BGLES

Приятели

БГ Транслатор

ЗА или ПРОТИВ гримираните жени. 5 5 3

ЗА или ПРОТИВ гримираните жени.

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down

За или против?

68% 68% 
[ 58 ]
31% 31% 
[ 27 ]

Общо гласове : 85

Re: ЗА или ПРОТИВ гримираните жени.

Писане by Ihina on Пет Мар 25, 2011 9:41 pm

Бе аз не знам кифла ли съм, геврек ли, или кроасан 7 days Max с мед, ама ако започна да се гримирам, ще трябва да се присъединя към клоун секцията на цирк "Балкански" Embarassed За грима винаги съм била на мнение, че които си го могат, могат... Останалите се надяваме майката Парода да е била благосклонна

А иначе ми идва една англоезична приказка - all in moderation! Smile Или демек - стига да не се прекалява...

Много ми става неприятно да гледам секи ден разни 13+ момиченца нацапотени като магистрални... ахем...

А иначе много обичам красиви очи, подчертани от хармониращ грим... Е тва направо може да ме фърли у музиката Embarassed

offtopic
М/у другото, Семпер, надявам се няма да имаш нищо против ако малко по мацето от втората снимка... Умирам си за малки сладки японки, навлекли всички дрехи от гардероба коя как и къде им падне offtopic

Ihina

Брой мнения: 662
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by gotemperor on Вто Май 03, 2011 11:30 pm

Ако им отива и е в съвсем минимални количества съм за.
Що се отнася до мен обаче, не обичам да се гримирам, независимо дали съм с дънки или с официални дрехи, правя го само при много специални случаи.
Иначе предполагам, че на всички е ясна зависимостта много грим не на място=малко акъл, но отново не на място. Wink

gotemperor

Брой мнения: 30

http://www.ogledi.com/

Писане by mimok on Сря Май 04, 2011 3:09 pm

Аз съм "За" леко и добре гримирана жена би ми хванала яко око , то се отнася до мен не ползвам грим най - вече заради склонността ми към алергия от тази козметика и да не говорим, какво слагат вътре и какви ефекти прави след време на кожата.
Много би ми харесало тя да е гримирана приятно с умерен вкус и с неотразимо излъчване, като "чар" би ми разбунтувала необятния океан вътре в мен.
Не ползвам гримове, но наблягам на едни бабини рецепти за младост и те се правят от натурални продукти и полезни.
Но повече наблягам на дънки и тениски с обувки или с маратонки.
Това ми е ежедневното облекло, тъй като повечето време пътувам с колата непрекъсната и едва ли имам време за по - официални дрехи, освен ако не е някой много специален повод.
Smile

mimok

Брой мнения: 163

Писане by power on Вто Май 17, 2011 9:51 pm

И аз нямам нищо против добре гримираните жени, напротив, добре е една жена да знае как да подчертае хубавите си и да скрие лошите си страни (визуално имам предвид). Но жени намацотени с 2 кила фон дьо тен, ярък грим и коса направена като на фолк певица направо ме отвращават

power

Брой мнения: 11

Писане by mimok on Сря Май 18, 2011 2:39 pm

Smile Гримирана и добре нагласена без да слага много козметика - "ДА", но когато наслага много фон дьо тен, спирала, молив за очертаване на клепачите и сенки, червило и го подчертае направо ме хвърля в "АДА" - не харесвам такиива жени в стил "Фолк певица".
Всяка жена си има своя "чар" и въпроса дали може да използва правилно без да се прекалява и това естествено привлича око, но за съжаление са много малко жените в естествен вид, повечето като ги гледам са нагласени или направени.
Естествената красота, както външна и вътрешна трудно се открива в едно лице и затова постоянно търсим с времето.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by Lolly on Пет Сеп 30, 2011 6:01 pm

Аз съм на мнение, че от спирала и молив, никоя не е умряла Smile не харесвам напльоканите жени, които като ги пипнеш по бузата, оставяш дупка в нея Neutral ... трябва да е умерено и красиво Wink

Lolly

Брой мнения: 54

Писане by viki on Сря Окт 05, 2011 7:30 pm

за,за,заSmile,като видя жена която е станала от сън ,измила си само лицето и тръгнала дори без един гланц да си сложи-ИЗОБЩО не ми ХАРЕСВА(разбира се това не включва момичетата под 19г.)Smile

viki

Брой мнения: 2

Писане by hellena on Чет Окт 06, 2011 5:19 pm

Смятам че една жена която има вкус и стил би се гримирала подобаващо и според повода и не би прекалила . За съжаление повечето минават или в едната или в другата граница - много гримирани или без грим изобщо. Разбира се има и жени които са красиви без грим и това е прекрасно ,но за тези които природата не е дарила със сияен тен е добре да сложат малко грим . Най- много ме впечатлява когато всичко е подбрано и умерено , това за мен показва и един вид самоуважение към себе си , грижа за себе си , но и умереност . Претруфените госпожици само биха ме отблъснали .

hellena

Брой мнения: 12
Местожителство: Пловдив

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics