BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Търся съвет!

Предишната тема Следващата тема Go down

Търся съвет!

Писане by les11 on Пет Юли 09, 2010 5:34 pm

Здравейте ,
Намерих форума и реших да пусна тема ,за да поискам съвет от хора с опит.Преди около 3 седмици се запознах с момиче (на 21) и се влюбих в нея(както се казва - любов от пръв поглед).Аз в момента съм на 15.Преди седмица тя скъса с гаджето си.Аз съм на 15 и не знам какво да правя.Ако и кажа ,че съм влюбена в нея тя може да си помисли ,че съм много малка и т.н..Евентуално проблем може да има също и в това ,че не живеем в един град :(.В момента тя е без компютър за известно време и аз мога да мисля през това време Very Happy .Моля помогнете ми!

les11

Брой мнения: 2

Върнете се в началото Go down

Re: Търся съвет!

Писане by Doña Dyke on Пет Юли 09, 2010 9:52 pm

Тя харесва ли жени?

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by les11 on Съб Юли 10, 2010 12:26 am

Да.Имала е връзки само с момичета,но не знае ,че аз знам това Very Happy

les11

Брой мнения: 2

Писане by Develope on Съб Юли 10, 2010 12:06 pm

Привет les11,
ТИ, самата можеш да си помгнеш - трябва ти още малко смелост, за да започнеш с нея разговор на тази тема, да разкриеш чувставата си, да се откриеш - все някой трябва да направи първата крачка...В случая ти се пада на теб - няма да е лесно, но е по-зряло като поведение...
Но преди да го направиш - един съвет...
Изясни си, моля те, няколко неща:
1. Дали това, което изпитваш към нея е харесване, увлечение или наистина изпитваш силни чувства...т.е. - любов.
/Първите две състояния ще доведат до Точка 2...
Но, ако си се влюбила - ох, не ми се мисли....Да, въможно е да не откликне на чувствата ти, но ако и двете постъпите разумно - вашето запзознанство може да премине в чудесно приятелство - това е безценно и малка подбеда за теб, стига разбира се да държиш на нея/
2. Помисли, дали в нея не виждаш нещо друго - може би за теб тя е "ключ", който да отвори вратите ти за "нашия" свят...
/Ако не си била още с жена - дали в нея не виждаш именно човека, чрез който да почнеш да трупаш опит.../
Извини ме, ако с някоя моя дума съм те засегнала...

При всички положения ГОВОРИ и не отлагай този момент много, много във времето...

И...les11 - възхищавам ти се....Аз съм на зрели години и още ме е страх да показвам, че си падам по жени...

Бъди смела!
Желая ти успех!

Develope

Брой мнения: 36
Местожителство: София

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics