BGLES

Приятели

БГ Транслатор

"Този, с който да пребродиш света" 5 5 7

"Този, с който да пребродиш света"

Страница 2 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: "Този, с който да пребродиш света"

Писане by semper_fi on Пет Май 14, 2010 1:47 pm

Ihina благодаря Smile Радвам се, че ти е харесало.

Sahara опасявам се, че всичко е толкова блудкаво Embarassed А и пиша е твърде силно казано. Това са неща, случайно родили се в резултат на някаква емоция... просто да запълнят празнина. Затова са твърде розави (понякога дори и за моя вкус). Smile

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост on Пет Май 14, 2010 3:29 pm

Хах.. "А и пиша е твърде силно казано"
Извини ме,но.. стилът ти на писане е наистина не-ве-ро-я-тен..
Толкова грабващ и проникнващ в съзнанието на човека отсреща,който го чете,че забравя за всичко останало и се потапя в думите..
Това е като да отпиваш глътка кафе рано сутрин,когато слънцето изгрява и осветява всяка росна тревичка и всичко се събужда за новия ден..който непременно ще е хубав само защото слънцето го огрява..Само защото лъчите нежно те галят , докато отпиваш тази глътка кафе на терасата,която гледа към тази природна картина..толкова ясно изразена,че сякаш си там, на поляната и се разхождаш боса, усещайки росната трева под краката си и разпервайки нежно ръце, усещайки вятъра в косите си,как сладко ги вее и и чувайки звука на разлюляните листа на дърветата и песента на птичките,весело и жизнерадостно чуруликащи и закачащи се по клоните..
Да усещаш живеца.. да усещаш как се сливаш с всичко това за секунди от Вечността..
И изведнъж чуваш клаксона на колата оттоду до блока,която не може да се излезе от гаража,защото друга кола е спряла неправилно и раздразни гласове,които се опитват да се разберат,но не им се получава..и се усещаш ,че за секунди си се пренесла някъде.. там..

Пишеш наистина невероятно и толкова вдъхновяващо.. Още съм в началото,след първото прекъсване,но.. не можах да се стърпя да не изразя всичкото това,което напира в мен,всичките думи като.. изворна река,която си провира път през пръстта за да се появи на повърхността и да..да се изляе в цялата си прелест и красота,чиста и лазурна като слънчева усмивка Smile
През цялото време усмивката ми не слезе на лицето..имам още да прочета,половината,но така се оплеснах,че забравих,че съм на работа!!! По-късно..нй-вероятно довечера ще го дочета,колкото и да не ми се иска да се отделя от текста и от картината,която се рисува в съзнанието ми , докато чета.. Няма начина,ще трябва да потърпя,но със сигурност във въображението ми ще се представят сцени с евентуалния развой на нещата и случките..
Обожавам да чета.. особено такива чувствени романи,които се докосват до душата на човека.. и една топлинка те обгръща.. сякаш седиш до камината привечер в сумрака със завързани очи,не виждаш огъня,но го усещаш..усещаш как топлината те омайва,омагьосва и как се разтапяш блажено в нейнитя обятия..

Гост
Гост

Писане by Гост on Пет Май 14, 2010 11:50 pm

Прочетох го най-накрая Smile Сега разбирам,защо е малко "розав" Заради края като цяло..Някак много набързо всичко завърши.. Беше невероятно мъчение дори и за мен малко докато най-накрая се преоткриха..
Ужас..да изпитваш такива чувства и да не си кажеш.Аз нямаше да издържа и още на следващия ден щях да й кажа,че я обичам,ако наистина съм аз в случая и я обичам така..
Просто да чакаш цял живот,от както се помниш , да изпиташ подобни чувства, и да ги таиш в себе си заради един случай,най-незначителен..Не,абсурд..
Но като цяло наистина успя и мен да разчувства.. И някак си романа много ми напомня за мои представи,мои фантазии..
Искам и аз да усетя тази топлинка..
Толкова ли много искам?!
Neutral

Гост
Гост

Писане by AEstetics on Пон Сеп 06, 2010 8:30 pm

Стилът ти е изключително приятен.Това все пак е любовна история и като такава розовият цвят е неизбежен.Но краят наистина е малко претупан.Предполагам, че драматичният финал обаче на всички ни е пределно познат така, че приветствам оптимизма.

AEstetics

Брой мнения: 6

Писане by freedom on Пон Сеп 06, 2010 11:29 pm

Супер е. Подейства ми оптимистично.

freedom

Брой мнения: 142

Писане by _FeNkAtA_ on Вто Сеп 07, 2010 1:35 pm

Много е хубаво , снощи го прочетох и с усмивка си легнах да нанкам Smile

_FeNkAtA_

Брой мнения: 93
Местожителство: Sofia

http://bg-bg.facebook.com/people/Vanya-Nalbantova/1315063780

Писане by freedom on Вто Сеп 07, 2010 6:56 pm

Сънувах хубави сънища..........сигурно е свързано с разказа. Smile

freedom

Брой мнения: 142

Писане by aliena82 on Чет Ное 18, 2010 3:29 pm

Направо нямам думи да ти изкажа как ме карат да се чувствам разказите ти sunny sunny sunny Независимо преди колко време съм ги чела ,винаги когато се сетя за някои от тях се подсмихвам без значение каде съм.Мн. ти благодаря ,че споделяш този стрхотен талант с нас и се надявам да продължаваш(мисля ,че съм пристрастена Very Happy )

aliena82

Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас

Писане by semper_fi on Чет Ное 18, 2010 4:49 pm

Embarassed Благодаря! Много се радвам, че ти харесват! По принцип разказите ще се публикуват директно на сайта вече, макар, че не съм много продуктивна в последно време. Обаче обещавам да се поправя Smile

semper_fi

Писане by Helen on Чет Ное 18, 2010 9:50 pm

semper_fi поздравления ! Страхотен,уникален,омайващ ... разказ.. ! Много,много,многоо амаа многоо ми хареса.. ! Бих желала да прочета още твои творбиии .. Wink sunny

Helen

Брой мнения: 85

Писане by semper_fi on Пет Ное 19, 2010 9:17 am

Благодаря ти, Helen. Всичко публикувано досега е на http://www.bgles.com/category/l-rublriki/arlekin/.
Надявам се и другите да ти харесат Smile

semper_fi

Писане by Helen on Пон Ное 22, 2010 5:26 pm

Прочетох и "Анжела" ... ай лайк ит .. Wink Доста интересен разказ.. впечатлена съм отново... Smile

Helen

Писане by Devil's Daughter on Съб Окт 29, 2011 5:00 pm

Здравей. Макар,че отдавна съм прочела разказите в сайта, сега попадам на тази тема. Искам да кажа,че съм очарована от творчеството ти. Също така искам да ти благодаря. Най-много ми хареса "Анжела". Грабна ми погледа още със самото име,може би понеже аз се казвам така Smile И откакто прочетох този разказ ми е хрумнала една идея. Може би по детски наивна и глупава,просто някаква мечта,но както и да е. Та,на въпроса: идеята ми беше по разказите да се снима филм,дори и аматьорски. Тази идея ме беше обсебила по едно време,но мисля,че ще е хубаво. Хах,дори съм навита да участвам във филма "Анжела"

Devil's Daughter

Писане by schizophrenic on Пон Апр 16, 2012 10:49 am

semper_fi, не искаш ли да ни постнеш нещо ново? Направо умирам за хубав разказ

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by Devil's Daughter on Пон Апр 16, 2012 11:24 am