BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Лесбо клубове в страната

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Лесбо клубове в страната

Писане by devaux on Пон Сеп 28, 2009 1:06 pm

Не...просто се превърна в доста странно място. Поне според мен. Празничко е от доста време, а и музиката понамирисва доста.

devaux

Брой мнения: 33
Местожителство: София

http://idsurrender.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Писане by Doña Dyke on Пон Сеп 28, 2009 1:53 pm

Според мен музиката и навсякъде е еднакъв бълвоч, но ще го отдам на опита за задоволяване вкусовете на най-широката публика. Иначе не знам какво имаш предвид под "странно място" (освен липсата на хора), но аз съм малко назад с новините и наблюденията върху социалната активност.

Общо взето от трите обсъждани места в София не може да се излъчи победител и всички имат недостатъци, но най-сериозна заявка за някакъв бизнес изобщо дава ID клуб (ако успеете да се абстрахирате от визията за шоу на Парини) и чалга елементите, които за огромно съжаление в България все още са на мода.

От друга страна не съм ходила в Soho, който, ако не се лъжа, също е микс клуб. Ако някой има мнение, може да сподели. Въпросния бар „Discrete”, за който говори lira също не съм посещавала – може да е приличен.

Горчивата истина е, че нямаме голям избор. Добре е, че изобщо съществуват подобни места, защото с цялата дезорганизация, която цари нещата можеха да са още по-ъндърграунд или изобщо да ги няма.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1091

http://www.bgles.com

Писане by aX Tuuu... on Пон Сеп 28, 2009 2:23 pm

Така като го гледам, това Сохо се пада баш до Син Сити и май аудиторията не е далеч от това също, защото са дали микс парти в сряда, после "караоке" в четвъртък, микс + поп фолк в петък, а в събота - чист поп фолк за душата. Даже на някой да му се поиска да разтръска бюст на пиянско-балкански ритми, май няма да има достатъчно жени да оценят , защото това си звучи като наследник на Спартакус. Може и да греша.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by lira on Вто Сеп 29, 2009 6:33 pm

Ами аз за Сохо знам, че било прилично, понякога изчалгвали положението, но нямам личен опит. Също така имало доста жени, ноо пак повтарям, информация от втора ръка/уста. Discreet си е миниатюрен подземен бар, който е гей френдли.

lira

Брой мнения: 822

Писане by dete on Пон Апр 19, 2010 3:04 pm

devaux написа:
Тази година намерих едно клубче в Бургас, по-скоро бар. Без да подозирам къде отивам...влезнах и видях, че си беше качествен микс клуб. Музиката варираше в голям диапазон. Като започнем от комерсиланите песнички от радиото, та стигнем до Linkin park i System of a down. Учудих се, че може да има нещо такова точно там.
Доволна съм. Мисля, че се казваше Face.

а къде се намираше този клуб ми е интересно. може да не си от бургас, но някъв ориентир?

dete

Брой мнения: 2

Писане by boby on Сря Юни 30, 2010 8:12 pm

Мили дами хайде и аз да кажа нещичко по въпроса съвсем наскоро ме светнаха за едно заведенийце намиращо се в центърa назоваващо се с именцето КАРИНА мисля че така беше та то си е само за наши момичета като тръгнете от попа по Славейков в едно безистенче от дясната страна на тротоарчето не съм ходила още там но поне го видях къде се намира ,та скоро може да мръдна на там както се казва живот и здраве стига желание да има нали така ,много усмивки от мен мили дами бъдете щастливи лято е .

boby

Брой мнения: 35

Писане by dete on Сря Юни 30, 2010 8:17 pm

завдението се казва 'катерина' и хич не е само за наши момичета, доколкото помня : )

dete

Брой мнения: 2

Писане by boby on Сря Юни 30, 2010 8:41 pm

Благодаря за корекцията млада госпожице живи и здрави да сме нали така ?това е по - важно .

boby

Брой мнения: 35

Писане by Gothica on Съб Юли 03, 2010 10:49 am

Еййй никой не каза за новото барче във Варна! Може ли така?! Я веднага впечатления да прочетем Very Happy

Gothica

Брой мнения: 451

http://www.facebook.com/profile.php?id=1663373011

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Съб Юли 03, 2010 11:23 am

Кое е то?

Blood Sugar Sex Magik

Брой мнения: 101

Писане by Gothica on Съб Юли 03, 2010 11:53 pm

UN Straight bar

Gothica

Брой мнения: 451

http://www.facebook.com/profile.php?id=1663373011

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Нед Юли 04, 2010 5:41 pm

Пропуск... Но и отзиви няма, ако си намеря придружители, може и да го пробвам.

Blood Sugar Sex Magik

Брой мнения: 101

Писане by vikicha on Съб Юли 10, 2010 12:39 am

Във Велико Търново такива местя няма, преди около 8 години една наша девойка отвори едно което беше не толкова тамтично, а го държаха тематични хора. Казваше се Majda и фалира за около 5 месеца. Smile

Аз тогазе бях малък и много не знаех какво съм, но много обичах да ходя там с моята сттейт приятелка с която спях и мислех че имаме връзка, но тя не знаеше че "ходя с нея" Smile

Та такива размирни времена бяха, понастоящем не се сещам за нито едно ..за съжаление, тоест не е засъжаление защото пак би фалирало за около няколко месеца...

Затова и няма клубове такива извън София , те тук едвам кретат, а камо ли в "провинцията" както я наричат Софиенци хубавата китна Бъглария с останал чист въздух ...

vikicha

Брой мнения: 43

Писане by Гост on Пет Юни 03, 2011 12:22 pm

Някой може ли да даде някакви отзиви относно заведенията:

"Мистик"
"Уай нот"

Гост
Гост

Писане by lira on Пет Юни 03, 2011 2:23 pm

ми те не са много лесбо. мистик е доста чалга, доколкото съм чувала, а уайнот си е просто гей френдли, нищо по-специално, но все пак е приятен бар.

lira

Брой мнения: 822

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото