В борба за опаковка Xanax!
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
В борба за опаковка Xanax!
Момичета, съвсем спонтанно зачетох темите в бглес и какво да видя...шанса на живота си-мога да спечеля опаковка Xanax (не че няма кой да ми напише зелена рецепта, но някакси така е по-интересно) ох, как се правеше линк???ШАНС ЗА XANAX
така, линкът е готов, хахах, и ето моите наблюдения и теория. първо, не си купувам женски списания, а женските списания си купуват мен, но това е друга тема. ще започна от там, че ние като лесбийки сме много депресирани алкохолички с многократно увеличен шанс за самоубийство, така че е нормално да попадаме на депресирани палавници в леглото. аз не спя често сама, т.е. като съм сама не мога да спя, но и смяната на партньорите ми се върти в един затворен порочен кръг, общо взето на ротационен принцип, така че не знам дали покривам изискванията за депресирана лесбийка. както и да е, искам да кажа, че според мен депресираните девойки, които в нашите среди са мнозинство, просто всеки път правят секс като за последно, защото не знаят кога опитът им за самоубийство ще е успешен, това е ужасно баналното и просто обяснение на техните креватни качества...от моите всички са живи...явно са добри в леглото и недобри самоубийци...искам си опаковката XANAX и да бъде от 0,5 ако може!
P.S. давам и бонус обяснение защо статията е публикувана във въпросния сайт moetodete.bg-предполагам, че моите родители са виновни...
така, линкът е готов, хахах, и ето моите наблюдения и теория. първо, не си купувам женски списания, а женските списания си купуват мен, но това е друга тема. ще започна от там, че ние като лесбийки сме много депресирани алкохолички с многократно увеличен шанс за самоубийство, така че е нормално да попадаме на депресирани палавници в леглото. аз не спя често сама, т.е. като съм сама не мога да спя, но и смяната на партньорите ми се върти в един затворен порочен кръг, общо взето на ротационен принцип, така че не знам дали покривам изискванията за депресирана лесбийка. както и да е, искам да кажа, че според мен депресираните девойки, които в нашите среди са мнозинство, просто всеки път правят секс като за последно, защото не знаят кога опитът им за самоубийство ще е успешен, това е ужасно баналното и просто обяснение на техните креватни качества...от моите всички са живи...явно са добри в леглото и недобри самоубийци...искам си опаковката XANAX и да бъде от 0,5 ако може!
P.S. давам и бонус обяснение защо статията е публикувана във въпросния сайт moetodete.bg-предполагам, че моите родители са виновни...

lira- Брой мнения: 822
Re: В борба за опаковка Xanax!
lira, знаеш, че самотната ти борба за награди, чест и възхищение не биват подминавани с лека ръка. Всичко се записва в рецептурната книжка с дебел и червен химикал, точно както подобава. Виждам обаче, че обясненията ти се въртят главно около собствената ти личност. Това, разбира се, е уважително наблюдение, но съгласи се, че не се съгласува напълно с правилата на играта. Според нея хапчета чудесни се падат на тази, която успее да приложи новите знания, придобити вследствие на статията, върху друга девойка, която очевидно страда от (някаква) форма на депресия и сподели истинска случка с всички потиснати подробности с нас, другите депресирани лесбийки с много свободно време пред компютъра.
Тъй като не ми намирисваш на егоист, симпатична си ми и въз основа на собствените ти състояния на духа, бих предложила да влезеш на партия с някоя от твоите "палавници" и после да делите благата както счетете за редно.
П.С. Иначе възхищението ми - факт.
Тъй като не ми намирисваш на егоист, симпатична си ми и въз основа на собствените ти състояния на духа, бих предложила да влезеш на партия с някоя от твоите "палавници" и после да делите благата както счетете за редно.
П.С. Иначе възхищението ми - факт.
Доня, не разбирам, нали ставаше въпрос за личен опит...или не съм достатъчно конкретна. не знам как да кажа, но не придобих някакви особени нови знания от тази статия, въпреки че ми даде обяснение защо плачещите жени са по-секси. а и, честно казано, би било много подлагащо на съмнение интелекта ми, ако дам на някоя депресирана девойка вълшебното хапче. т.е. от депресирана дашна лесбийка, ще стане една хармонична нестарателна кифла и то щастлива, това е толкова неинтересно (само да спомена, че при депресираните девойки няма лесбийки-нелесбийки, всички се раздават). така че дори и с риск да изгубя опаковката ксанакс в неравна битка със...себе си, ще оставя мойте си палавници депресирани...депресията, освен това, е толкова аарт!

