BGLES

Приятели

БГ Транслатор

а какво не понасяте? 5 5 9

а какво не понасяте?

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

а какво не понасяте?

Писане by feet of clay on Вто Юни 08, 2010 3:33 pm

мноо сме си толерантни ние, ама светът слава богу е препълнен с всичко
та: въпросът ми е какво не понасяте? към какво не бихте проявили толерантност, какво бихте изтрили от лицето на земята, ако имате възможност?

ще започна аз, че съм с предимство, хахаха

не понасям безсмислената злоба. глупостта - особено когато е афиширана, чалга, правописните грешки, дребни заяждания

и някои храни, разбира се, но те са друга категория, хихи

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: а какво не понасяте?

Писане by semper_fi on Вто Юни 08, 2010 4:02 pm

Ако можех бих заличила тъпотата. Не глупостта, защото тя твърде често е свързана с добротата и наивността, а именно онази тъпота, която води до невежество, нетолератност, насилие, злоба и оскотяване. Бих заличила арогантността, високомерието и наглостта, в съчетание с тъпотата.
Въобще бих премахнала това "качество" от лицето на земята...

semper_fi

Брой мнения: 993

Писане by Doña Dyke on Вто Юни 08, 2010 4:53 pm

Оф, хаха, едно от най-досадните за мен неща е да понасям хора, който "винаги са прави", такива, които не могат да казват "извинявай" и такива, които се скатават по всякакви поводи. Ненавиждам нелюбезността, липсата на възпитание, непокритото чувство за превъзходство, независимо по какви критерии. Нетолерантна съм и към невежеството, а напоследък и към прекомерния негативизъм, щото ми опъва нервичките неподходящо много. Не обичам хора, които вечно гледат в чинията на другия и завиждат на успехите на останалите без самите те да правят нещо по въпроса. Мрънкачите. Ширещата се визия за "хубав" живот в България. И 2/3 от шофьорите в София Twisted Evil

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by aX Tuuu... on Вто Юни 08, 2010 5:51 pm

Ооооооооооомммммммммммммммммммммммммммммммммммм

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by feet of clay on Вто Юни 08, 2010 7:03 pm

Doña Dyke написа:Ширещата се визия за "хубав" живот в България.

ъъъ - само тва не схванах кво е?

feet of clay

Писане by Ihina on Вто Юни 08, 2010 8:14 pm

Колкото и да ми се иска да споделя изказването на Ах Тиии... Има разни неща, които и мен могат да изкарат извън нерви... Като: самочувствие, без покритие... Шуробаджанащината... Хора, които искат да се съобразяват с тях, а те не се събразяват с никого, но твърдят, че го правят...

Може и още да има, ама в момента мозъкът ми е прекалено замръчкан от недоспиване, причинено от разбито сърце silent

Ihina

Брой мнения: 662

Писане by feet of clay on Вто Юни 08, 2010 9:03 pm

с риск да бъда поразена от гръм - но aX Tuuu... ме наведе на размисъл. мое ли да съществува човек, който да няма какво да не понася?!?! дори едничко нещо?!?!

feet of clay

Писане by freedom on Вто Юни 08, 2010 9:13 pm

Мен ме дразни селянията, прстотията, нетолерантна съм към нетолерантността.........айде на здраве Smile

freedom

Брой мнения: 142

Писане by Гост on Вто Юни 08, 2010 9:16 pm

Според мен няма такова "животну" Всички сме хора и не сме безгрешни, следователно няма как да понасяме всичко,абсолютно всичко с усмивка.. Все пак сме същества с доста добре развита мозъчна дейност и можем да разсъждаваме и тък като всички сме различни няма как всичко да се харесва на всеки.. Не сме роботи?! Нито някакви извънземни същсетва. Вече ако сме отшелници някъде в планината и не говорим с никого и само медитираме и караме на фотисинтеза и т.н. може и да може да не се дразним,тогава ще сме част от Вселената,но няма да сме много адекватни към всичко останало.. Ще сме.. като растенията..

