BGLES

Приятели

БГ Транслатор

До всички :)) 5 5 5

До всички :))

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

До всички :))

Писане by trysha on Съб Юни 05, 2010 12:19 pm

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ КОГАТО НА КРАЯ НА МЕСЕЦА ЗАКРИЯТ САЙТА, ЗАЩОТО СТАВА ПЛАТЕННН :((

Последната промяна е направена от Synaesthesia на Съб Юни 05, 2010 9:13 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Писането на кирилица е задължително!)

trysha

Брой мнения: 3
Местожителство: Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: До всички :))

Писане by lira on Съб Юни 05, 2010 12:36 pm

оф, ебаси, не ми е работа, но просто вече е малко прекалено! ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО информацията относно закриване на сайтове и не бързайте с драмата. доколкото разбрах се закрива само ЛЕСИКОН. ако бъркам, нека бъда поправена.

lira

Брой мнения: 868

Писане by aX Tuuu... on Съб Юни 05, 2010 2:33 pm

Хахахаха, МОЛЯ ВИ! Да няма спор... темата ни е мила и все още търсим решение. Нещата са следните:

Определено става дума САМО за Лесикон!
Ning мрежата става платена, т.е. трябват ни 325 лв. ($199,95) до края на юни,

Принципно в момента плащаме домейните и някои други екстри, т.е. тази новина ни изненада леко, особено с този краен срок, иначе трябва да ограничим броя на потребителите до 150 (с това, което можем да си позволим до края на юни) и няма да е честно спрямо потребителите.

В момента единственото предложение, което ми идва на ум е да наравим фото конкурс на тема "Феминизъм" или "Лесбо страсти" с дарение за участие 25 лв. (уууууууууу, значи ще ни трябват 13 участнички) и награда... секси потник на БГЛЕС и... още нещо Wink (не се закачам, просто още не знаем какво е) . Лично аз веднага ще се зАпиша за участие... без право на награда, разбира се, понеже наградата ще трябва да е от мен

Изобщо не съм наясно как може да се уреди плащането, тъй като БГЛЕС не е фирма, а и не искаме да съберем повече от сумата, която е необходима за абонамента на Лесикон за 1 година, затова "Редакцията" е отворена денонощно за вашите идеи и желания.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by schizophrenic on Нед Юни 06, 2010 3:23 pm

325 лв.... говорим за годишна такса нали? Не знам какво смятат другите, но ако всички държат на този Лесикон, не можем ли просто да ги съберем? В смисъл, ще се намерят 30-40 съфорумнички да дарим по десетина лева /или повече ако се наложи/.
Само предлагам

schizophrenic

Брой мнения: 586
Местожителство: Пловдив

Писане by aX Tuuu... on Пон Юни 07, 2010 1:05 am

Идеята също е добра, а и нямаме много време за решаване (да, става впрос за годишна такса). Интересно е и какво мислят останалите, защото до този момент имаме 3 заинтересовани съфорумки.... с теб... и до 30 трябва да се умножим по 10 Smile

aX Tuuu...

Писане by sleepy_bunny on Пон Юни 07, 2010 1:29 am

Ам не мисля,че сте разглеждали хостинг пакетите,тези небивали цени който ми говорите не знам към кой ходт ги гледате.
http://www.icnbg.com/ - не се плашете от строгата мацка в началото.
взима се икономичния,защото по слухове разбрах,че работи най-добре той месечно е 6,90,като еднократно за една година се плаща 17.46лв за да можем да купим и ригестрирате домейн. Като на този домейн може да има и лексикон.
За тая цел ни трябва някой по-компетентен,който може да прехвърли даните и кодовете. Но в интернет като пуснете търсенето на хостове,ще намерите много информация и може да направите подбор,на това коя фирма да проучите дори и пр.

sleepy_bunny

Брой мнения: 89

Писане by schizophrenic on Пон Юни 07, 2010 9:43 am

ах ти, ако искаш пусни една тема Допитване и виж колко от наличните биха се включили. Ако станем повечко, може да дестваме по пращане на пари колкото се може по-скоро, защото времето си тече

schizophrenic

Писане by EVI on Пон Юни 07, 2010 11:00 am

aX Tuuu... написа: до този момент имаме 3 заинтересовани съфорумки.... Smile

Бих дала и по-голяма сума... къде да я пратя?

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by Doña Dyke on Пон Юни 07, 2010 11:38 am

@Sleepy Bunny Не става дума за хостинг, а за абонамент към ning.com, които предоставят платформата за социалната мрежа. Цените можете да видите тук http://about.ning.com/announcement/?xg_source=announcement_bar, за да не няма скрито-покрито.

Благодаря ви още веднъж за подкрепата, която искате да ни окажете. Оставям Ах Тuuu... да реши дали да отвори допълнителна тема.

@EVI Благодаря за готовността. Трябва да обсъдим как точно да формулираме всякакви парични помощи и ще отговорим възможно най-бързо.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by semper_fi on Пон Юни 07, 2010 12:10 pm

И аз се включвам към заинтересованите. Само кажете къде да изпращаме сумите Smile

semper_fi

Брой мнения: 993

Писане by aX Tuuu... on Пон Юни 07, 2010 5:46 pm

Време е да се включа ми се струва и то с голяма благодарност към присъединилите се към идеята – до този момент dontknow, EVI и sеmper_fi. Ще направим следното: ще сложим брояч (най-късно до утре), както във форума, така и в Лесикон и БГЛЕС. На него ще се отбелязва колко пари са събрани и колко остават да бъдат събрани като за повече информация ще препращаме към тази тема. В нея също ще отразяваме и имената на тези, които са подкрепили Лесикон и сумата, която са дали, за да покажем благодарност и да не се получи надхвърляне на необходимата сума.

Относно плащането, единствената разумна идея засега изглежда Easypay, които имат офиси общо взето навсякъде - ТУК за София и ТУК за Варна. Ако внесете например 25 лева., таксата за трансфера според сайта им трябва да е 60 стотинки, което е много по-добре от обикновен пощенски запис или Western Union, например (има опция и през кредитна карта, но цената на трансфера е по-висока). За тази цел аз трябва да ви представя три имена, ЕГН и телефон на лично съобщение, а вие да отидете до офис на Easypay и да внесете съответната сума. По този начин, ако не успеем да съберем парите, ще можем да ги върнем на тези, които са ги дали. Засега това ми се струва логично, но ако имате и по-добри предложения, също сме отворени.

В отделна тема, тогава, ще направим и фотоконкурс, където дарението за участие отпада, но не и наградата. Така желаещите ще имат и повече време да се включат (вместо до края на месеца). Единствено ни трябват предложения за темата, на която да са снимките., но това в ДРУГА ТЕМА.

Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Пон Юни 07, 2010 9:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път

aX Tuuu...

Писане by sleepy_bunny on Пон Юни 07, 2010 6:21 pm

Ако едни неща ми се оредят тези две седмици ще внеса и малко повече но ако не успея,ще се включа,като изнудя един човек...
Smile

sleepy_bunny

Брой мнения: 89

Писане by trysha on Пон Юни 07, 2010 11:32 pm

И аз съм с вас Wink

trysha

Брой мнения: 3
Местожителство: Sofia

Писане by Doña Dyke on Вто Юни 08, 2010 12:37 am

@trysha

@всички Стори ми се редно да отбележа, че минимална сума за подкрепа НЯМА. Всеки, който има желание да допринесе с нещо за съществуването на ЛЕСИКОН, може да се свърже с мен или Ах Тuuu... на лична или на и-мейл: admin@bgles.com.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by schizophrenic on Вто Юни 08, 2010 2:25 am

aX Tuuu... написа:

Относно плащането, единствената разумна идея засега изглежда Easypay, които имат офиси общо взето навсякъде - ТУК за София и ТУК за Варна.

То всичко хубаво, обаче офис в Пловдив?

schizophrenic

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics