BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си? 5 5 3

Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?

Писане by Гост on Пон Юли 19, 2010 8:08 pm

Бих искала да намеря себе си....
Или пък да намеря Нея - "Голямата Любов", човек с когото да споделям хубавите и лошите мигове... love love love bounce bounce bounce love love love

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Пон Юли 19, 2010 8:20 pm

Може би е добре първо да откриеш себе си, или смяташ, че можеш да откриеш себе си единствено чрез Нея..? Вярвам, че човек трябва да бъде първо в хармония със себе си, за да може да има и хармонична връзка. Успех с търсенето и на двете.

Blood Sugar Sex Magik

Брой мнения: 101
Местожителство: София

Писане by youvegot1message on Пон Юли 19, 2010 8:26 pm

Съгласна съм с мнението на Blood Sugar Sex Magik,но не ми стана ясно как точно искаш да ти помогнем да намериш себе си...

youvegot1message

Брой мнения: 9

Писане by Гост on Пон Юли 19, 2010 8:32 pm

Човек цял живот търси себе си, зашото се променя светът около него, променя се самият той и открива нови неща в себе си. Е, разбира се има една постоянна ос около него, която не се изменя, но хората се променят, променя се и това, което търсят...
Ти открила ли си себе си? И мислиш ли, че след години това "себе си" ще е същото...?

( незнам, ама това човее с бирата ми харесва мноого! ) хехе

Гост
Гост

Писане by youvegot1message on Пон Юли 19, 2010 8:38 pm

Надали, но съм открила това което ми харесва да вярвам, че съм... :wine:

youvegot1message

Брой мнения: 9

Писане by Гост on Пон Юли 19, 2010 8:39 pm

youvegot1message написа:Съгласна съм с мнението на Blood Sugar Sex Magik,но не ми стана ясно как точно искаш да ти помогнем да намериш себе си...

Това беше закачка.... Обичам да провокирам Smile Smile Smile bounce bounce bounce Smile Smile Smile Исках да се заговоря с някого. Е за това, че търся голяма любов си е вярно, но то така на сила няма да стане. Тези работи "просто" се случват...

Гост
Гост

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Пон Юли 19, 2010 9:46 pm

Замисляли ли сте се колко често казваме, чуваме или прочитаме думата "любов", достатъчно, че вече да ми се повръща от нея. За нея се говори прекалено много, а се случва прекалено малко. Да, "просто" се случва, но след един сложен процес на себепознаване, себехаресване, себевлюбване. Вероятно погрешно ни е внушена последователността на тези процеси - първо срещаш някого и след това се чувстваш завършен.

Blood Sugar Sex Magik

Писане by Гост on Пон Юли 19, 2010 10:52 pm

Напълно съм съгласна с теб, че трябва да се обичаш.
Не че ни е внушено за отношенията, а четем малко такива книги като на Хорхе Букай. Чела ли си последната му "Да се обичаме със отворени очи"? Точно от там може човек да си вземе много полезни неща относно връзките и това, че не можеш да очакваш от отсрещния да ти дава нещо, да те допълва. Ти просто се срещаш с него и го обичаш какъвто е. Когато се срещнат два завършени кръга, се получава дълготрайна връзка, а не единият да зависи по някакъв начин от другия....
Всъщност, на теория всички сме добри.

С най-добри чувства!
Прегръщам те!
( Напоследък изпитвам необходимост да показвам на хората около мен колко ги обичам. Сигурно е от планетите...)
Е, не се познаваме, но все пак приемаш една прегръдка от мен..., нали? love Kiss love

Гост
Гост

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Пон Юли 19, 2010 11:00 pm

Двата завършени кръга ми харесват като идея, особено ако намерят общо сечение. При незавършените енергията изтича навън и положението със зависимостта се оказва крайно нестабилно. Изразяването на чувсвтата е освобожадаваща дейност, която подкрепямSmile

Blood Sugar Sex Magik

Писане by Гост on Сря Юли 21, 2010 12:13 pm

Интересна тема сте подхванали Smile
Споделям коментарите Ви като цяло за двата завършени кръга, които се срещат и просто се допират..
Аз също съм все още в осъвършенстване на моите неща, то явно заради това още не съм Я срещнала ..имам още да работя над себе си,а не само да мрънкам, че Я няма..

Гост
Гост

Писане by Insomnia on Чет Юли 22, 2010 1:23 am

Защо мислите, че трябва да си съвършен за да срещнеш любовта..??

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by Гост on Чет Юли 22, 2010 6:18 pm

Не въвършен, а да се чувстваш добре и само със самия себе си, да нямаш нужда от някого да те допълва,да е с теб само и само за да се чувстваш добре и да си щастлив.
Да се чувстваш пълноценен в кожата си и такива Smile

Гост
Гост

Писане by Bette on Сря Юли 28, 2010 8:14 pm

Ако ти сам не се харесваш, няма как да очакваш другите да те харесват...
Много добре знам това, но сякаш непрекъснато търся и намирам причини да не се харесвам и самокритикувам, което ме влудява... а останалите около мен не могат да разберат каква е причината...
Както и да е, твърде объркана се чувствам и аз. Темата ми хареса, защото и аз имам подобни усещания и просто реших да споделя Smile
Иначе за моите сериозни вътрешни конфликти някой друг път...

Bette

Брой мнения: 93

Писане by dany23 on Нед Авг 15, 2010 4:26 pm

Тези работи "просто" се случват...
[/quote]
Случват се ,да....но какво правим когато отказва да повярва че това се случва, и повтаря фразата: прекалено е хубаво за да е истина Cool

dany23

Брой мнения: 59

Писане by ink on Нед Авг 15, 2010 7:26 pm

какво правим когато отказва да повярва че това се случва, и повтаря фразата: прекалено е хубаво за да е истина Cool

Любовта наистина просто се случва и не се получава насила, но когато някой от двамата партньори започне да повтаря: "Прекалено е хубаво, за да е истина", "Много хубаво не е на хубаво" и т.н. типично наши си, български изрази(е, мама му стара, 'бах и племето сме, обичаме да ни е гадно и туй-то), то това обикновено означава, че не е готов за това Хубаво, че може би наистина не се познава, че може би наистина не вярва достатъчно в себе си, за да повярва, че е "заслужил" такова щастие... И тогава за съжаление, рано или късно, връзката се разпада, дори и при наличието на любов, дори и при ясното осъзнаване за такава и от двете страни... Жалко...
Мисълта ми е, че действително е по-добре да намериш себе си, с или без чужда помощ, но е по-добре да го направиш преди да срещнеш човека, с когото искаш да бъдеш завинаги, да прекараш живота си... Иначе рискуваш да го загубиш, търсейки себе си...И ако ти самата не се разбираш, не би могла да очакваш жената до теб да те разбере, а дори и да те познава по-добре, отколкото ти самата се познаваш, пак няма гаранция, че няма да съсипеш всичко...без да искаш...

ink

Брой мнения: 16

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics