Бихте ли излезли...
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 4 от 4 • Share •
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Бихте ли излезли...
Колкото и да се обичам ако се видя в заведение много ще се поколебая дали да изляза със себе си, щото като се знам какъв съм леле майко.
А за посягането, то още в заведението може да си посегна, ама както и създателката на темата каза губи се тръпката от неизвестното, така че ако си посегна то ще е само примерно да си ударя шамар. 
А за посягането, то още в заведението може да си посегна, ама както и създателката на темата каза губи се тръпката от неизвестното, така че ако си посегна то ще е само примерно да си ударя шамар. 

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Впуснах се в дълбоки размисли.. 
Ами да,аз много се харесвам и бих излязла с някоя като мен.Макар ,че ако си представя аз и себе си като характери ,ще има доста скандали,но тръпката ще я има,ще ми е интересно да водя дълъг разговор,защото по принцип съм общителна и искам да видя отстрани как звуча.
Натискането и щуротиите са един +,защото знам къде най-много харесвам да ме докосват и целуват , ще бъде доста интересно. ;д Но няма да се стигне до сериозна връзка ,защото рано или късно ще ни стане скучно и на двете.

Ами да,аз много се харесвам и бих излязла с някоя като мен.Макар ,че ако си представя аз и себе си като характери ,ще има доста скандали,но тръпката ще я има,ще ми е интересно да водя дълъг разговор,защото по принцип съм общителна и искам да видя отстрани как звуча.
Натискането и щуротиите са един +,защото знам къде най-много харесвам да ме докосват и целуват , ще бъде доста интересно. ;д Но няма да се стигне до сериозна връзка ,защото рано или късно ще ни стане скучно и на двете.

Mischie- Брой мнения: 36
Хубава тема, ако срещна себе си първо ще си помисля "Тая сериозно ли...?" , а после ще се изчукам и зарежа, защото ще си нося само главоболия. Аз и моя милост, малко трудно ще се получи. Е, може и да дръпна един дълъг и широк разговор, но нищо повече. При мен или се случват единствено глупости, или нищо не се случва...

rednviolet- Брой мнения: 52
Местожителство: София
С най-голямо удоволствие ще излезна със себе си. Ще се спукам на боулинг!

Hoops&Yoyo- Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Similar topics» Бихте ли изпратили родителите си в Старчески дом?
» Бихте ли искали да споделяте вашите рецепти в своя тема?
» Бихте ли си сложили силикон??
» Бихте ли останала във връзка без секс?
» Бихте ли искали да споделяте вашите рецепти в своя тема?
» Бихте ли си сложили силикон??
» Бихте ли останала във връзка без секс?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 4 от 4