Домашните ни любимци
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Домашните ни любимци
Здравейте! 
Може би повечето от вас ме познават като ..момичето и шоколада и жените..
Но! Аз мисля и за други неща,колкото и странно да изглежда е така!
Порових се в темите и се очудих,че липсва тема за домашните ни любимци?!
Ако я има някъде,моля да ми посочите,ако - не ,то предлагам тук всеки един от нас да напише нещичко за своето любимо домашно животно или ако има повече да ни ги представи,може и снимки.Ще бъде много интересно всеки да си представи "децата".
Сигурна съм,че всеки един от нас поне веднъж в живота си е имал щастието да си поиграе поне с някое животинче.
Опишете на воля вашите преживявание с тях, забавни случки или каквото си пожелаете!
Аз съм имала 2 кучета и едно котенце за 1 ден.
Първото ми куче беше мъничко,нямаше определена порода,но беше толкова умна и познаваше лошите вибрации от добронамерените.Пък и аз допълнително си играех с нея упражнявайки нрава й.
Беше душичка с любите си хора около нея,но появи ли се някой чужд, тичаше като луда до него,душеше го и ако не й хареса почваше да лае..но не хапеше.Беше умно животинче..
Казваше се Сара и естествено като роди на мен ми се падна да избера кое от 4те да си оставим и естествено по закона на Мърфи избрах най-мързеливото и залохано куче..
По цял ден само спеше и се излежаваше на слънцето.Аристикрат голям..
Но пък беше много любвеобилен!
За съжаление и двете вече ги няма...Плаках за Сара много,защото тя се разболя и.. беше късно да я спасим.Някакъв бяс върлуваше.Имунизирахме,но..
Бях до нея..докато се страдаше..
Важното е ,че си я обичах и тя също ни беше вярна.Поне не беше затворена,а си я гледахме на село и си тичаше на воля..
А това котенце беше това,на което търсех дом..То милото не знаеше къде се намира..И много сладко мъркаше докато го галех.Е,остави ми спомени за седмица,две (яки драскотини),но пък бе сладурче ,сладко
Като цяло много обичам малките животни,сладички.
Ако се сетя за нещо друго ще пиша!

Може би повечето от вас ме познават като ..момичето и шоколада и жените..
Но! Аз мисля и за други неща,колкото и странно да изглежда е така!

Порових се в темите и се очудих,че липсва тема за домашните ни любимци?!
Ако я има някъде,моля да ми посочите,ако - не ,то предлагам тук всеки един от нас да напише нещичко за своето любимо домашно животно или ако има повече да ни ги представи,може и снимки.Ще бъде много интересно всеки да си представи "децата".

Сигурна съм,че всеки един от нас поне веднъж в живота си е имал щастието да си поиграе поне с някое животинче.
Опишете на воля вашите преживявание с тях, забавни случки или каквото си пожелаете!

Аз съм имала 2 кучета и едно котенце за 1 ден.

Първото ми куче беше мъничко,нямаше определена порода,но беше толкова умна и познаваше лошите вибрации от добронамерените.Пък и аз допълнително си играех с нея упражнявайки нрава й.

Беше душичка с любите си хора около нея,но появи ли се някой чужд, тичаше като луда до него,душеше го и ако не й хареса почваше да лае..но не хапеше.Беше умно животинче..
Казваше се Сара и естествено като роди на мен ми се падна да избера кое от 4те да си оставим и естествено по закона на Мърфи избрах най-мързеливото и залохано куче..
По цял ден само спеше и се излежаваше на слънцето.Аристикрат голям..
Но пък беше много любвеобилен!

За съжаление и двете вече ги няма...Плаках за Сара много,защото тя се разболя и.. беше късно да я спасим.Някакъв бяс върлуваше.Имунизирахме,но..
Бях до нея..докато се страдаше..
Важното е ,че си я обичах и тя също ни беше вярна.Поне не беше затворена,а си я гледахме на село и си тичаше на воля..

А това котенце беше това,на което търсех дом..То милото не знаеше къде се намира..И много сладко мъркаше докато го галех.Е,остави ми спомени за седмица,две (яки драскотини),но пък бе сладурче ,сладко

Като цяло много обичам малките животни,сладички.
Ако се сетя за нещо друго ще пиша!

Гост- Гост
Re: Домашните ни любимци
Аз съм гледала котки, риби и куче. От котките имам множество малки белезчета по целите ръце, а от кучето един по-голям белег. Обожавам животните и нямам търпение да дойде деня, в който ще заживея в собствен апартамент/къща да си взема нещо. Обожавам и котки, и кучета, така че най-добрия вариант би бил къща с котки вътре и кучета в двора... но това за след мноооого години.
Липсва ми присъствието на домашен любимец наоколо и това си е
Липсва ми присъствието на домашен любимец наоколо и това си е

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Аз си имам котка от 6 години вече...сега е станала много мързелива и като няма кво да правя я хващам и почвам да я гушкам да я мачкам и се разлигавям и говоря като дебил и...кой знае за ква ме мисли "боже в какви ръце попаднах.."
хахаха казва се Мицка (не се смейте много)
хахаха казва се Мицка (не се смейте много)

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
blue_power написа: и говоря като дебил и...кой знае за ква ме мисли )
Хихих.... с моята Мърморанка е същото положение.... напоследък, когато вижда, че се приготвям да излизам се мятка върху обувките ми /маратонки, сандалки, джапанки/ и не ме пуска... 

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
хахах, е значи знаеш какво е....
мойта много отмъщава ако я тормозя..иначе много се обичаме, когато ми е самотно и си говоря с нея и мисля, че си ме разбира хах нищо че не отговаря
мойта много отмъщава ако я тормозя..иначе много се обичаме, когато ми е самотно и си говоря с нея и мисля, че си ме разбира хах нищо че не отговаря

А пък мен котките много ме обичат..Винаги като отида на гости някъде ме усещат и се въртят около мен и дори лягат върху мен! хихи
Защото усещат положителната ми енергия
Мдааа... е,и защото им правя масажче. Нежно си ги галя и те ми мърркат сладко,сладко и искат ооще и още...
Защото усещат положителната ми енергия
Мдааа... е,и защото им правя масажче. Нежно си ги галя и те ми мърркат сладко,сладко и искат ооще и още...
Гост- Гост
Здравейте!
Да отбележа че това ми е първия пост тук. Аз съм от по срамежливите... Такова съм си,ама тази тема ми е приятно.
В къщи и в нашето семейство са минали почти всички животни (не вклучвам змий и тарантули макар,че последния паяк,който видях бе като черната вдовица (иях)). Папагали,хамстери,морски свинчета,различни риби,котки,заек,мишки,синигерчета,дори времено кокошка и прасе (не ме питайте какво им се случи)
и сега последно гледаме едно изоставено дакелче.
Но най-любимо ми бе отглеждането на заека,толкова е сладко,мило и добро същество. Но най-лесно се гледа куче особено ако е дакел,като моето,ужасно умно.
Но сега съм се навила на африкански таралеж,казаха че било много лесно за гледане било по лесно от заека. Ще се здобия и с бронирани ръкавици за първия месец докато свикне с мен после супер.
Оважавам хора,който обичат животните,животните даряват с много радост и емоции.
Да отбележа че това ми е първия пост тук. Аз съм от по срамежливите... Такова съм си,ама тази тема ми е приятно.
В къщи и в нашето семейство са минали почти всички животни (не вклучвам змий и тарантули макар,че последния паяк,който видях бе като черната вдовица (иях)). Папагали,хамстери,морски свинчета,различни риби,котки,заек,мишки,синигерчета,дори времено кокошка и прасе (не ме питайте какво им се случи)
и сега последно гледаме едно изоставено дакелче. Но най-любимо ми бе отглеждането на заека,толкова е сладко,мило и добро същество. Но най-лесно се гледа куче особено ако е дакел,като моето,ужасно умно.
Но сега съм се навила на африкански таралеж,казаха че било много лесно за гледане било по лесно от заека. Ще се здобия и с бронирани ръкавици за първия месец докато свикне с мен после супер.
Оважавам хора,който обичат животните,животните даряват с много радост и емоции.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Охооо , ти направо целия зоопарк си прекарала през вас , супер 
Аз си имам само 2 кученца , 1 котка и 2 аквариума с рибки , скромна работа

Аз си имам само 2 кученца , 1 котка и 2 аквариума с рибки , скромна работа

Яко е да гледаш пираня,каквото и пуснеш това яде. Само не се опитвай да я пипнеш хапе жестоко.

Мойте рибета са от добричките и те като мен
, иначе пиранките ме кефят , ама няма къде да ги държа , те си искат голямо аквариумче , да си се кефят на широчко 
, иначе пиранките ме кефят , ама няма къде да ги държа , те си искат голямо аквариумче , да си се кефят на широчко 
Има малки,ако искаш да станат големи голям аквариум но ако са в малък не ратът. Потиска им се растежа има различни видове,стига да искаш лесно можеш да си отгледаш,само че да ти кажа,че обичат мини рипки,гупите са им като деликатес. 

