and
Страница 1 от 1 • Share •
and
kakvo praviw kogato ti iztrugnat surtzeto :!: :?: i 4yvstvaw 4e si zagybil newto koeto e bilo 4ast ot teb:opitvaw li se da go nameriw pri dryg ili se stremiw da suzdadew newto novo na negovo mqsto, newto koeto da bude koreno razli4no ot staroto, newto koeto da vijda kogato grewiw i da ti go kazva.Ima i newto grygo, wte poznaew li nakraq tova koeto si suzdal ili nameril, tova v koeto si se prevurnal.
Забележка от администратора: Моля, пиши на кирилица!

jerry- Брой мнения: 5
Местожителство: Sofia
Re: and
, няма да обяснявам, че си млада, защото няма "подходяща" възраст да ти се случи нещо подобно, но ето какво мисля аз. Много е хубаво, ако можеш да прескочиш отричането (и самосъжалението), яростта и депресията и, ако успееш, моля те ни кажи как става
. Всички ти дават много "мъдри мисли" на този етап, ако решиш да споделиш, но иначе си сам със себе си. От там нататък и успоредно с това... се бориш
, не слушаш любимата си музика, ако те кара да си мислиш за минали неща и по възможност се усмихваш, защото помага. Минава време, мислиш си, че би трябвало да е за добро и постепенно осъзнаваш, че си заслужава да обичаш отново като вече знаеш, че няма гаранции. Дотогава гледаш да не губиш себе си и не забравяш да дишаш дълбоко. Сърцето е мускул и е по-силно, отколкото си мислиш. Надявам се тук да намериш много подкрепа.Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Пон Юли 13, 2009 4:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Jerry, не съм сигурна, че те разбирам съвсем точно и съответно не знам дали мога да дам някакъв съвет. Ако развиеш темата малко повече, хората ще могат да дават по-основателни предложения
Пример:
1. Как и кой ти "изтръгна сърцето"?
2. При кого се "опитваш да намериш същото или да създадеш ново"?
3. Какво "коренно различно" искаш да създадеш?
Смятам, че това би ни помогнало да придобием някаква по-реална представа за ситуацията и да правим изказвания.
Дотогава - бъди щастлива!
Пример:
1. Как и кой ти "изтръгна сърцето"?
2. При кого се "опитваш да намериш същото или да създадеш ново"?
3. Какво "коренно различно" искаш да създадеш?
Смятам, че това би ни помогнало да придобием някаква по-реална представа за ситуацията и да правим изказвания.
Дотогава - бъди щастлива!
and
Tozi koito go iztrugna go napravi zawtoto az go pozvolix i bolkata koqto ysetix mi otvori o4ite.Sega gledam suwtiq 4ovek i sqkaw 4e ne sum go poznavala nikoga.Nqma zna4enie koq e tq mojebi wte e porednata na koqto wte pozvolq da me razkusa otvutre i posle da me izostavi.Otnosno tova koeto tursq ili tova koeto wte se suzdade vutre v men ne moga da kaja niwto, prosto zawtoto ne znam kakvo wte se sly4i za napred, edinstveno moga da kaja 4e v momenta sum 4ovek koito moje samo da naranqva okolnite....

jerry- Брой мнения: 5
Местожителство: Sofia
Всички се разочароваме понякога и честно казано най-неприятно е, когато се случва с хората, които са ни най-близки. Но след като сега ти се струва, че "сякаш не си я познавала никога", това би трябвало да ти помогне да я преодолееш по-лесно?!?!? Не виждам смисъл да се връщаш към някого, който смяташ, че не притежава качествата, които търсиш в даден човек. Иначе не виждам лошо в това да продължаваш да се развиваш и променяш без да ставаш цинична/скептична към всичко, което те заобикаля. Винаги ще се намери някой да те нарани, дори и без да иска, както е сигурно, че и ти ще нараняваш. Това не е толкова важно. По-важното е да намериш човек, който ще те накара да се съвземеш бързо след това.
Така! Моят съвет е: не си пропилявай времето в терзания от типа "а сега какво?" и не се затваряй за нови изживявания. Ако държиш да съм банална до болка ще добавая, че "най-тъмно е преди зазоряване"... Ето, казах го!
Така! Моят съвет е: не си пропилявай времето в терзания от типа "а сега какво?" и не се затваряй за нови изживявания. Ако държиш да съм банална до болка ще добавая, че "най-тъмно е преди зазоряване"... Ето, казах го!