Ех, lira, сигурна съм знаеш, че интелектът ти никога не би бил поставен под съмнение, както впрочем и опитът ти (което само по себе си прави задачата ни да ти предлагаме нова информация с подобни статиики почти невъзможна
).
Но да изгладим недоразумението, което цяла нощ ми тежа на правдивото сърце. Тук не става въпрос да даваш "на някоя депресирана девойка вълшебното хапче", ако това не влиза във форплея ви. Говоря единствено и само за споделяне, което не означава директна консумация, а може да навее на мисли за търговия, безвъзмездно преостстъпване на трети лица или надлежно съхранение за по-тежки времена. Нека уважим свободната воля, която, ако не съм прекалено наивна, може да намери повече от един израз.
А твойте палавници можеш да ги ползваш точно както ги обичаш. Това е свещено право на всеки човек.
). Но да изгладим недоразумението, което цяла нощ ми тежа на правдивото сърце. Тук не става въпрос да даваш "на някоя депресирана девойка вълшебното хапче", ако това не влиза във форплея ви. Говоря единствено и само за споделяне, което не означава директна консумация, а може да навее на мисли за търговия, безвъзмездно преостстъпване на трети лица или надлежно съхранение за по-тежки времена. Нека уважим свободната воля, която, ако не съм прекалено наивна, може да намери повече от един израз.
А твойте палавници можеш да ги ползваш точно както ги обичаш. Това е свещено право на всеки човек.
как мога да съдействам, ми хрумна една идея... 
И така..,lira, ако позволиш... и с едно намигване към Doña Dyke...
Тъй като "добиването" на опиатите, транквилантите и антидепресантите често е свързано с преувеличаване на действителността, симулиране или друг вид лъжа, следвана от желанието си да помогна ( косвено, за да ми е чиста съвестта), през ум ми мина леко да завъртя истината в полза на lira...
След като разбрах, че правилата на играта са:
Doña Dyke написа:Според нея хапчета чудесни се падат на тази, която успее да приложи новите знания, придобити вследствие на статията, върху друга девойка, която очевидно страда от (някаква) форма на депресия и сподели истинска случка с всички потиснати подробности с нас...
... предлагам, за да не говори lira за себе си, аз да говоря за нея, вместо нея (ето го завъртането, за което споменах по- горе
). Защото...Doña Dyke написа:Виждам обаче, че обясненията ти се въртят главно около собствената ти личност
... и така ще спазим правилата на играта.

Чувството ми за справедливост и приятелски дълг се обади и не мога да не ударя едно рамо...
Doña Dyke написа:...lira, знаеш, че самотната ти борба за награди...
Трогна ме. И аз, като една от
,Doña Dyke написа:другите депресирани лесбийки с много свободно време пред компютъра
не мога да се примиря с мисълта някой да се чувства самотен. А за мен ще бъде удоволствие, ако мога да помогна, без користни цели.
Все някой ще влезе в долната графа и ще има нужда...
Doña Dyke написа:Говоря единствено и само за споделяне...а може да навее на мисли за търговия, безвъзмездно преостстъпване на трети лица или надлежно съхранение за по-тежки времена
Поздрави и лека вечер от мен!
Dorotea- Брой мнения: 65
Местожителство: София
Няма защо да крия, че би било вълнуващо да стана свидетел на експеримента ви при проявено желание от всички страни. Модераторските функции не са новост. Ще чакаме знак от lira.