Искам да си гледам кокошкииии
и всички се смеят като кажа...
Не ме е срамм искам кокошкииии!

и всички се смеят като кажа...Не ме е срамм искам кокошкииии!

хахахахахаха - да не разочаровам всички, ама хахахахахахаха
мноо яко.
що не си гледаш кокошки...на балкона. или да пробваш да ги обучиш да ги разхождаш - абе сигурна съм, че при добро желание ще намериш начина. колко яко ще ти е - гледам си кокошчици
ахахахахахаха, мноо яко, сериозно
мноо яко.
що не си гледаш кокошки...на балкона. или да пробваш да ги обучиш да ги разхождаш - абе сигурна съм, че при добро желание ще намериш начина. колко яко ще ти е - гледам си кокошчици
ахахахахахаха, мноо яко, сериозно

feet of clay- Брой мнения: 640
Местожителство: София
insomnia вие със Дая с тия кокошки...хахаха...ти си луда бате да ти направат килима се куреки хахахах...аз пък си имам едно куче(лабрадор) -Лиза,супер умната е много слушка и мн разбира команди...имам си две котки..синя руска-Маша и улична превъзходна-Шади...много са ми пухинки и двете и много обичам да си ги гушкам!имам си иначе и две стоножки..ама някъв вид там не знам ..брат ми се грижи за тях..2чки на брой ама са само бебенца...аа брат ми също го водя за домашен любимец...хахаха

Гуфи- Брой мнения: 24
Ето и аз да се разпиша, да не кажете после че не си казвам 
Тъй, в момента зоопарка в къщи наброява 2 мини заека (по 3 кг парчето), 1 котка (зла, дива и ужасно красива) и най-малкото ми бебе - царевично смокче, което за последните 4 месеца (от както го имам) порастна вече с 20 см и скоро ще стане 60 см и ще мога да го разгождам
Честно казано нищо лесно не виждам в гледането на зайци, тракат, тропат, искат си да излизат, да скачат, гризат всичко (особено зарядни, включени в контакта, без да ги удря ток
). Ядат като за световно (е иначе как ще направя уж мини заек 3 кила
) и като са недоволни ти махат мръвката до кокал.
За котките ясно - прави каквото си иска, позлва ме за хранилник и диван и ако от време на време нещо е недоволна - за точилка за ноктите си
Но е прекрасна и всъщност много се обичаме. Ама е своенравна до безумие и не приема никакви указания. На кого ли се е метнала...
Но най-лесно се гледа прекрасното ми змийче. Храни се 1 седмично, излиза само ако аз й разреша и то не обича много, много да се мота, общо взето си седи на гривна на ръката ми. Най-забавното е, че с котката са голяма любов, целуват се, пипат се, въобще голяма работа
Не мога да ги разбера тези междувидови връзки, но какво ли разбирам аз

Тъй, в момента зоопарка в къщи наброява 2 мини заека (по 3 кг парчето), 1 котка (зла, дива и ужасно красива) и най-малкото ми бебе - царевично смокче, което за последните 4 месеца (от както го имам) порастна вече с 20 см и скоро ще стане 60 см и ще мога да го разгождам
Честно казано нищо лесно не виждам в гледането на зайци, тракат, тропат, искат си да излизат, да скачат, гризат всичко (особено зарядни, включени в контакта, без да ги удря ток
). Ядат като за световно (е иначе как ще направя уж мини заек 3 кила
) и като са недоволни ти махат мръвката до кокал.За котките ясно - прави каквото си иска, позлва ме за хранилник и диван и ако от време на време нещо е недоволна - за точилка за ноктите си
Но е прекрасна и всъщност много се обичаме. Ама е своенравна до безумие и не приема никакви указания. На кого ли се е метнала...
Но най-лесно се гледа прекрасното ми змийче. Храни се 1 седмично, излиза само ако аз й разреша и то не обича много, много да се мота, общо взето си седи на гривна на ръката ми. Най-забавното е, че с котката са голяма любов, целуват се, пипат се, въобще голяма работа
Не мога да ги разбера тези междувидови връзки, но какво ли разбирам аз

semper_fi- Брой мнения: 993
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Пътуване с домашни любимци – предимства и недостатъци
» Съжителство на малко дете и домашен любимец!
» Всички кучета и котки ще умрат...ако не вземем мерки
» Съжителство на малко дете и домашен любимец!
» Всички кучета и котки ще умрат...ако не вземем мерки
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2