BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Домашните ни любимци 5 5 1

Домашните ни любимци

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Домашните ни любимци

Писане by Гост on Вто Май 25, 2010 9:43 am

Здравейте! Smile
Може би повечето от вас ме познават като ..момичето и шоколада и жените..
Но! Аз мисля и за други неща,колкото и странно да изглежда е така!Smile
Порових се в темите и се очудих,че липсва тема за домашните ни любимци?!
Ако я има някъде,моля да ми посочите,ако - не ,то предлагам тук всеки един от нас да напише нещичко за своето любимо домашно животно или ако има повече да ни ги представи,може и снимки.Ще бъде много интересно всеки да си представи "децата". Smile
Сигурна съм,че всеки един от нас поне веднъж в живота си е имал щастието да си поиграе поне с някое животинче.
Опишете на воля вашите преживявание с тях, забавни случки или каквото си пожелаете! Smile

Аз съм имала 2 кучета и едно котенце за 1 ден. Smile
Първото ми куче беше мъничко,нямаше определена порода,но беше толкова умна и познаваше лошите вибрации от добронамерените.Пък и аз допълнително си играех с нея упражнявайки нрава й. Smile
Беше душичка с любите си хора около нея,но появи ли се някой чужд, тичаше като луда до него,душеше го и ако не й хареса почваше да лае..но не хапеше.Беше умно животинче..
Казваше се Сара и естествено като роди на мен ми се падна да избера кое от 4те да си оставим и естествено по закона на Мърфи избрах най-мързеливото и залохано куче..
По цял ден само спеше и се излежаваше на слънцето.Аристикрат голям..
Но пък беше много любвеобилен!Smile
За съжаление и двете вече ги няма...Плаках за Сара много,защото тя се разболя и.. беше късно да я спасим.Някакъв бяс върлуваше.Имунизирахме,но..
Бях до нея..докато се страдаше..
Важното е ,че си я обичах и тя също ни беше вярна.Поне не беше затворена,а си я гледахме на село и си тичаше на воля.. Smile
А това котенце беше това,на което търсех дом..То милото не знаеше къде се намира..И много сладко мъркаше докато го галех.Е,остави ми спомени за седмица,две (яки драскотини),но пък бе сладурче ,сладко Smile
Като цяло много обичам малките животни,сладички.
Ако се сетя за нещо друго ще пиша! Smile

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Домашните ни любимци

Писане by schizophrenic on Вто Май 25, 2010 10:33 am

Аз съм гледала котки, риби и куче. От котките имам множество малки белезчета по целите ръце, а от кучето един по-голям белег. Обожавам животните и нямам търпение да дойде деня, в който ще заживея в собствен апартамент/къща да си взема нещо. Обожавам и котки, и кучета, така че най-добрия вариант би бил къща с котки вътре и кучета в двора... но това за след мноооого години.
Липсва ми присъствието на домашен любимец наоколо и това си е

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by Insomnia on Пон Май 31, 2010 6:39 pm

Аз си имам котка от 6 години вече...сега е станала много мързелива и като няма кво да правя я хващам и почвам да я гушкам да я мачкам и се разлигавям и говоря като дебил и...кой знае за ква ме мисли "боже в какви ръце попаднах.."

хахаха казва се Мицка (не се смейте много) Smile

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by EVI on Вто Юни 01, 2010 8:49 am

blue_power написа: и говоря като дебил и...кой знае за ква ме мисли ) Smile

Хихих.... с моята Мърморанка е същото положение.... напоследък, когато вижда, че се приготвям да излизам се мятка върху обувките ми /маратонки, сандалки, джапанки/ и не ме пуска... Smile

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by Insomnia on Вто Юни 01, 2010 11:38 pm

хахах, е значи знаеш какво е....

мойта много отмъщава ако я тормозя..иначе много се обичаме, когато ми е самотно и си говоря с нея и мисля, че си ме разбира хах нищо че не отговаря Smile

Insomnia

Писане by Гост on Вто Юни 01, 2010 11:42 pm

А пък мен котките много ме обичат..Винаги като отида на гости някъде ме усещат и се въртят около мен и дори лягат върху мен! хихи
Защото усещат положителната ми енергия Wink
Мдааа... е,и защото им правя масажче. Нежно си ги галя и те ми мърркат сладко,сладко и искат ооще и още...

Гост
Гост

Писане by sleepy_bunny on Съб Юни 05, 2010 9:17 pm

Здравейте!