...или просто са прекалено депресирани, за да се изявяват активно...
Оказа се, че статията има право
Напоследък имам наблюдения над моя приятелка, която от 2 седмици насам всеки път отказва среща с мен под претекст, че въпросните вечери е имала сладострастни интимни преживявания с различни жени. Въпреки това намирам, че гледа доста песимистично на живота и като цяло е недоволна от всичко, което й се случва. Говори ми странни неща понякога: че не може да спи сама; за самоубийства и след това за анални броеници...
Последно сподели с мен, че нейните партньорки не били достатъчно добри самоубийци, защото били страшно добри в леглото и че всички все още са живи. Ако съдя по начинът, по който ме целуна по бузата при последната ни среща, мисля, че и тя ще се окаже доста добра и нежна любовница, но това означава ли, че е правила опит за самоубийство и е бил неуспешен?!? Това малко ме плаши, въпреки че сe улавям да си представям с нея едни по- различни неща...
Смятам, че е станала по- сексапилна от преди и доста по- отворена към различни интимни преживявания, но... до кога ще бъде толкова уязвима от случващото се около нея...?!
Сериозно се притеснявам за нея. Мисля, че страда от биполярна депресия и има нужда от Xanax 0.5
Оказа се, че статията има право
Doña Dyke написа:хапчета чудесни се падат на тази, която успее да приложи новите знания, придобити вследствие на статията, върху друга девойка, която очевидно страда от (някаква) форма на депресия и сподели истинска случка с всички потиснати подробности
Напоследък имам наблюдения над моя приятелка, която от 2 седмици насам всеки път отказва среща с мен под претекст, че въпросните вечери е имала сладострастни интимни преживявания с различни жени. Въпреки това намирам, че гледа доста песимистично на живота и като цяло е недоволна от всичко, което й се случва. Говори ми странни неща понякога: че не може да спи сама; за самоубийства и след това за анални броеници...
Последно сподели с мен, че нейните партньорки не били достатъчно добри самоубийци, защото били страшно добри в леглото и че всички все още са живи. Ако съдя по начинът, по който ме целуна по бузата при последната ни среща, мисля, че и тя ще се окаже доста добра и нежна любовница, но това означава ли, че е правила опит за самоубийство и е бил неуспешен?!? Това малко ме плаши, въпреки че сe улавям да си представям с нея едни по- различни неща...
Смятам, че е станала по- сексапилна от преди и доста по- отворена към различни интимни преживявания, но... до кога ще бъде толкова уязвима от случващото се около нея...?!Сериозно се притеснявам за нея. Мисля, че страда от биполярна депресия и има нужда от Xanax 0.5
Хехе... на това като на опит за ходатайство ли да гледам?

Момичета, нали няма да си купувате сами хапчета, освен ако не сте се консултирали с лекар? Хапчетата се изписват от психиатър. Аз пия антидепресанти ( Zoloft ) заради депресия, причинена от друго и затова се включвам. Пия ги от 10 месеца и може би са ми помогнали...за сега. Те не могат просто да се започнат да се пият, както и се спират по определена схема, а не от веднъж, защото депресията може не само да се завърне, а и с по-голяма сила. Също така и не трябва да се пие алкохол - никакъв - когато вземаш антидепресанти, защото той е най-големият депресант, а и пречи на хапчетата да действат.
Поздрави от мен!
Само искам да съм полезна без да ви се меся в живота.
Гост- Гост
Doña Dyke написа:Хехе... на това като на опит за ходатайство ли да гледам?![]()
Хмм, май някой е забравил...
Dorotea написа:И така..,lira, ако позволиш... и с едно намигване към Doña Dyke...
Тъй като "добиването" на опиатите, транквилантите и антидепресантите често е свързано с преувеличаване на действителността, симулиране или друг вид лъжа...
... през ум ми мина леко да завъртя истината в полза на lira...
... предлагам, за да не говори lira за себе си, аз да говоря за нея, вместо нея (ето го завъртането, за което споменах по- горе )...
... и така ще спазим правилата на играта.![]()
Doña Dyke написа:Няма защо да крия, че би било вълнуващо да стана свидетел на експеримента ви при проявено желание от всички страни.
хахаха Dorotea, това ли били хапченцата, които ми препоръчахте всички момичета които бяхте на масата на една спортна среща, когато се бях депресирала заради най-добрия ми приятел който замина за 1 месец на морето хаха

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
охххх, сега вече стана тотална кашица. подозирам, че бленуваният ксанакс може и да ми се изплъзне и да отиде в нечии други ръце...Dorotea, тази твоя приятелка изглежда много депресирано-привлекателна, а и това с двуседмичните сладострастни изживявания звучи нелепо, пък и с различни жени, сигурно просто си фантазира, а реално си стои вкъщи и чете 3ти том на "Капиталът", той е много по-депресиращ от предишните два. предлагам план за действие в духа на старите и доказали се детски приказки (конкретно, силно повлиян от палавите Хензел и Гретел). сдобиваш се с ксанакс по неведоми за мен пътища и го подхвърляш хапченце по хапченце някъде по маршрута на твоята депресирана приятелка. тя веднага ще забележи розовите хапченца и ще започне да ги следва, лапайки ги, докато не стигне до желаното от теб място. добре е само пътят да не е много дълъг, защото подозирам, че повече от 5-6 хапчета биха имали силно обезсъзняващ ефект, а това би било от полза само ако "по-различните неща", които си представяш, са свързани със спящи субекти.
P.S. днес ще има ли ксанакс, или да отивам за водчица
P.S. днес ще има ли ксанакс, или да отивам за водчица

lira написа:P.S. днес ще има ли ксанакс, или да отивам за водчица![]()
Едното не пречи на другото...
» Вредни домашни гризачи и борбата срещу тях!
» Изпотяване - решим проблем
» Вредни домашни гризачи и борбата срещу тях!
» Изпотяване - решим проблем
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 2