Помощ за майки с деца
:: Клубове :: Родители и деца
Страница 1 от 1 • Share •
Помощ за майки с деца
Здравейте,
Имам момченце на 2 години. Работата ми е такава, че си я върша от вкъщи и съм свободна по цял ден и вечер да помагам с гледането, ако има други майки с деца, тъкмо ще си играят с моето през деня или вечер, ако искате да излезете, да отбележите малко социален живот.
Имам момченце на 2 години. Работата ми е такава, че си я върша от вкъщи и съм свободна по цял ден и вечер да помагам с гледането, ако има други майки с деца, тъкмо ще си играят с моето през деня или вечер, ако искате да излезете, да отбележите малко социален живот.
Re: Помощ за майки с деца
лек
@musha-busha
Добре дошла. Вълнувам се от темата за децата на хомосексуални родители в България и особено от частта дали в страната има организирана група за подкрепа на такива родители. Знам, че форматът може да е до известна степен американски, но предполагам, че всеки в подобно положение би имал полза да чуе как хората преди него са се справяли с по-специфичните ситуации. Информация?
@musha-busha
Добре дошла. Вълнувам се от темата за децата на хомосексуални родители в България и особено от частта дали в страната има организирана група за подкрепа на такива родители. Знам, че форматът може да е до известна степен американски, но предполагам, че всеки в подобно положение би имал полза да чуе как хората преди него са се справяли с по-специфичните ситуации. Информация?
Няма организирана група. Имаше опит миналата година да се създаде българско крило на една голяма европейска организация на ЛГБТ родителите и родителите на ЛГБТ деца, но пропадна. Майките сами се намират и си създават неформална мрежа, в която си помагат, поне така е при мен.
Мхм, предполагах. Донякъде жалко, но по-важното е да има (макар и неорганизирана) взаимопомощ. Мерси. Все пак може да се мисли по въпроса. Не е задължително да е "голяма И европейска"...
Искам да те помоля да ни разкажеш нещо повече за това какво е да си майка с хомосексуална ориентация в България. Какви трудносто си срещала и срещаш сега и , разбира се, какви са позитивните неща, които те радват?

Искам да те помоля да ни разкажеш нещо повече за това какво е да си майка с хомосексуална ориентация в България. Какви трудносто си срещала и срещаш сега и , разбира се, какви са позитивните неща, които те радват?

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Невъзпитано е да не отговоря, но се надявам да разберете защо не ми се отговаря. Години наред познати и непознати се ровят в семейството ми, понякога грозно, друг път с добри намерения и нагласа. Може би по-нататък или в отговор на конкретен въпрос ще го направя. Не съм чак толкова интересна персона и едва ли мога да напиша нещо различно от всяка друга майка, без значение каква й е сексуалната ориентация.
А на въпроса с трудностите: тривиални. Опитвам се от две седмици да го науча да ходи до тоалетната в гърне. Имам толкова тривиални и обикновени трудности, че чак е скучно. В останалото време, внимавам да не излиза никъде актуална моя снимка, за да мога да ходя спокойно по улиците и да не ми се случват лоши спомени като преди.
А на въпроса с трудностите: тривиални. Опитвам се от две седмици да го науча да ходи до тоалетната в гърне. Имам толкова тривиални и обикновени трудности, че чак е скучно. В останалото време, внимавам да не излиза никъде актуална моя снимка, за да мога да ходя спокойно по улиците и да не ми се случват лоши спомени като преди.
Мхм... мерси за отговора все пак... вярно, че и точен въпрос нямаше, но определено намеренията бяха добри и без желание за нахлуване в личното пространство. Тази тема не е особено популярна поради това, че повечето потребителки нямат опит, който да споделят в тази област, а е по-трудно да научат нещо повече от жени, които са минали по този път.
А за гърнето - спокойно, на мен ми е отнело години, но майка ми още ме обича
... Всичко най!
А за гърнето - спокойно, на мен ми е отнело години, но майка ми още ме обича
... Всичко най!_________________
"Whenever you are, we're already then"

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Здравей, musha-busha
Страхотно предложение според мен, а предполагам и други майки ще го оценят
Синът ми е на 1г и отвреме-навреме ми идва нанагорно да съм нон-стоп по цял ден с него. Да не кажа, че направо изтрещявам (предполагам ти е познато). От доста време се каня да си намеря почасово бавачка, но още не е узряла напълно в главата ми нагласата за това. Моля да ми пишеш на ЛС от кой квартал си
Поздрави за благородното начинание 
П.П. Чак сега видях колко е стара темата. Извинявам се ако вече не е валидно предложението
Страхотно предложение според мен, а предполагам и други майки ще го оценят
Синът ми е на 1г и отвреме-навреме ми идва нанагорно да съм нон-стоп по цял ден с него. Да не кажа, че направо изтрещявам (предполагам ти е познато). От доста време се каня да си намеря почасово бавачка, но още не е узряла напълно в главата ми нагласата за това. Моля да ми пишеш на ЛС от кой квартал си
Поздрави за благородното начинание 
П.П. Чак сега видях колко е стара темата. Извинявам се ако вече не е валидно предложението

ink- Брой мнения: 13
Местожителство: София
Similar topics» Хиперактивни деца!
» Достъп на пациента до медицинска помощ
» Приказки за деца
» Разяснение на Законът за семейни помощи за деца.
» Прически за деца
» Достъп на пациента до медицинска помощ
» Приказки за деца
» Разяснение на Законът за семейни помощи за деца.
» Прически за деца
:: Клубове :: Родители и деца
Страница 1 от 1