Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?
Бих искала да намеря себе си....
Или пък да намеря Нея - "Голямата Любов", човек с когото да споделям хубавите и лошите мигове...
Или пък да намеря Нея - "Голямата Любов", човек с когото да споделям хубавите и лошите мигове...
Гост- Гост
Re: Някой иска ли да ми помогне? Търся себе си?
Може би е добре първо да откриеш себе си, или смяташ, че можеш да откриеш себе си единствено чрез Нея..? Вярвам, че човек трябва да бъде първо в хармония със себе си, за да може да има и хармонична връзка. Успех с търсенето и на двете.

Blood Sugar Sex Magik- Брой мнения: 101
Местожителство: София
Съгласна съм с мнението на Blood Sugar Sex Magik,но не ми стана ясно как точно искаш да ти помогнем да намериш себе си...

youvegot1message- Брой мнения: 9
Човек цял живот търси себе си, зашото се променя светът около него, променя се самият той и открива нови неща в себе си. Е, разбира се има една постоянна ос около него, която не се изменя, но хората се променят, променя се и това, което търсят...
Ти открила ли си себе си? И мислиш ли, че след години това "себе си" ще е същото...?
( незнам, ама това човее с бирата ми харесва мноого! ) хехе
Ти открила ли си себе си? И мислиш ли, че след години това "себе си" ще е същото...?
( незнам, ама това човее с бирата ми харесва мноого! ) хехе
Гост- Гост
Надали, но съм открила това което ми харесва да вярвам, че съм...

youvegot1message- Брой мнения: 9
youvegot1message написа:Съгласна съм с мнението на Blood Sugar Sex Magik,но не ми стана ясно как точно искаш да ти помогнем да намериш себе си...
Това беше закачка.... Обичам да провокирам
Исках да се заговоря с някого. Е за това, че търся голяма любов си е вярно, но то така на сила няма да стане. Тези работи "просто" се случват...
Гост- Гост
Замисляли ли сте се колко често казваме, чуваме или прочитаме думата "любов", достатъчно, че вече да ми се повръща от нея. За нея се говори прекалено много, а се случва прекалено малко. Да, "просто" се случва, но след един сложен процес на себепознаване, себехаресване, себевлюбване. Вероятно погрешно ни е внушена последователността на тези процеси - първо срещаш някого и след това се чувстваш завършен.

Напълно съм съгласна с теб, че трябва да се обичаш.
Не че ни е внушено за отношенията, а четем малко такива книги като на Хорхе Букай. Чела ли си последната му "Да се обичаме със отворени очи"? Точно от там може човек да си вземе много полезни неща относно връзките и това, че не можеш да очакваш от отсрещния да ти дава нещо, да те допълва. Ти просто се срещаш с него и го обичаш какъвто е. Когато се срещнат два завършени кръга, се получава дълготрайна връзка, а не единият да зависи по някакъв начин от другия....
Всъщност, на теория всички сме добри.
С най-добри чувства!
Прегръщам те!
( Напоследък изпитвам необходимост да показвам на хората около мен колко ги обичам. Сигурно е от планетите...)
Е, не се познаваме, но все пак приемаш една прегръдка от мен..., нали?
Не че ни е внушено за отношенията, а четем малко такива книги като на Хорхе Букай. Чела ли си последната му "Да се обичаме със отворени очи"? Точно от там може човек да си вземе много полезни неща относно връзките и това, че не можеш да очакваш от отсрещния да ти дава нещо, да те допълва. Ти просто се срещаш с него и го обичаш какъвто е. Когато се срещнат два завършени кръга, се получава дълготрайна връзка, а не единият да зависи по някакъв начин от другия....
Всъщност, на теория всички сме добри.
С най-добри чувства!
Прегръщам те!
( Напоследък изпитвам необходимост да показвам на хората около мен колко ги обичам. Сигурно е от планетите...)
Е, не се познаваме, но все пак приемаш една прегръдка от мен..., нали?
Гост- Гост
Двата завършени кръга ми харесват като идея, особено ако намерят общо сечение. При незавършените енергията изтича навън и положението със зависимостта се оказва крайно нестабилно. Изразяването на чувсвтата е освобожадаваща дейност, която подкрепям

Интересна тема сте подхванали 
Споделям коментарите Ви като цяло за двата завършени кръга, които се срещат и просто се допират..
Аз също съм все още в осъвършенстване на моите неща, то явно заради това още не съм Я срещнала ..имам още да работя над себе си,а не само да мрънкам, че Я няма..

Споделям коментарите Ви като цяло за двата завършени кръга, които се срещат и просто се допират..
Аз също съм все още в осъвършенстване на моите неща, то явно заради това още не съм Я срещнала ..имам още да работя над себе си,а не само да мрънкам, че Я няма..
Гост- Гост
Защо мислите, че трябва да си съвършен за да срещнеш любовта..??

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Не въвършен, а да се чувстваш добре и само със самия себе си, да нямаш нужда от някого да те допълва,да е с теб само и само за да се чувстваш добре и да си щастлив.
Да се чувстваш пълноценен в кожата си и такива
Да се чувстваш пълноценен в кожата си и такива

Гост- Гост
Ако ти сам не се харесваш, няма как да очакваш другите да те харесват...
Много добре знам това, но сякаш непрекъснато търся и намирам причини да не се харесвам и самокритикувам, което ме влудява... а останалите около мен не могат да разберат каква е причината...
Както и да е, твърде объркана се чувствам и аз. Темата ми хареса, защото и аз имам подобни усещания и просто реших да споделя
Иначе за моите сериозни вътрешни конфликти някой друг път...
Много добре знам това, но сякаш непрекъснато търся и намирам причини да не се харесвам и самокритикувам, което ме влудява... а останалите около мен не могат да разберат каква е причината...
Както и да е, твърде объркана се чувствам и аз. Темата ми хареса, защото и аз имам подобни усещания и просто реших да споделя

Иначе за моите сериозни вътрешни конфликти някой друг път...

Bette- Брой мнения: 93
Тези работи "просто" се случват...
[/quote]
Случват се ,да....но какво правим когато отказва да повярва че това се случва, и повтаря фразата: прекалено е хубаво за да е истина
[/quote]
Случват се ,да....но какво правим когато отказва да повярва че това се случва, и повтаря фразата: прекалено е хубаво за да е истина

dany23- Брой мнения: 59
какво правим когато отказва да повярва че това се случва, и повтаря фразата: прекалено е хубаво за да е истина![]()
Любовта наистина просто се случва и не се получава насила, но когато някой от двамата партньори започне да повтаря: "Прекалено е хубаво, за да е истина", "Много хубаво не е на хубаво" и т.н. типично наши си, български изрази(е, мама му стара, 'бах и племето сме, обичаме да ни е гадно и туй-то), то това обикновено означава, че не е готов за това Хубаво, че може би наистина не се познава, че може би наистина не вярва достатъчно в себе си, за да повярва, че е "заслужил" такова щастие... И тогава за съжаление, рано или късно, връзката се разпада, дори и при наличието на любов, дори и при ясното осъзнаване за такава и от двете страни... Жалко...
Мисълта ми е, че действително е по-добре да намериш себе си, с или без чужда помощ, но е по-добре да го направиш преди да срещнеш човека, с когото искаш да бъдеш завинаги, да прекараш живота си... Иначе рискуваш да го загубиш, търсейки себе си...И ако ти самата не се разбираш, не би могла да очакваш жената до теб да те разбере, а дори и да те познава по-добре, отколкото ти самата се познаваш, пак няма гаранция, че няма да съсипеш всичко...без да искаш...

ink- Брой мнения: 16
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Дъщеря ми не иска да се храни
» Получава ли моето бебе достатъчно мляко?
» Бебето ми отказва да яде
» Суеверия за сватба.
» Двуезичие при децата.
» Получава ли моето бебе достатъчно мляко?
» Бебето ми отказва да яде
» Суеверия за сватба.
» Двуезичие при децата.
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2