L Party - Club Faith - 8.07.2010
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
L Party - Club Faith - 8.07.2010
L Party във Club Faith.
За първи път клуб Faith организира специално парти за всички дами. Под мотото Girls Only, придружено с много добро настроение, страхотна музика и невероятни коктейли, факирът на купона, нашият домакин Данчо, както и целият персонал ще се погрижат да направят вечерта незабравима! Тази вечер вратите на клуба ще останат затворени за мъже, за да могат всички дами да се насладят на първото по рода си и надяваме се не последно Lady's night парти.
Резервации: http://www.clubfaithsofia.com/contacts.php

semper_fi- Брой мнения: 960
Местожителство: София
Re: L Party - Club Faith - 8.07.2010
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/event.php?eid=124346060942455&index=1

Dorotea- Брой мнения: 65
С две ръце за идеята и за темата на клипчето съм! Пак ще се лудея и дивея под ритъма на музиката

Гост- Гост
Уф, някой да поденси и за мен, да му се не знае! Ше се наложи да пропусна... Приятно да си изкарате и пак да има, че да се опитам да дойда

Ihina- Брой мнения: 660
Ееех, и аз за съжаление довечера няма да успея. Весело купонясване и дано наистина има пак, та следващия път, живот и здраве, да мога да се присъединя.
Аз пък ще съм там и ще дивея! за всички, които не могат да дойдат..
Гост- Гост
Здравейте момичета,
Знаете ли, дали ще има парти някъде на 12/7 или 13/7? Знам, че е понеделник и вторник, но имам невероятният и уникален шанс да бъда в София точно тогава. Благодаря предварително за инфото.
Знаете ли, дали ще има парти някъде на 12/7 или 13/7? Знам, че е понеделник и вторник, но имам невероятният и уникален шанс да бъда в София точно тогава. Благодаря предварително за инфото.
rayn- Брой мнения: 9
За съжаление малко ме съмнява, освен ако не е частно, искрено и лично или съвсем обикновено домашно... Дано възможността ти наистина не е чак толкова уникална и шансът да те сполети отново в по-различен ден от седмицата (пък и месеца).
Това е единственото, което има във вторник. Иначе има и 2-3 пиано бара, които работят и това е. Понеделник и вторник са гадни дни, а и вече се води летен сезон и много от заведенията не работят. :(
Това е единственото, което има във вторник. Иначе има и 2-3 пиано бара, които работят и това е. Понеделник и вторник са гадни дни, а и вече се води летен сезон и много от заведенията не работят. :(

Заминавам за Сибир другата седмица, дано се върна здрава и невредима за края на Август. Доколкото знам последния четвъртък от месеца е партито в този Ай Ди клуб, дано дадат отпуска 

rayn- Брой мнения: 9
И за всички, които не успяха на 8-ми, повторение с цвят и картина
следва втора част на партито Под мотото Girls Only, придружено с много добро настроение, страхотна музика и невероятни коктейли, факирът на купона, нашият домакин Данчо, както и целият персонал ще се погрижат да направят вечерта незабравима! Тази вечер врати...те на клуба ще останат затворени за мъже, за да могат всички дами да се насладят Lady's night парти.
http://www.facebook.com/event.php?eid=132700846769448

следва втора част на партито Под мотото Girls Only, придружено с много добро настроение, страхотна музика и невероятни коктейли, факирът на купона, нашият домакин Данчо, както и целият персонал ще се погрижат да направят вечерта незабравима! Тази вечер врати...те на клуба ще останат затворени за мъже, за да могат всички дами да се насладят Lady's night парти.
http://www.facebook.com/event.php?eid=132700846769448

Супер!
Много се радвам,че ще има продължение! И се надявам повече да оценят това парти като присъстват!
Пък и музиката е невероятна!! Можех цяла вечер да танцувам! 
Много се радвам,че ще има продължение! И се надявам повече да оценят това парти като присъстват!
Пък и музиката е невероятна!! Можех цяла вечер да танцувам! 
Гост- Гост
Охо! Добре, добре, отбелязвам си го, дано на 22-и да не изникне нищо, което да ме възпрепятства защото определено имам желание да купонясвам на готина музика 

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Частни здравни фондове от 2010 г.
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» Слънчевите очила!
» Мъжки модни тенденции!
» Външността влияе ли за придвижването по служебната стълба?
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» Слънчевите очила!
» Мъжки модни тенденции!
» Външността влияе ли за придвижването по служебната стълба?
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 2