Любов
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Любов
(Моля, който желае да прочете написаното да си пусне песента да звучи, докато чете..)
Любов..
Ако те има - къде си..
Ако наистина съществуваш би ли ме озарила с огнената магия
и в миг леденото ми, пусто като пустиня, сърце разтопила..
Покажи се.. недей се кри повече и душата ми да спре да тъжи..
да се топи.. да плаче и да кърви..
За теб любов мечтая всеки ден и всяка нощ..
Да усещам аромата ти по моята кожа..
Да усещам вкуса на топлите ти нежни и чувствени устни..
Да се сгушвам нощем в твоите топли обятия и нежни ръце..
Да усещам как ме обгръщат изцяло и се разтапям в блаженство моментално..
Да те чувствам с цялата си душа и сърце и да блестя от усмивката ти лазурна и замечтана..
Да усещам любовтта с цялото си тяло..да тръпна в очакване на твоя допир и твоя глас..
Да мечтая с теб..да мечтаем заедно и да вперим поглед в далечината..
към онази звезда..нашата..
Да ти изрека с глас и с душа думите.."Обичам те"
и просто да бъда до теб..
Ако те има.. моля те не ме оставяй сама в мрака..
Покажи се и нека топлината в твоята душа да освети и разсее мрака в моята..
Ако те има..
Но дали ваобще те има или просто си мечтая за нещо тъй приказно, че май съществува само в приказките..?
Гост- Гост
Re: Любов
Дано да намериш това, което търсиш! Човек не трябва да спира да вярва, огледай се наоколо, може би е по-близо, от колкото очакваш 

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
icy_passion `` многоооо, мнооогооо е хубава.... и аз се надявам да намериш това, което търсиш !!!

sun_rise- Брой мнения: 52
Радвам се, че писанието ми се е докоснало до Вас..
Надявам се да се докосне и до някого, който да откликне на моите усещание и желания..
Ще гледам да наблегна на повече работа, че да не мисля само за глупости и приказни мечти..
Крайно време е да сляза на земята с двата крака..
(Макар че шемет като мен трудно ще го постигне - то си ми в кръвтта и едва ли някога ще се отърва от това емоционално мое същество..
Надявам се да се докосне и до някого, който да откликне на моите усещание и желания..
Ще гледам да наблегна на повече работа, че да не мисля само за глупости и приказни мечти..
Крайно време е да сляза на земята с двата крака..
(Макар че шемет като мен трудно ще го постигне - то си ми в кръвтта и едва ли някога ще се отърва от това емоционално мое същество..
Гост- Гост
ще се намери някой ... а за написаното от теб, няма как да не ни се хареса невероятно е ! (: стискам палци за благоприятно развитие на нещата : )

sun_rise- Брой мнения: 52
Недей само да стискате палци, ами се оглеждайте между приятелките си - дали случайно няма нещо и за мен..
Макар че какво ли ще е това същество, което да ми изДържа на шеметното състояние постоянно и непрекъснато..?
Макар че какво ли ще е това същество, което да ми изДържа на шеметното състояние постоянно и непрекъснато..?
Последната промяна е направена от icy_passion на Вто Юли 06, 2010 4:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
icy_passion написа:
Макар че какво ли ще е това същество, което да ми извържа на шеметното състояние постоянно и непрекъснато..?![]()
Дам, аз именно за това и обява не смея да си пусна
Гост- Гост
Icy_passion написа:Макар че какво ли ще е това същество, което да ми изДържа на шеметното състояние постоянно и непрекъснато..?![]()
Такова, което ще те обича точно в и заради това ти състояние. Търпение.

Blood Sugar Sex Magik- Брой мнения: 101
Местожителство: София
Да.. изключително си права..
Но вероятността е и изключително рядка..
И да.. търпението е ключът към много неща, да не кажа към всичко.
Опитвам се да съм по-търпелива.
И от толкова много търсене усещам, че съм станала по-търпелива, което е много хубаво за мен
Още само мъничко..
Но вероятността е и изключително рядка..
И да.. търпението е ключът към много неща, да не кажа към всичко.
Опитвам се да съм по-търпелива.
И от толкова много търсене усещам, че съм станала по-търпелива, което е много хубаво за мен

Още само мъничко..
Гост- Гост
Настръхнах до като чета това...от доста време не бях чела нещо толкова хубаво.Много често и аз се питам дали съществува само в мечтите ми и в приказките...но продължавам да вярвам в него и да се надявам че съществува.Ще се радвам ако пишеш-aaamor@abv.bg

aaamor- Брой мнения: 1
Местожителство: sofia
Icy_passion, може ли да те открадна ммм? Ама аз изобщо защо те питам, гласи си нещата направо...

shy- Брой мнения: 11
Не е мечта. То наистина съществува, стига да откриеш правилният човек, който ще сподели възгледите ти.

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Мдам,стига да открия човек, с когото да се смеем заедно и да не мисля за недостатъците си, а напротив да излизат на яве положителните ми страни и да я правя щастлива и тя мен, само като споделяме времето си заедно.А не да се надпреварвам с времето да я настигна..
Кой ще ме краде?
хихи
Като бях по-малка си мечтаех някой да ме открадне от нас,както някога са правели с момите
Кой ще ме краде?
хихиКато бях по-малка си мечтаех някой да ме открадне от нас,както някога са правели с момите
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Приятелство,любов и раздяла
» Как да правим орална любов на жена?
» Най- хубавите обяснения в любов
» Магии
» Мъжкият биологичен часовник също тиктака - Мъжка фертилност
» Как да правим орална любов на жена?
» Най- хубавите обяснения в любов
» Магии
» Мъжкият биологичен часовник също тиктака - Мъжка фертилност
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт