BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Бихте ли излезли... 5 5 3

Бихте ли излезли...

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Бихте ли излезли...

Писане by Punk/Rac_Pride on Чет Яну 26, 2012 3:45 am

Колкото и да се обичам ако се видя в заведение много ще се поколебая дали да изляза със себе си, щото като се знам какъв съм леле майко. Smile А за посягането, то още в заведението може да си посегна, ама както и създателката на темата каза губи се тръпката от неизвестното, така че ако си посегна то ще е само примерно да си ударя шамар. Smile

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Върнете се в началото Go down

Писане by Mischie on Сря Фев 01, 2012 12:59 pm

Впуснах се в дълбоки размисли.. Smile
Ами да,аз много се харесвам и бих излязла с някоя като мен.Макар ,че ако си представя аз и себе си като характери ,ще има доста скандали,но тръпката ще я има,ще ми е интересно да водя дълъг разговор,защото по принцип съм общителна и искам да видя отстрани как звуча.
Натискането и щуротиите са един +,защото знам къде най-много харесвам да ме докосват и целуват , ще бъде доста интересно. ;д Но няма да се стигне до сериозна връзка ,защото рано или късно ще ни стане скучно и на двете. Very Happy

Mischie

Брой мнения: 36

Писане by rednviolet on Вто Мар 06, 2012 10:00 pm

Хубава тема, ако срещна себе си първо ще си помисля "Тая сериозно ли...?" , а после ще се изчукам и зарежа, защото ще си нося само главоболия. Аз и моя милост, малко трудно ще се получи. Е, може и да дръпна един дълъг и широк разговор, но нищо повече. При мен или се случват единствено глупости, или нищо не се случва...

rednviolet

Брой мнения: 52
Местожителство: София

Писане by Hoops&Yoyo on Вто Мар 06, 2012 10:51 pm

С най-голямо удоволствие ще излезна със себе си. Ще се спукам на боулинг! bounce

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics