BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

вива ла татуси

Страница 4 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: вива ла татуси

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 1:03 pm

Ихина татусчето не е същото... просто мястото ще бъде същото... не съм фенка на copy/paste !

Избирам си по следния начин - мисля къде искам да бъде, след като твърдо реша търся нещо което да ми харесва, не търся символики.

В случая със сърцето, имам го от 2 годинки и искам да си го направя, мислех да е на китката, после мислех да е под коремчето... накрая видях клипчето със съответната мацка от аватара ми и страшно много ми хареса... както и тя Smile

Ихина покажи ми какво имаш предвид под трайбъл и другото което не разбрах е какво имате предвид "проект" и "на кожляка" !?!?!
Може да са тъпи въпроси, но като не разбирам предпочитам да питам Wink
Много тъпо се получава като мислим за различни неща, а пишем уж за едно и също ...

Благодарско за разбирането от сега Wink

SoShy

Брой мнения: 23
Местожителство: Sofia

Върнете се в началото Go down

Писане by feet of clay on Съб Юли 03, 2010 1:10 pm

ми аз не бих си сложила нито едното и не бих подражавала на чужд татус, но това определено си е мой вкус. иначе подкрепям Ихина - какъв смисъл искаш да вложиш? ако ти харесват и те вдъхновяват - слагай ги, ти ще си ги носиш
пеперудата не е лоша, но аз лично имам силна алергия към сърца. но ще се повторя - важното е теб да те кефи и да значи нещо за теб. а кво мислят другите - ми важно е и да не те корка, щот със сигурност не можеш да задоволиш свето... и е хубаво да го осъзнаваш добре преди да си лепнеш нещо перманентно където и да е
за врата - за сега съм решила да си спретна един лабрис отзад на гръбнака, но не е 100% сигурно, ще реша есента, щот наистина съм луда на тема нечетни да са ми татусите и нема се примирим току-така
радвам се, че си лафим на любимата ми тема /или поне една от любимите, хахаха/
ой, виждам, че съм закъсняла. ке опитам да фраснем два заяка...
проект е общият краен типаж/вид, който ще придобие тялото ти. проект /поне за мен/ е и кво послание ще изписваш...ъъъ проект правиш, като знаеш, че няма да спреш скоро - поправете ме, ако бъркам, щот аз влагам тва в смисъла на думата, ама мое па и да сънувам още, хахаха
на кожляка е симпатично неправилно изразяване за върху кожата
нямаш грижи с питането - и мама ме е учила същото и е едно от малкото неща, които са верни - питай, уважавам питачите. и не мисля, че има тъпи въпроси

ааа, да - и моля те, отговори ни кои си си татуирала вече и кои са още проект /т.е. в процес на обмисляне дали да ги сложиш/

feet of clay

Брой мнения: 636
Местожителство: София

Писане by Ihina on Съб Юли 03, 2010 1:27 pm

Веднага давам пример с моя любим трайбъл дизайн, който уви, никога няма да се появи на мойто кожа silent

е, без кръста в центъра... оти не съм християнче
Smile

Ihina

Брой мнения: 660

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 1:59 pm

Smile Кефите ме с тези искрени отговорчета Smile
След като ми разясни какво имаш предвид проект... всичките са проект !

Ихина уникален е и аз много ги харесвам, предполагах че това имаш предвид под трайбъл, но исках да съм сигурна Wink Smile))

Никога не съм се притеснявала от хорското мнение и не ми дреме к'во ще кажат другите... но исках мнение, все пак като си лафкам с някой на тази тема, откривам и други гледни точки, правя си изводи за себе си и взимам крайните решения на 100% Wink

Фийт незнам какво е лабрис ? Ако можеш когато си free да пратиш няква снимка...

Ще ви покажа двете си придобивки Smile

Тази е на година, но не искам да я оставям така. За сега нямам нищо на ум за нея.

И тази е на 3 годинки вече... нея ще ходя да дооправя в края на месеца, но нищо не съм измислила !!! Идеи ?

Smile

SoShy

Писане by feet of clay on Съб Юли 03, 2010 2:03 pm

сетих се още нещо - за татуса ти, който впоследствие не те кефел. ето тук идва /поне според мен/ ползата от това да вложиш смисъл - мен уроборосът изобщо не ми харесваше до преди последната поправка. все още не е това, което ми се искаше да бъде. и въпреки това си го обожавам през цялото време, щот съм вложила себе си, надявам се да ме разбираш правилно
друг е въпросът, че прибързах и не отидох при когото трябва, ама и за това си простих, щот съм си аз и се разбирам най-добре. а и не съм си променила мнението, че точно там трябва да е точно този символ

feet of clay

Писане by feet of clay on Съб Юли 03, 2010 2:09 pm

ето един истински фен на пепе...рудките. имам приятелка, която яко ще ги оцени, хахаха. мерси за отговора
мен лично това на крака ме кефи, сериозно. но пак ще се подесеторя - различни хора - различни вкусове.
лабриса го има на 2ра страница от настоящата тема. в общи линии значии...абе жъ цитирам, че с тая плачевна памет...
"Лабрис – това е двустранна брадва или чук, използван преди всичко в древността в Европа, Африка и Азия, в матриархалните общества като оръжие, и оръдие на труда. Именно двойната брадва е била символ на властта и олицетворение на мощта на царете на Минос - "първите европейци". Гръцките източници представят изображения на армията на амазонките, сражаващи се с брадви лабрис. Амазонките живеели, управлявани от две царици — едната от които ръководела армията и сраженията, а другата оставала да управлява градовете и хората. Амазонките били научени да бъдат жестоки и безпощадни на война, но тяхното общество било справедливо.
Ще добавим, че лабрис е имал своето място и роля и в античната митология. Деметра, богинята на земята, използвала скиптър във формата на лабрис. Поклоненията на Деметра и Хеката (богинята на подземния свят) се асоциирали с лесбийски секс.
Днес лабрис – това е феминистски и лесбийски символ за сила и самодостатъчност."

feet of clay

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 2:46 pm

Супер, сега разбирам защо искаш да си татуираш лабрис Cool

Тази на крачето беше прибързано решение и както и при теб, не отидох при правилния човек. Като цяло татуса ми харесва, но е избледнял, трябва да се повтори и ми се струва недовършен... иначе си го обичам и не съжалявам че е там, просто ще го дооправя и ще пратя снимка когато е готов Wink
Относно влагането на смисъл в един татус определено съм на твоето мнение и те разбирам напълно Smile Харесвам татусчето, моето си е, първото си ми е, направено е импулсивно, напук на всички, израз на бунтарският ми характер Cool Просто не е хубаво направен и това ме дразни !!! Падам си малко перфекционистка и мразя недоизпипаните неща, а "татуировчикът" който ми я прави си остави ръцете по нея Rolling Eyes

Определено мисля сърцето да остане и съм на 97% , както каза важното е да ме кефи Smile
Другото което искам да си направя е на външната част на дясната длан, от китката до кутрето. Искам да си напиша нещо на английски и се колебая между няколко думи, точно поради смисъла им !
Третото местенце което съм си избрала е отдясно под корема. Пак искам нещо малко, но тук все още не съм мислила по-задълбочено.
За сега мисля да ги направя 5, но пък любимото ми число е 7 и няма изглед скоро да спра с тази моя страст Smile)

Фийт ти с колко татусчета си за сега, може да си споменала някъде, но не съм обърнала внимание. Видях единия ти жираф и нещо на китката ти, вълчицата е ... много яка заклевам се, само не разбрах ще си я слагаш ли или вече е част от теб Smile)) Аз си бях харесала лъв и за сега си го пазя, може да цъфне някъде Wink
Разбрах че имаш още един жираф и ... другите вече ги оплетох... змийчето, змейчето, лабрисът, голем ... яка фенка Smile))

SoShy

Писане by feet of clay on Съб Юли 03, 2010 3:10 pm

браво на теб - те това е мисленето. важното е ти да го харесваш, майната им на другите - и те могат да се татуират ако не им изнася нещо на твойо си кожляк, хаха
и аз съм перфекционистка, ама животът ме е научил, че нема перфектни неща. по-скоро имперфекшъна прави нещо перфектно, но това си е мое мнение /или извинение, хахаха/
относно стомаха - сериозно те предупреждавам, че всеобщото мнение е, че там е най-болезнено. никак не се шегувам - наслушала съм се на предостатъчно истории за припаднали смелчаци. не те разколебавам - просто те предупреждавам да си го имаш предвид. де да беше ме предупредил някой мен за врато...щот като се замисля как ще го повтарям след годинииииииии и направо ми се допика, хахаха
ох, тва с любимото число - аз определено ще мина мойто, ама да не се изсилвам отсега. за момента имам 6 - намръщена риба на рамото, вълчицата на свивката преди лакътя, уроборосът на врата, жирафа отстрани на ръката, въпросният надпис на китката, жирафа на гърдите, всите все отляво. мисля, че абсолютно всичките ги има нейде из двете теми - надувка съм си язе и не моем да не се похвалим, хахаха
да, яка фенка съм на това изкуство, не мога да го отрека. кофтито е, че нямам насищане, но пък добрата страна е, че пуради бедност и други обстоятелства съм принудена да изчаквам между татусите и съответно ги премислям добре. което си е важно, защото един ден жъ съ гордея с осъществен хармоничен проект - моята душа, изписана на кожляко, ммммммммм
не че ще се изсилвам или ще е толкова хармоничен, ама за мен поне е важно татусите да не се разминават прекалено като стил, да не се бият помежду си. и като се замисля и за обстоятелствата, които ще ме принудят да ги плесна малко не на мястооо - ми жъ требе се постараем и ги измислим добре, да съм жива и здрава... смешното е, че се променям с годините, съответно първоначалният проект, с който тръгнах - почти отиде на вятъра, хахаха. е - човек е адаптивно животно, така че вервам в себе си и ке дерзаем смело

feet of clay

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 3:34 pm

Фийт благодаря за предупреждението, ще го имам предвид и за вратлето и за коремчето, но определено това ще са местенцата. И даааааа, аз също съм на мнение, че трабва да са в един стил Smile
Аз гледам да не мисля много, защото много често си променям мнението, разколебавам се, измислям нещо друго, посе съжалявам че съм се разколебала, или пък съм прибързала... с една дума бих казала "жени". Доста често незнам какво искам Smile)
Но за сега относно татусите, не съм се раколебавала, не съм си променяла мнението, харесват ми общо взето едни и същи неща.

Добре де, вие колко плащате за тези татуси, ако не е тайна де ? Не че съм от паралиите, но на мен не ми излиза толкова скъпо, разбира се зависи от големината и цвета, но ми е любопитно ?

SoShy

Писане by feet of clay on Съб Юли 03, 2010 3:49 pm

уффф, намери кво да питаш разбрицаната памет...
ми за джурафата /тази на гърдите/ тази година платих 100 ли, 120 лв ли - вече ми се губи, ама може би си има значение при кой отиваш и т.н.
за другите просто не повним, определено. май стотачка беше другия жираф с надписа миналата година. ааа - и татуиста ми определено е адски свестен човек и ме е взел присърце - така че ми направи 3 поправки на уроборосчето без да ми вземе лев, благословен да е sunny

feet of clay

Писане by Ihina on Съб Юли 03, 2010 5:49 pm

Ех, изписали сте ферманите без мен... Ама масажът си струваше да изпусна, мамка му и прасе... направо ме разглоби, бахта-махта Smile

Аз ше започна с цените... Понеже все така се получава че със сестрата се татуираме заедно и аз й подарявам за дения ден татусите та цената ни е обща и нашия татуист ни прави систър дискаунт отстъпка за сестрички Smile

Моят лабрис + плюс нейната трайбъл гривна на китката - и двете черни, бяха май 150-170 кинта. Предния път за двата ома, моя и нейния пак некъде там беше...

Иначе аз за вътрешната страна на китките мога да кажа, че не боли... ама не знам трябва ли да ме слушаш... Висок праг на болката... Даже татуиста ми ме попита боли ли и се поучуди, като казах не, щото момичетата се били оплаквали, че там боляло silent

Ihina

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 6:40 pm

ОК... за цените доколкото знам са нормални, помислих че давате повече и затова разпитах Wink Това на крачето ми излезна 35, но както споменах по-горе качеството е под всяк'ва критика. Това на гръбчето ми излезна 60 и бях изумена Smile бяхме 3 мацки за татуиране и ни взе доста малко !!! Много чисто работи момчето, светлосенките са много добре направени и самия татус много ме радва, не е изсветлял ... просто съм супер доволна, че отидох при него Smile

Иначе относно болката, аз съм си малко мазохистче, но и да ме боли не си казвам, или поне не казвам колко много ме боли Smile
Тази на крачето ми изпи мозъка. Нямаше такава болка, особено на кокалчето и близо до пръстчетата ... незнам как не го изритах в лицето човека
Мисля, че ще издържа на болката, няма да умра, но самото преживяване е много гадноооооо !!! Радвам се, че съм избрала малки нещица за тези места.
И все пак бабите са казали "Трай бабо за хубост" Smile
А това, че момичетата се оплаквали ... какви кифли ходят да си правят татуси не е истина, да ги щипнеш по ръката и им се доревава !!! Това не ми е критери.

Ихина, малко извън темата - за какъв масаж спомена ?

SoShy

Писане by Ihina on Съб Юли 03, 2010 7:07 pm

Ми бях на масажче, че от концерта на Металика пък и от целодневното кибичене на компа у офиса... Само на гърба, не на цяло тяло... и с лечебна цел Smile

За кифлите... има ги... Мен един съученик ме наръга три пъти с химикилка в дланта без да мигна и от тогава не смееше да гъкне около мен... Ма то не е само до праг на болка, а и до колко можеш да търпиш болка... Та дет викаш... Трай, бабо, за убост!!! Аз отсега се чудя как ли ще е по гръбнака... На веднъж ли ще ми я направи или на повече ходения... И как, по дяволите, ше спя по корем, докато зарастне silent

Ihina

Писане by SoShy on Съб Юли 03, 2010 7:31 pm

Аааааа това с гръбнака е уникално... знам че боли много, но съм сигурна, че ще изтърпиш. Аз много исках да си напиша нещо там, но едва ли ще се върже с моята... мислила съм, но нямам никаква идея !!!

SoShy

Писане by Ihina on Съб Юли 03, 2010 11:00 pm

Мдам, като насъбереш вече една две и трябва да съобразяваш всяка следваща с предишните... Някак си не върви безразборно да мацаш разни татуси по кожата... Ама ние сме оправни, ше ги натаманим някак си красотите Smile Аз дъъъъълго си търсих дизайн за гръбначния стълб и като си отворихме тая темичка с фийт, тоест тя като я отвори и аз наново се вдъхнових и намерих дизайна, който ми бяха препоръчали... Тя ми е късметчето Smile

Късметче, ето едно подаръче:

Ihina

Страница 4 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics