За моделите и поведението или моделите на поведение
За моделите и поведението или моделите на поведение
Вижте на какво попаднах в openlyfeminist:
http://www.metropolistv.nl/en/themes/real-men/bulgaria-be-a-jerk
хем е смешно, хем тъжно, така да се каже една трагикомедия с елементи на битовизъм...
http://www.metropolistv.nl/en/themes/real-men/bulgaria-be-a-jerk
хем е смешно, хем тъжно, така да се каже една трагикомедия с елементи на битовизъм...

lira- Брой мнения: 871
Re: За моделите и поведението или моделите на поведение
Хахахахахаааа, абе и аз съм леко "неглеДЖе" (без, брадатa, разбира се) но тези ГМО-та, което значело генно модифицирани Идиоти не мога да разбера как не виждат, че са именно те... мъже с анаболни подобрители, от които хората се cдухват за огромно съжаление.
Не мога да кажа, че заради това не харесвам мъже (принципно, не като ориентация)... просто не харесвам такива мъже, но определено мисля, че момичетата и жените, които са с тях си ги заслужават и така вселената балансира огромните количества ГМИ... 
Не мога да кажа, че заради това не харесвам мъже (принципно, не като ориентация)... просто не харесвам такива мъже, но определено мисля, че момичетата и жените, които са с тях си ги заслужават и така вселената балансира огромните количества ГМИ... 
Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Пет Апр 30, 2010 3:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Олигофрени?
абсолютен потрес! челюстта ми увисна, очите се разшириха от ужас и изобщо нямам думи и няма такъв емотикон...

murmrun- Брой мнения: 101
Местожителство: София

Ihina- Брой мнения: 662
Хахах, ако мъжете в този репортаж са "мъжкари", не знам как не споменаха така любимия ми епитет за жените от типа "кифли".
Не се дразня на репортажа толкова, колкото на факта, че отразява абсолютната истина и на това, че разсъжденията на мъжете/жените от материaла изграждат стереотипни модели на поведение сред голяма част от българското население.
Мога само да добавя Тhank God, че не се движа в такава среда. Покрай работата ми виждам ежедневно доста мутри/кифли, но имам възможността да им се надсмивам, а най-забавното е, че повечето са толкова тъпи, че даже не разбират кога им се подиграваш
оф топик: хареса ми как са превели фолк певици като hiphop singers
Не се дразня на репортажа толкова, колкото на факта, че отразява абсолютната истина и на това, че разсъжденията на мъжете/жените от материaла изграждат стереотипни модели на поведение сред голяма част от българското население.
Мога само да добавя Тhank God, че не се движа в такава среда. Покрай работата ми виждам ежедневно доста мутри/кифли, но имам възможността да им се надсмивам, а най-забавното е, че повечето са толкова тъпи, че даже не разбират кога им се подиграваш

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Еми тооо... повечето песни граничат с гангстерски рап "карай бяснооооо на червенооооо"
... и стига сте мрънкали всички
, а спретнете стройна група и право в Планет, Син Сити или Биад 
... и стига сте мрънкали всички
, а спретнете стройна група и право в Планет, Син Сити или Биад 

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
що бре, има си чудесно емотче:
имам и още един тъжен коментар : повечето красиви жени са или ужасни надути кучки, или безмозъчни, баси... стана ми жал за тия убости..похабени в сволоч...
имам и още един тъжен коментар : повечето красиви жени са или ужасни надути кучки, или безмозъчни, баси... стана ми жал за тия убости..похабени в сволоч...

feet of clay- Брой мнения: 640
dontknow написа:Не се дразня на репортажа толкова, колкото на факта, че отразява абсолютната истина и на това, че разсъжденията на мъжете/жените от материaла изграждат стереотипни модели на поведение сред голяма част от българското население.
превода на много места беше тъп, но това определено беше бисер, хахаха, още се смеяdontknow написа:.., а най-забавното е, че повечето са толкова тъпи, че даже не разбират кога им се подиграваш
точно като ченгетата и не ми се мисли колко много други, хахаха

feet of clay- Брой мнения: 640
Коментар за упадъка на нашата култура да не говорим за какво става на въпрос. Защото самият коментар по тема е излишен след видяното.
Затова нашата държава е в упадък от такива хора през принципи и други неща, че да не ги пояснявам в момента и всъка се досеща за какво сатава на въпрос. Против съм такова поведение и маниери и самият репортаж е малко усмиване от наша страна за тесногръдието ни.
Затова нашата държава е в упадък от такива хора през принципи и други неща, че да не ги пояснявам в момента и всъка се досеща за какво сатава на въпрос. Против съм такова поведение и маниери и самият репортаж е малко усмиване от наша страна за тесногръдието ни.

mimok- Брой мнения: 163
Отврат. В 10 минути събрано почти всичко, което мразя у хората по принцип. Тези момичета от репортажа ги съжалявам. Не ми се иска да им се надсмивам, да се подигравам, да се правя на по- от тях, защото не съм. При различни условия, сега може би щях да си показвам прелестите в подобен клуб и да си търся Чичко-паричко. Но ги съжалявам. Затова, че не са имали моите шансове и възможности или необходимата семейна среда. В такива моменти наистина осъзнавам каква голяма късметлийка съм.
Най-вече ги съжалявам обаче - и жените, и мъжете от този вид - за това, че никога няма да изпитат истинска любов.
Най-вече ги съжалявам обаче - и жените, и мъжете от този вид - за това, че никога няма да изпитат истинска любов.

БлатнаФея- Брой мнения: 191
Това са хора, които нямат принципи и морални ценности. Така, че просто за тях са важни парите и другото не им от значение.
Такова поведение в чужбина е недопустимо за личността и на фона този репортаж всички изглеждат ограничени с ниско поведение и повечето не могат да говорят правилно да не говорим как се обличат и т.н.
Просто ти е ясно за какво става на въпрос, след като хората са на изчезване "Истински и стойностни хора " и са вече една шепа.
Такова поведение в чужбина е недопустимо за личността и на фона този репортаж всички изглеждат ограничени с ниско поведение и повечето не могат да говорят правилно да не говорим как се обличат и т.н.
Просто ти е ясно за какво става на въпрос, след като хората са на изчезване "Истински и стойностни хора " и са вече една шепа.

mimok- Брой мнения: 163
Similar topics» Скъпи, бременна съм! Как да разчетем правилно поведението на бъдещите татковци.
» Спонтаннен аборт-факти,причини и съвети!
» Разглезено ли е детето ви?
» Как да се справим с дразнещите колеги в офиса...?
» Как изневерява мъжът?
» Спонтаннен аборт-факти,причини и съвети!
» Разглезено ли е детето ви?
» Как да се справим с дразнещите колеги в офиса...?
» Как изневерява мъжът?