Трябва ли да й простиш изневярата?
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Трябва ли да й простиш изневярата?
Във връзка с някои скорошни събития, които се развихрят с обезпокоителна скорост покрай мен си задавам върпоса дали възможността или НЕвъзможността да простиш изневяра е някакъв показател за това доколко обичаш човека? Дали хората, чиято любов е по-силна са по-склонни да простят изневярата (според техните си критерии за изневяра) или обратното.. не могат да простят именно, защото вследстие на силната си любов са силно наранени и не са способни на прошка? Или тази прошка е и въпрос на характер и принципи?
Естествено нещата зависят и от други фактори...доколко даденият човек е показал и доказал преди това, че държи на теб, доколко си заслужава да се запази връзката между двамата и т.н.
Как може да се различи кога човекът, на когото си изневерил не ти прощава, защото е дълбоко наранен и те обича или се намесва и егото (Ето сега тя е била и с друга, как ще изглеждам в очите на другите/приятелите си..). Дали този, който прощава е по-скоро слабохарактерен или пък обича истински и.. дали този, който не може да прости всъщност не обича достатъчно, че обичта да надвие вътрешното его и да опита отново да се довери на прегрешилия?
Естествено нещата зависят и от други фактори...доколко даденият човек е показал и доказал преди това, че държи на теб, доколко си заслужава да се запази връзката между двамата и т.н.
Как може да се различи кога човекът, на когото си изневерил не ти прощава, защото е дълбоко наранен и те обича или се намесва и егото (Ето сега тя е била и с друга, как ще изглеждам в очите на другите/приятелите си..). Дали този, който прощава е по-скоро слабохарактерен или пък обича истински и.. дали този, който не може да прости всъщност не обича достатъчно, че обичта да надвие вътрешното его и да опита отново да се довери на прегрешилия?

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
Re: Трябва ли да й простиш изневярата?
Едно е истина никой не е перфектен или идеален - това е заблуда. Можем да се стремим да бъдем по - добри, но не и безгрешни, първо се прощава само един път и втори път - не, защото става навик да се лъже до безкрай и да си затваряш очите - аз бих и показала врата и затова съм съгласна с Light power.
Един път се прощава и се дава шанс, но втори път съм много против - защото този, който прощава винаги трябва да прави компромиси на другия и вечно да го извинява за грешката и дали ще е само една, докато един ден му писне и сложи край.
Един път се прощава и се дава шанс, но втори път съм много против - защото този, който прощава винаги трябва да прави компромиси на другия и вечно да го извинява за грешката и дали ще е само една, докато един ден му писне и сложи край.

mimok- Брой мнения: 163
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Similar topics» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
» Неща,които всеки трябва да направи
» Кучето и тоалетната...
» Агресивността при децата!
» Спортът е най-доброто лекарство
» Неща,които всеки трябва да направи
» Кучето и тоалетната...
» Агресивността при децата!
» Спортът е най-доброто лекарство