BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

В борба за опаковка Xanax! 5 5 4

В борба за опаковка Xanax!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: В борба за опаковка Xanax!

Писане by Dorotea on Вто Авг 10, 2010 8:59 pm

Insomnia написа:хахаха Dorotea, това ли били хапченцата, които ми препоръчахте всички момичета

Smile
Doña Dyke написа:на това като на опит за ходатайство ли да гледам?

Уфф, какво ходатайство Влязла съм толкова "във филма" за "по-различните неща", че не мога да различа кое е сън и кое е реалност Embarassed , особено когато се чувствам постоянно отхвърлена и същевременно желана... а тя..., освен всичко друго, последният път даже и на КИНО ми отказа да я заведа! Neutral
lira написа:... тази твоя приятелка ... сигурно просто си фантазира, а реално си стои вкъщи и чете 3ти том на "Капиталът"

Smile Ако това е истина, мисля че ще забавя ксанакса с един ден и ще се възползвам от последния пристъп на биполярната й депресия, като включа БИЧ-а (за който ми е споделяла, че предпочита) в действие... Twisted Evil
lira написа: добре е само пътят да не е много дълъг, защото подозирам, че повече от 5-6 хапчета биха имали силно обезсъзнаващ ефект

Ооо, ще ги пускам по 4-тинка таблетка, споко Smile

Но, да си дойдем на думата:
lira написа:P.S. днес ще има ли ксанакс
М? Neutral
И... как да разбирам:
Doña Dyke написа:Едното не пречи на другото...
?
Все пак харесвах Хензел и Гретел, а и не мога да скрия нетърпението си да видя тази приказка с "подобрен край" ... Wink

Dorotea

Брой мнения: 65
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: В борба за опаковка Xanax!

Писане by Doña Dyke on Вто Авг 10, 2010 11:48 pm

В смисъла на "и заживели щастливо до края на дните си"? Мисля, че е възможно, но четвъртинките няма да свършат работа. Или целия, или за какво да се хабим? Cool

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics