ное 02, 2010 9:41 pm

Аз съм за! БЕлезници-много добре, камшици- ще пробвам, strap-on - мога да се справя много добре без него! Абе честно казано има много интересни джунджурийки по секс шоповете

pennyroyal.tea

Брой мнения: 123

Писане by Гуфи on Вто Ное 02, 2010 9:46 pm

зависи пт настроение и така нататъка..иначе приятелката ми за рождения ми ден ми подари белезници(истински,полицейски)..и съответно си нанесе доста палави неприятности с тях..хахах...

Гуфи

Брой мнения: 24
Местожителство: София

Писане by pennyroyal.tea on Вто Ное 02, 2010 9:51 pm

хахаха, аз ползвам само еротични белезници Smile иначе другото си е болезнено

pennyroyal.tea

Брой мнения: 123

Писане by Heavy Cloud on Пет Ное 05, 2010 1:18 am

Накъде сме тръгнали без играчки и игрички???
Напълно "за", с две ръце и два крака, и каквото друго става за гласоподаване.
Не мисля, че играчките ни дискредитират като любовници. Не виждам и причина да ревнувам от тях (моля, автора на това мнение да ме прости, ама...). Вярно е, че тялото ми е достатъчно в повечето случаи, но си е друго като го начукаш на някоя девойка. Извинете ме за грубия език, но ми загрубя напоследък необратимоSmile
Кис.

Heavy Cloud

Брой мнения: 45

Писане by aX Tuuu... on Пет Ное 05, 2010 10:37 am

ха-ха-ха, Heavy Cloud... първо добре дошла! Второ... напълно те разбирам, но за някои хора въпросът е принципен понеже им е писнало да слушат как две жени не могат да правят секс без да имат... или да ги питат коя от двете е мъжа. При гей мъжете е много важно дали си top или bottom и макар да не мисля, че при лесбийките е точно така, пак си има по-активни, по-пасивни... по-дълбоки, по-плитки, по-тесни, по-широки ... и може би тези разлики също оказват влияние на гледната точка относно играчките. За игричките е съвсем друга история... може би трябва да направим тема foreplay и да видим какво ще се получи.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by Heavy Cloud on Пет Ное 05, 2010 11:51 am

И аз разбирам или поне правя опит. Само не разбирам, защо заради някакви принципи бих се лишила, бих отказала да доставя на себе си и партньора си върховно удоволствие. Искам да кажа на кого му пука и кой знае какво се случва в моето легло? Не знам как е при гей мъжете и не се интересувам чак в такива детайли. Жените могат да правят секс както си поискат и на повечето хора им е бедна фантазията....защо трябва да се тревожа какво си мислят другите???? Или пък да обяснявам? Има нещо не ок в цялата тази работа. Хем искаме да сме открити, да се интегрираме, да ни приемат, да сме горди и свободни пък се съобразяваме с очакванията на другите и се стараем да не ги разочароваме много, моделираме се, за да ни приемат. Къде виждате смисъл?
Благодаря за посрещането. Дълго време отказвах да бъда част от подобен форум, защото вероятно много ще се ядосвам, но вече съм тук така или иначе. Да видим колко ще остана.

Heavy Cloud

Писане by aX Tuuu... on Пет Ное 05, 2010 1:43 pm

Няма такива принципи... всеки знае за себе си и определено това не би трябвало да е конфликтна тема, освен ако ти си за, а партньорката ти е против примерно. Не знам защо би трябвало да се тревожиш какво мислят другите, освен ако не се притесняваш какво мислят другите по принцип. Това са интимни неща и в тази тема (както и на другите) хората само изказват мнение, не го налагат. Относно интегрирането... секс играчките като продукти се купуват главно от хетеро хора, затова не виждам интеграционен проблем. От там е и прословутата фраза, че най-добрият приятел на мъжа е кучето, а на жената - вибраторите.

Не знам за подобни форуми, но в този гледаме да не се караме, да не си късаме нервите и да не заклеймяваме мнението на другите, затова се фокусираме върху споделянето.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by Heavy Cloud on Пет Ное 05, 2010 1:54 pm

Ами аз нещо съвсем друго имах предвид, но определено не му е мястото тук. Може би някой друг път ще опитам да обясня точно, може и конкретен пример да ми попаднеSmile за по-лесно.

Аз изходих от това, което прочетох преди това. Иначе, да....

Heavy Cloud

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics