Мнението ви за секс играчките?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Мнението ви за секс играчките?
Камшици,белезници,изкуствени пениси? Кой какво използва?

imagine- Брой мнения: 27
Re: Мнението ви за секс играчките?
Пенисите не са интересни,иам предвит коланите. Против играчките съм,който знае как не му трябват играчки. Първо расейват,второ силиконени са и може да си аларгичен,трето всичко което не е част от тялото на сладкото тяло и палавите рачички е нещо не способно и отвратително. Предпочитам ароматната кожа на ягоди от колкото аромат на силикон с нещо ягодово

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Права си,че нищо не може да се сравни с допира и уханието на тялото,но пък разнообразието поддържа тръпката-имам в предвид ако имаш дълга връзка и правиш секс почти всеки ден,дали няма да дойде моментът,в който играчките да са ни необходими?

Аз съм за пред играта,примерно някое палаво костюмче. Нещо играчките са ми все едно ме ръчкат с пръчка. Е,то си е до вкус и пр.. Ама секс играчките не биха продължили една връзка.
Както бе казано "Като ми замирише на заек... няма връщане!" Така че докато само от погледа сте си достатачни е добре,ако почва да доскучава и да търсите опити за въстановяване... И целия магазин да купите... Загубена кауза...
Както бе казано "Като ми замирише на заек... няма връщане!" Така че докато само от погледа сте си достатачни е добре,ако почва да доскучава и да търсите опити за въстановяване... И целия магазин да купите... Загубена кауза...

Принципно нямам против секс играчките във всичките им разновидности, но не единствено като спасителен буй в океана от сексуална скука. Смятам, че имат потенциал да са артистично допълнение към ролевите игри, а самостоятелното им (правилно) приложение може да донесе допълнителна стимулация. По повод думите на sleepy_bunny трябва да споделя, че изпитвам известно влечение към натуралните продукти, което автоматично изклюва алергии и липса на свежест. В сезона на плодовете и зеленчуците всичко е позволено, стига да имаш фантазия.
Давам и малък "+" на всички bondage пособия, стига да ме уцелите в правилното настроение. Иначе съм нежна, любяща и консервативна.
Давам и малък "+" на всички bondage пособия, стига да ме уцелите в правилното настроение. Иначе съм нежна, любяща и консервативна.

Случвало се е...
Гост- Гост
Пробвала съм ги интересно е защото се оставяш в ръцете на другия. Само да ви издам тайна,по лесно се измъквам от белезници от колкото от шал. Има едно чифтче на тези секс белезници и много бързо,когато пожелая се отскубвам от тях.

Хм, трябва да призная, че имам особена слабост към разни БДСМ пособия, от време на време си имам нужда от един здрав камшичен пердах, но харесвам по-скоро бичовете, а не онези камшици с многото кожи, защото от тях изобщо не боли. Секс белезниците като цяло са доста паянтови и се чупят, а и имат неоправдано висока цена, пред Бачковския манастир продават същите по 2 лева (сериозно). Има си ловни белезници, от които е доста трудно да се измъкнеш. Напоследък вниманието ми е доста привлечено и от едни играчки, наречени анални броеници, някой да сподели някакво мнение? Естествено говоря за случаите на използване на секс играчки, не че нонстоп се пердаша и връзвам.
Иначе смятам, че използването на секс играчки няма много общо с дългата връзка или скуката в леглото, просто има хора, които си ги влече и такива, които не.
Иначе смятам, че използването на секс играчки няма много общо с дългата връзка или скуката в леглото, просто има хора, които си ги влече и такива, които не.

lira- Брой мнения: 871
syglasna sym
sleepy_bunny написа:Пенисите не са интересни,иам предвит коланите. Против играчките съм,който знае как не му трябват играчки. Първо расейват,второ силиконени са и може да си аларгичен,трето всичко което не е част от тялото на сладкото тяло и палавите рачички е нещо не способно и отвратително. Предпочитам ароматната кожа на ягоди от колкото аромат на силикон с нещо ягодово

L89- Брой мнения: 2
Аз съм за секс играчките,разнообразяват секса и са много вазбуждащи,имам си вибратори,белезници,анална броеница....

nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
nikita_83 написа:Аз съм за секс играчките,разнообразяват секса и са много вазбуждащи,имам си вибратори,белезници,анална броеница....
хихи, не се и съмнявах,че ще си против
Изхождайки от няколко твои мнение успях да предположа отговора ти,без да го видя 
Аз пък.. хм.. Като цяло съм против играчките. Те са като.. всякаквите десертчета,който измислят производителите. С разни притурки и т.н.но.. реално не са толкова вкусни и полезни от самия шоколад да кажем. Предпочитам да изям един шоколад, отколкото някаква си фабрична вафла.
Шоколадът може и да се разтопи.. още по-готинко ..
Не отричам обаче, че съм имала фантазия с един вид играчка,но само с един,няма да псомена кой точно.
Гост- Гост
Нямам против. С подходящата жена всичко може да бъде великолепно. Просто трябва да усещащ партньорката и нещата си идват на място.

freedom- Брой мнения: 142
Мисля, че от време на време си е забавно да се използват...въпреки, че чак до камшици не съм стигала, но то има време

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Най- удобно място за секс според Вас?
» Какво обичате да правите след секс?
» Секс комплекси
» Разговор за секс с децата!
» Пробвал ли си със секс кукла?
» Какво обичате да правите след секс?
» Секс комплекси
» Разговор за секс с децата!
» Пробвал ли си със секс кукла?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2