BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Въпросче. 5 5 1

Въпросче.

:: Клубове :: 30+

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Въпросче.

Писане by mimok on Чет Юни 30, 2011 9:55 am

Smile Извинявай, не се намесвам Kris .
Но според мен трябва да си вътрешно готова когато я почваш, че рано или късно ще я загубиш тази връзка независимо колко време ще се заедно. Само едно е спасението ти - двете да я подържате ти една страна, а тя от друга. Защото връзката се гради от двама, а не от единия и тогава това не е връзка, а робство и аз съм го изпитала на гърба си доста време.
Емоциите ги има навсякъди и всичко е въпрос на въображение да имаш и да го правиш с удоволствие за себе си и за половинката ти.

mimok

Брой мнения: 163

Върнете се в началото Go down

Писане by Kris on Сря Авг 03, 2011 5:23 am

Казваш неща, които и аз мисля. Единственото с което не съм съгласна е това да тръгвам с нагласата, че тази връзка едва ли не вече е приключила. Според мен с всеки човек имаме отредено време в което да бъдем заедно. Аз лично се възползвам от всяка секунда и я изживявам на 100%. Това, че след време, вече не сме заедно не значи, че връзката е приключила. Остават спомените и чувствата...

Kris

Брой мнения: 113

Писане by Sun&Moon on Чет Авг 04, 2011 12:04 am

Връзките и хората задължително се раждат и умират, напълно естествени процеси.... И след това остават пепел или никому ненужни кости.

Sun&Moon

Брой мнения: 33

Писане by mimok on Чет Авг 04, 2011 7:39 am

Kris :
Според мен е приключила, защото не подържам връзка с нея и нещата са отдавна се изчерпали и обстоятелствата са против мен. Само спомени и емоции са отстанали от прекараното време.
Или казано с други думи в една връзка трябва да има всичко или нищо и само едната страна да дава не е достатъчно и трябва да има баланс. Защото има ли го този баланс във връзката може да просъществува много време - има доста относителни константи и в любовта няма правила. Smile

mimok

Писане by Kris on Вто Авг 16, 2011 5:06 am

mimok? Ако девойката поиска помощ от теб ще и откажеш ли? Ще и обърнеш ли гръб? Не го вярвам! Това, че не подържате връзка, не значи, че я нямате. Няма как да изтриеш времето в което сте били заедно. Наречи ме идеалистка или каквато щеш, но за мен връзките не приключват никога. Това съвсем не значи, че бих я започнала отначало...

Kris

Писане by mimok on Вто Авг 16, 2011 9:16 pm

Smile Ако искаш да знаеш истината Kris - ще ѝ помогна, но при определени условия /без никакъв ангажимент от моя страна към нея в смисъл не търся да се върна при нея, защото снощи получих едно нейно обаждане п ослучай рождения ми ден. И бяхме скъсали всякакви отношения помежду си било от какъв и да е смисъл, но въпреки това ми се обади с надеждата да размисля и да се върна, като ми се моли много/.
По - голям сюрприз преди рождения ми ден не ми се е случвало и на 17 Август навършвам 30 години и въпреки това гледам напред с бодро и весело настроение.
Не подържам връзката с нея, защото не искам и това е по една проста причина изневери ми много време зад гърба ми и се трепах да работя и заради нея си напуснах работата си. Защото ми е писнало от нейните лъжи и край нямат, затова се върнах да гледам майка ми и да съм край нея, докато е жива пък после ще му мисля какво ще правя. Всяка страна по различен начин може да изтълкува едно виждане или жест и всички сме различни, като натура и мислене.
Никой не е идеален, но да стремиш да си добър и да можеш всичко го дължиш на себе си и на другите. Smile Smile

mimok

Писане by Kris on Пет Авг 19, 2011 5:16 am

Честит рожден ден, mimok! Smile Вече спокойно можеш да пишеш в клуба Smile
Събрала си много огорчение. Разбирам те напълно и вече си мисля, че няма жена дето да не е минала по този път. Казват, че на 30 живота ти навлиза в друга фаза. Не знам дали е така. При мен нищо не се промени, така че, някога, когато аз станах на 30 си го промених сама... Остави огорчението в 29 и вземи само хубавите спомени с които да продължиш напред. Знам, че звучи идеалистично и романтично, но вярвам, че някъде те чака това, което в действителност искаш...

Kris

Писане by mimok on Съб Авг 20, 2011 1:01 pm

Smile Wink Благодаря за хубавото пожелание и е така, но наистина оставих цялото огорчение в 29 и с 30 почнах с по - жива и емоционална светлина върхе всички или казано с други думи - проглеждаш и виждаш всяко нещо от друг ъгъл.
Затова ще ти нап иша следното Kris : "Щастието само не идва, за да го имаш, трябва да го търсиш".
Затова се радвам на малките и големите емоции, които срещам по пътя си сега и затова навлязох в друга фаза и друг мироглед, вече имам създадено виждане лично мое върху доста неща от живота.

mimok

Писане by Kris on Пон Авг 22, 2011 4:47 am

Това ми хареса!

Kris

Писане by mimok on Пон Авг 22, 2011 10:08 pm

Smile

Забележка от администратор: Моля, придържайте се към публикуването на по-съдържателни постове.

mimok

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

:: Клубове :: 30+