The L Word Season 6 - 7/8
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 1 • Share •
The L Word Season 6 - 7/8
Здравейте момичета. По принцип съм много ''зарибена'' по саундтраците от The L Word и имам почти всичките. Или по-скоро всички до 4-ти сезон всичко, и после от 6-ти само подбрани, защото не всички ми харесват. За жалост в замунда има торент със саундтраците до 4-ти сезон, а от 5-ти и 6-ти липсват. Е от 6-ти си търсих и свалих каквото можах, но има една песничка, която ужасно много ми допадна, а не можах никъде в нета да намеря дори как се казва.
Става дума за онова приятно диско парче с женски вокал, с което започва благотворителната програма и състезанието по танци в ''Планета'', серията е препдоследната от 6-ти сезон. В песента се пее нещо за дискотека, но честно казано се заслушвах мнгоо пъти, за да търся по lyrics, но определено не разбрах нищо...
Ще съм благодарна, ако на някоя от вас случайно и попедне името на песента.
Става дума за онова приятно диско парче с женски вокал, с което започва благотворителната програма и състезанието по танци в ''Планета'', серията е препдоследната от 6-ти сезон. В песента се пее нещо за дискотека, но честно казано се заслушвах мнгоо пъти, за да търся по lyrics, но определено не разбрах нищо...
Ще съм благодарна, ако на някоя от вас случайно и попедне името на песента.
Гост- Гост
Re: The L Word Season 6 - 7/8
Това?
Знаех си , че тук трябва да попитам
мерси, много...колко бързо и практично било
Знаех си , че тук трябва да попитам
мерси, много...колко бързо и практично било
Гост- Гост
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 1