L Word парти във Faith?
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Харесва ли ви идеята за L word парти в ретро заведение?
Re: L Word парти във Faith?
Благодаря! Моят глас е повече от един, тъй като ще си доведа подкрепление.
Колко трябва да станем, за да се осъществи идеята?
Колко трябва да станем, за да се осъществи идеята?
Dorotea- Брой мнения: 65
Местожителство: София
Според мен леко
верен отговор би бил "повече от хетеросексуалните," за да можем като си организират един ден парад за развни права, възможност за сключване на брак и т.н да им кажем с лека усмивка и размахващи показалци "о, я стига глопости, няма да ни развращавате децата!"
Но иначе, semper_fi, към теб?
верен отговор би бил "повече от хетеросексуалните," за да можем като си организират един ден парад за развни права, възможност за сключване на брак и т.н да им кажем с лека усмивка и размахващи показалци "о, я стига глопости, няма да ни развращавате децата!"
Но иначе, semper_fi, към теб?

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Първо се извинявам за късния отговор, просто нещо не ме оставят на мира в работа 
Няма лимит колко трябва да сме, за да има парти. Партито ще се състои. Колкото сме повече, толкова по-весело. Ще разчитам всички желаещи да си доведат подкрепление, ако ли не, присъстващите ще пием повече :P
И сега сериозно. Партито ще се състои на 8.07.2010 г. (четвъртък), от 22.30 часа. Мястото е Клуб Faith, Адрес: София ул. "Цар Самуил N 50.
Ще има вход - 3 лв, за сметка на това ще се възползваме от промоциите. Ще ги напиша малко по-късно, защото още не съм проверила точно всичко, но горе-долу става дума за нещо от типа 100 мл Джак Даниелс - 8 лв, 100 гр Руски стандарт 5 лв или нещо от сорта. Ще го уточня и ще пусна списък.
Това е предварителна информация. Веднага щом си седна на дебелия г** и измисля плакат и представяне, ще пусна нова тема с всичката информация, снимки и повечко коментари
http://www.clubfaithsofia.com/index.php
Това е сайта на заведението, горе-долу можете да добиете представа за мястото.
аХ Тиии... няма нужда да сме повече, а да сме по-готини
Пък аз си знам, че е така 

Няма лимит колко трябва да сме, за да има парти. Партито ще се състои. Колкото сме повече, толкова по-весело. Ще разчитам всички желаещи да си доведат подкрепление, ако ли не, присъстващите ще пием повече :P
И сега сериозно. Партито ще се състои на 8.07.2010 г. (четвъртък), от 22.30 часа. Мястото е Клуб Faith, Адрес: София ул. "Цар Самуил N 50.
Ще има вход - 3 лв, за сметка на това ще се възползваме от промоциите. Ще ги напиша малко по-късно, защото още не съм проверила точно всичко, но горе-долу става дума за нещо от типа 100 мл Джак Даниелс - 8 лв, 100 гр Руски стандарт 5 лв или нещо от сорта. Ще го уточня и ще пусна списък.
Това е предварителна информация. Веднага щом си седна на дебелия г** и измисля плакат и представяне, ще пусна нова тема с всичката информация, снимки и повечко коментари

http://www.clubfaithsofia.com/index.php
Това е сайта на заведението, горе-долу можете да добиете представа за мястото.
аХ Тиии... няма нужда да сме повече, а да сме по-готини
Пък аз си знам, че е така 

semper_fi- Брой мнения: 960
Скъпи съфорумки,
поднасям извиненията си за забавянето на информацията относно предстоящото Л парти във Фейт. В понеделник ни напусна един от екипа на заведението и в негова памет то няма да работи до края на седмицата. Именно поради това не се обявяват новите събития.
Всичко останало остава непорменено
Дата: 08.07.2010 г.
Час: 23.00
Място: Клуб Фейт
поднасям извиненията си за забавянето на информацията относно предстоящото Л парти във Фейт. В понеделник ни напусна един от екипа на заведението и в негова памет то няма да работи до края на седмицата. Именно поради това не се обявяват новите събития.
Всичко останало остава непорменено
Дата: 08.07.2010 г.
Час: 23.00
Място: Клуб Фейт

Това е ужасно. Моите съболезнования.
За партито - пишете и мен...
Аплаузи за идеята semper_fi...
/А дискотеката е чудесна/
За партито - пишете и мен...
Аплаузи за идеята semper_fi...
/А дискотеката е чудесна/

Develope- Брой мнения: 36
Моля администраторите да изтирят темата, тъй като е остаряла или да я преместят в кошечето
благодаря 
благодаря 

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 2 от 2