Да отбележа че това ми е първия пост тук. Аз съм от по срамежливите... Такова съм си,ама тази тема ми е приятно.
В къщи и в нашето семейство са минали почти всички животни (не вклучвам змий и тарантули макар,че последния паяк,който видях бе като черната вдовица (иях)). Папагали,хамстери,морски свинчета,различни риби,котки,заек,мишки,синигерчета,дори времено кокошка и прасе (не ме питайте какво им се случи) и сега последно гледаме едно изоставено дакелче.
Но най-любимо ми бе отглеждането на заека,толкова е сладко,мило и добро същество. Но най-лесно се гледа куче особено ако е дакел,като моето,ужасно умно. bounce
Но сега съм се навила на африкански таралеж,казаха че било много лесно за гледане било по лесно от заека. Ще се здобия и с бронирани ръкавици за първия месец докато свикне с мен после супер.
Оважавам хора,който обичат животните,животните даряват с много радост и емоции.
Smile

sleepy_bunny

Брой мнения: 89

Писане by _FeNkAtA_ on Съб Юни 05, 2010 9:33 pm

Охооо , ти направо целия зоопарк си прекарала през вас , супер Smile

Аз си имам само 2 кученца , 1 котка и 2 аквариума с рибки , скромна работа angel

_FeNkAtA_

Брой мнения: 93
Местожителство: Sofia

http://bg-bg.facebook.com/people/Vanya-Nalbantova/1315063780

Писане by sleepy_bunny on Съб Юни 05, 2010 9:58 pm

Яко е да гледаш пираня,каквото и пуснеш това яде. Само не се опитвай да я пипнеш хапе жестоко.

sleepy_bunny

Писане by _FeNkAtA_ on Съб Юни 05, 2010 10:10 pm

Мойте рибета са от добричките и те като мен Smile , иначе пиранките ме кефят , ама няма къде да ги държа , те си искат голямо аквариумче , да си се кефят на широчко Wink

_FeNkAtA_

Брой мнения: 93
Местожителство: Sofia

http://bg-bg.facebook.com/people/Vanya-Nalbantova/1315063780

Писане by sleepy_bunny on Съб Юни 05, 2010 10:19 pm

Има малки,ако искаш да станат големи голям аквариум но ако са в малък не ратът. Потиска им се растежа има различни видове,стига да искаш лесно можеш да си отгледаш,само че да ти кажа,че обичат мини рипки,гупите са им като деликатес. Smile

sleepy_bunny

Писане by Insomnia on Пон Юни 14, 2010 5:48 pm

Искам да си гледам кокошкииии и всички се смеят като кажа...
Не ме е срамм искам кокошкииии! sunny

Insomnia

Писане by feet of clay on Пон Юни 14, 2010 11:22 pm

хахахахахаха - да не разочаровам всички, ама хахахахахахаха
мноо яко.
що не си гледаш кокошки...на балкона. или да пробваш да ги обучиш да ги разхождаш - абе сигурна съм, че при добро желание ще намериш начина. колко яко ще ти е - гледам си кокошчици
ахахахахахаха, мноо яко, сериозно bounce

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Писане by Гуфи on Сря Окт 06, 2010 9:37 pm

insomnia вие със Дая с тия кокошки...хахаха...ти си луда бате да ти направат килима се куреки хахахах...аз пък си имам едно куче(лабрадор) -Лиза,супер умната е много слушка и мн разбира команди...имам си две котки..синя руска-Маша и улична превъзходна-Шади...много са ми пухинки и двете и много обичам да си ги гушкам!имам си иначе и две стоножки..ама някъв вид там не знам ..брат ми се грижи за тях..2чки на брой ама са само бебенца...аа брат ми също го водя за домашен любимец...хахаха

Гуфи

Брой мнения: 24

Писане by semper_fi on Чет Окт 07, 2010 10:47 am

Ето и аз да се разпиша, да не кажете после че не си казвам Smile
Тъй, в момента зоопарка в къщи наброява 2 мини заека (по 3 кг парчето), 1 котка (зла, дива и ужасно красива) и най-малкото ми бебе - царевично смокче, което за последните 4 месеца (от както го имам) порастна вече с 20 см и скоро ще стане 60 см и ще мога да го разгождам Twisted Evil
Честно казано нищо лесно не виждам в гледането на зайци, тракат, тропат, искат си да излизат, да скачат, гризат всичко (особено зарядни, включени в контакта, без да ги удря ток ). Ядат като за световно (е иначе как ще направя уж мини заек 3 кила Embarassed ) и като са недоволни ти махат мръвката до кокал.
За котките ясно - прави каквото си иска, позлва ме за хранилник и диван и ако от време на време нещо е недоволна - за точилка за ноктите си Very Happy Но е прекрасна и всъщност много се обичаме. Ама е своенравна до безумие и не приема никакви указания. На кого ли се е метнала...
Но най-лесно се гледа прекрасното ми змийче. Храни се 1 седмично, излиза само ако аз й разреша и то не обича много, много да се мота, общо взето си седи на гривна на ръката ми. Най-забавното е, че с котката са голяма любов, целуват се, пипат се, въобще голяма работа Very Happy Не мога да ги разбера тези междувидови връзки, но какво ли разбирам аз Smile

semper_fi

Брой мнения: 993

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics