търся свестни приятели
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Обяви
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: търся свестни приятели
Ако под "търся проятели", наистина искаш да намериш ПРИЯТЕЛ - на линия съм...Не съм най-подходящата компания, но.......ако имаш нужда да разтовариш душата си от болка, ако имаш нужда да се похвалиш за нещо хубаво случващо се в живота ти, ако имаш нужда от рамо в труден момент или просто от човек, с когото да изпиеш ''чаша кафе" - тук съм......Но изборът си остава твой, разбира се...
Но, ако в "търся приятел" влагаш друг смисъл - забрави, оттеглям предложението си....
Друг е въпросът, до колко "свестните приятели" са такива.......Всеки си има трески за дялкане - моите са в повече.......
И ако това ще те успокои - за сега водя класациите по самотност.......
Но, ако в "търся приятел" влагаш друг смисъл - забрави, оттеглям предложението си....
Друг е въпросът, до колко "свестните приятели" са такива.......Всеки си има трески за дялкане - моите са в повече.......

Develope- Брой мнения: 36
Местожителство: София
Develope написа:Ако под "търся проятели", наистина искаш да намериш ПРИЯТЕЛ - на линия съм...Не съм най-подходящата компания, но.......ако имаш нужда да разтовариш душата си от болка, ако имаш нужда да се похвалиш за нещо хубаво случващо се в живота ти, ако имаш нужда от рамо в труден момент или просто от човек, с когото да изпиеш ''чаша кафе" - тук съм......Но изборът си остава твой, разбира се...
С огромна изненада установих, че ми е много лесно да си говоря с жени (лесб ъф корс), като не намесвам секс в цялата работа.
Това с приятелството е двустранен процес - ако някой си прави кастинг за приятели... шанса да се класираш е.........................

DAEMON- Брой мнения: 80
Местожителство: Sofia
DAEMON написа:Това с приятелството е двустранен процес - ако някой си прави кастинг за приятели... шанса да се класираш е.........................
позволявам си да предположа: двустранен?
би ли обяснил какво точно имаше предвид с този пост? че любопитката, лизбираш ли...

feet of clay- Брой мнения: 636
Daemon, не ми допада схващането ти, че приятелство и легло вървят заедно...Звучи по мъжки и доста първично...
Ако си търсиш секс-другарчета, мила - то ти си сбъркала обявата....Или пък не си прочела за какво иде реч в обявлението на фийт......При всички положения, с коментарите си показваш, че ти си човек, който има нужда да побъбри с някого - демек.....от приятел
Ако си търсиш секс-другарчета, мила - то ти си сбъркала обявата....Или пък не си прочела за какво иде реч в обявлението на фийт......При всички положения, с коментарите си показваш, че ти си човек, който има нужда да побъбри с някого - демек.....от приятел

Develope- Брой мнения: 36
Develope написа:Daemon, не ми допада схващането ти, че приятелство и легло вървят заедно...Звучи по мъжки и доста първично...
Явно преуспях да съм това, към което се стремя... но това е отделен въпрос...
Опитвах се да кажа, че човек е по-лесно да си намери гадже сред приятелите, от колкото - приятел сред гаджетата.
Много ми беше интересно, коя какво послание намира в написаното от мен...

DAEMON- Брой мнения: 80
Тука некви приятелства, некви щуротии, страшна лудница ... но измежду редовете през погледа ми мина нещо за татуировки !!!
Мацка, ако имаш яки татосчета, моля те прати някви снимки, ако искаш драсни на лична, имам нужда от помощ при избора на нова придобивка и ако си напред с инфото, може да ми помогнеш много
)
Ще съм ти страшно благодарна
Мацка, ако имаш яки татосчета, моля те прати някви снимки, ако искаш драсни на лична, имам нужда от помощ при избора на нова придобивка и ако си напред с инфото, може да ми помогнеш много
)Ще съм ти страшно благодарна

SoShy- Брой мнения: 23
В сектора Хобита има две темички за пиърсинг и татуси... там има постнати снимки на татусчета и разни други... То в темата за татусите главно аз и фийт си плямпаме, ама шъ съ радваме на нову попълнение
Е, и сори, че си позволих да отговоря вместо нея... ама га чуем татус и просто действам на автомат
Е, и сори, че си позволих да отговоря вместо нея... ама га чуем татус и просто действам на автомат

Ihina- Брой мнения: 660
Ееееее няма никакъв проблем
)) Направо ще скокна в темичката и там ще си лафкаме 
Благодарско
)) Направо ще скокна в темичката и там ще си лафкаме 
Благодарско

SoShy- Брой мнения: 23
и аз искам да кандидатствам за обявата
и аз си търся приятели
и аз си търся приятели
nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
Аз имам разтроение на личността понякога (страннотия), правя пародии и randomness, аниме фен, извратено чувство за хумор в случеи, обичам да говоря в среден род. Накратко аз съм щастлив идиот! Ако искаш ми пиши лс, но незнам, още съм на 16 само.

Ins@ane- Брой мнения: 112
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Кандидатирам се и аз, ако искаш още една онлайн приятелка насреща съм.
пп.приятно съм изненадана да видя, че все още има хора които вярват в сродните души
пп.приятно съм изненадана да видя, че все още има хора които вярват в сродните души

dany23- Брой мнения: 50
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Как да намеря истински приятели ?
» Разни работи за зодиите
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
» Ястия със заешко
» Разни работи за зодиите
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
» Ястия със заешко
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Обяви
Страница 2 от 2