Е какъв щеше да е този живот, ако всичко веше цверя и рози?!
jerry и мен ме предадоха, стъпкаха и т.н. В крайна сметка животът си продължава. Нито е първата, нито е последната. Както аз, така и ти не можеме да кажем,че за 19 години сме видели всичко от пространството около нас. На края най-много да съжаляваш за отделеното за съжаление време.
Споко...ножът е дървен.
jerry и мен ме предадоха, стъпкаха и т.н. В крайна сметка животът си продължава. Нито е първата, нито е последната. Както аз, така и ти не можеме да кажем,че за 19 години сме видели всичко от пространството около нас. На края най-много да съжаляваш за отделеното за съжаление време.
Споко...ножът е дървен.

Мисля че най-доброто лекарство в случая е да започнеш да се срещаш и запознаваш с нови хора.Така по-бързо ще срещнеш човека,който наистина заслужаваш.Колкото и да се вайкаш и съжаляваш,фактите са си факти.Сложи чертата и това е.Знам че не е лесно,но моля те не пропилявай времето си във въпроси " Защо на мен,кога ще ми мине" и темподобни.Изгубено време,наистина.Вместо това се усмихни на живота и се радвай че те има.Както devaux се изрази - Ножът е дървен 

Какво правим когато някои те зареже.... и в продължение на 1 год. ти не можеш да забравиш този човек. Когато го виждаш продължава да ти трепва ... и не си спрял да правиш различни неща и да се виждаш с различни хора, но то просто не се получава ..........

sun_rise- Брой мнения: 52
Хъммм... май няма какво "правим" - всеки реагира различно според личността си и степента на влюбване
. Явно в този случай за теб една година не е била достатъчно време, но най-важното е да не се оставяш просто да си прекарваш времето, за да минава. Каквито и да са били събитията покрай раздялата, в най-добрия случай... изглеждаш прекрасна и щастлива при всяка случайна или не среща... и оставяш другия да си мисли, че може да е направил грешка, докато постепенно това приятно усещане стане лесно постижимо.
. Явно в този случай за теб една година не е била достатъчно време, но най-важното е да не се оставяш просто да си прекарваш времето, за да минава. Каквито и да са били събитията покрай раздялата, в най-добрия случай... изглеждаш прекрасна и щастлива при всяка случайна или не среща... и оставяш другия да си мисли, че може да е направил грешка, докато постепенно това приятно усещане стане лесно постижимо.
aX Tuuu...- Брой мнения: 444
sun_rise, мило, опитай се да преживееш тази раздяла отново в себе си - все пак, минало е време и болката не е така интензивна. Опитай да разбереш защо те боли, с кого и с какво си се разделила всъщност. Помисли за това какво те привлече в този човек, с кои очаквания се размина и къде чувстваш своята непълноценност. Да, не е приятен този самоанализ, зная го добре, но ако не преминеш през неразрешените въпроси в душата си, има голям риск да повтаряш ситуацията в следващите си срещи, несъзнателно търсейки решението и в другите. Ако имаш нужда от помощ - пиши.
Ооо 100% знам за какво става дума и със сигурност при следващатата ми възможност ( нова приятелка) няма да се случат същите неща ... Разбрах къде оплесках нещатата ... Просто 1год. и още не мога да я забравя, и гадното чувство, че може да не намериш друг човек е малко гадно ... А все още ми треперят краката като я видя .... тъпа работа или по точно скапан живот.

Виж сега...Всеки има по един емоционален срив в живота си, кофти е но си е така...Просто всичко това ще те направи много по-силна...След време ще разбереш, че всико това е подготовка за ИСТИНСКАТА ЛюБОВ в живота ти...Повярвай ми ще се появи човек, ей така от нищото... Тогава ще осъзнаеш,че все още си жива и можеш да се радваш на щастие ;]

Poison_Flame- Брой мнения: 7
най- интересното сега е, че тя скъса с приятелката си и в момента сме нещо като приятелки .... което е някак си доста странно да тя знае,че съм влюбена в нея .... Аз не смея да предприемам каквото и да било за да не се стресне и да си тръгне или по точно да не ми каже аз да си ходя ... и ме е страх да правя каквото и да било и сега е още по объркано ..... ;x

Много ми е интересно когато някой каже: " Изтръгнаха/разбираха ми сърцето". И как продължаваш да си още жива?! Научи се да обичаш живота си повече и бъди благодарна, че имаш чувства, дори несподелени. После бъди свободна и се усмихвай повече, дори когато плачеш
Страница 1 от 1