Мъжко удобство за жени?
:: Спорт и здраве :: Здраве
Страница 1 от 1 • Share •
Мъжко удобство за жени?
Уважаеми съфорумки,
Вчера, при посещението на едно изложение на медицинска тематика, попаднах на следното приспособление, което вече се продава и в родната ни България. Тъй като първо съм жена, второ се интересувам от ефекта на рекламата върху потребителя и трето съм (да кажем) що-годе еманципирана, ми стана интересно да споделя с вас отритието си и да разбера какво е вашето отношение. Поствам видео за продукта Urinelle или т. нар. "Мъжкото удобство за жени!"

Та въпросът ми е бихте ли го използвали, убеждава/фрапира ли ви рекламата, струва ли ви се смешно/практично/неудобно и коя смятате е целевата аудитория за продукта. Без да съм го пробвала, първото нещо, което си помислих е дали веднага няма да си опикая ръцете и как това е по-хигиенично от добре познатия, сложен начин с клечането.

Вчера, при посещението на едно изложение на медицинска тематика, попаднах на следното приспособление, което вече се продава и в родната ни България. Тъй като първо съм жена, второ се интересувам от ефекта на рекламата върху потребителя и трето съм (да кажем) що-годе еманципирана, ми стана интересно да споделя с вас отритието си и да разбера какво е вашето отношение. Поствам видео за продукта Urinelle или т. нар. "Мъжкото удобство за жени!"

Та въпросът ми е бихте ли го използвали, убеждава/фрапира ли ви рекламата, струва ли ви се смешно/практично/неудобно и коя смятате е целевата аудитория за продукта. Без да съм го пробвала, първото нещо, което си помислих е дали веднага няма да си опикая ръцете и как това е по-хигиенично от добре познатия, сложен начин с клечането.

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Re: Мъжко удобство за жени?
... а досега ми се налагаше да го правя с фунийка и сламка
.Най-накрая някой да отговори на молитвите ми!
Рекламата е... уникално зле, но все пак за такъв продукт си е предизвикателство да се направи нещо

Пък и липсата на хващане на нещо, докато... нали... си е едно от предимствата да не си мъж

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
хахахаххахаххаа
Не мога ... хах, мдаа, ето нещо, което никога не бих ползвала
Не мога ... хах, мдаа, ето нещо, което никога не бих ползвала

schizophrenic- Брой мнения: 586
Местожителство: Пловдив
Бих го ползвала при наличието на толкова нехигиенични родни тоалетни. Ако сработва ще е едно страхтно облекчение.

freedom- Брой мнения: 142
Аз,ще го издиря това. Защото имам бъбречни проблеми и се стискам,защото мразя обществени тоалетни. Аз го видях за първи път в щоуто на Марта Вачкова. Ако намеря ще пробвам първо в домашни условия,защото не знам дали наистина действа.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
http://www.youtube.com/watch?v=EUGt4M3biII

bih i e kraino vreme da si namerq ne6o 4e mn hodq po koncerti i s tiq opa6ki v jenskata wc si e ebalo...
Забележка от администратор: Моля, пишете на кирилица!

bih i e kraino vreme da si namerq ne6o 4e mn hodq po koncerti i s tiq opa6ki v jenskata wc si e ebalo...

Забележка от администратор: Моля, пишете на кирилица!

vikicha- Брой мнения: 43
Интересно

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
хахаххах,клипа е страхотен особено когато
мацката отиде в мъжката тоалетна
мацката отиде в мъжката тоалетна
Гост- Гост
Между другото, аз имам един приятел фармацевт, който казва, че много ги купуват тези фунии, макар че на мен не ми изглеждат много удобни.

Annodam Ydal- Брой мнения: 21
Местожителство: Sofia
Similar topics» 8 от 10 жени свършват сами!
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф
» Какъв интимен гел ползвате?
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф
» Какъв интимен гел ползвате?
:: Спорт и здраве :: Здраве
Страница 1 от 1