Последната промяна е направена от Icy на Вто Юни 08, 2010 10:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Писане by sleepy_bunny on Вто Юни 08, 2010 9:31 pm

Ех,абе стига сте се ядосвали. Само си тровите нервите,това че някой са коравосърдечни,егоисти,мухлйовци,идиоти,селяни и пр. това си е техен проблем! Не смятам да ставам жертва и да се ядосвам. Малко бях презирана и малтретирана в училище,за да мога да си позволя,да се ядосвам на този и на онзи,как се държи с мен.
От много години си създадох ония механизам наречен "Да ви е... майката"
Ставаш сутрин и напсуваш всички,така се оказваш първия който ги е напсувал сутринта. Усмихваш се и ги редиш на ум. Правя се,че не чувам,за да не чувам постояното шошукане.
Живея си с това и се радвам,ако намеря такива хора,просто е радвам и на малкото,не искам всички. Винаги,ще има хора,който няма да ме харесват и тях има хора,който да не ги харесват но има и хора който ни харесват.
Smile Smile Smile

sleepy_bunny

Брой мнения: 89

Писане by Chimaera Phantasma on Вто Юни 08, 2010 10:07 pm

Ами може. Имало е, има и ще има такива хора, дори да се броят на пръстите на едната ръка. Животът им не е "интересен" по нашите дефиниции, но е съвършен.

Chimaera Phantasma

Брой мнения: 73

Писане by Chimaera Phantasma on Вто Юни 08, 2010 10:16 pm

А мене лично в последно време ме изнервя лошиа правопис. И мръсните чинии в мивката ми. И това че това, което не става с пари, става с много пари. И в последните два дена стоковата борса...

Chimaera Phantasma

Брой мнения: 73

Писане by Гост on Вто Юни 08, 2010 10:23 pm

Да...забравих да изкажа мнение и по този въпрос,но въпросът бе да си изкажа мнението по посочения въпрос,а не по мои си,но сега ще се поправя Smile

Да, животът на тези хора може да не е интересен за "нас" за масата, за болшинството и да не отговаря на приятите от вечни времена норми и т.н.на..
Но.. за тях това е целият им живот и той има смисъл.Много по-истински от нашия,защото ние само мрънкаме и се опакваме и мислим и мислим и правим неща, от които реално нямаме нужда, но тъй като всички го правят, не трябва да оставаме назад.. защото ще ни помислят за задръстеняци..
Аз например обожавам да си се рея сред природата. Моите връсници в гимназитя ме гледаха толкова странно , когато им казвах, че предпочитам да се поразходя пеша сред природата, отколкото да се забутам в някво задимено кафене и да обсъждаме послените клюки.. бля..
Съжалявам,но за мен това нямаше особен смисъл..
Предпочитам сред природата,дори с приятели,но не на запой и умопомрачение до зори, а просто..
да усетиш Вселената.. Да се слееш с природата и всичко,което е тя..
Толкова е красиво и някак си толкова слято всичко,свързано..
Подредено и изпълващо с енергия.. И просто сесливаш с нея.. ставаш част от нея и ти е хубаво! Зареждаш се положително и се усмихваш.. както слънцето се усмихва на всяка мъничка твар или растение призори, когато изгрява..

Последната промяна е направена от Icy на Вто Юни 08, 2010 10:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Писане by schizophrenic on Вто Юни 08, 2010 10:26 pm

Фалшивите приятели; лицемерието и лицемерите; злобата; завистта; простащината; хората; които се мислят за нещо повече, защото имат пари или са по-силни физически; българската образователна система; лекарите, които могат да те уморят, защото ги мързи и т.н.

И себе си, в много случаи

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by feet of clay on Вто Юни 08, 2010 10:57 pm

оу, бях забравила за лицемерието... мерси, че ми напомни, dontknow. и за себе си, ама това никак не ме радва, хахаха

Icy, няма нищо лошо в разходките из природата - и аз ги предпочитам пред кафенето - просто въпрос на вкус...казало кучето и си облизало гъза, нали... има хора, които се зареждат от природата и такива, които се зареждат в компания. хахахаха - ама колкото и да се поправи - така и не каза към какво си нетолерантна, толкова сладко се отплесваш, хихихи

feet of clay

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics