BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Смешни стереотипни изказвания 5 5 3

Смешни стереотипни изказвания

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Смешни стереотипни изказвания

Писане by schizophrenic on Вто Апр 27, 2010 4:55 pm

Когато чуя някой да причислява човек към дадена група на база общи техни качества или много се ядосвам или се смея.
В тази тема можем да споделим някои от най-смешните или класически изказвания за лесбийките, които сте чували и примерно разсъжденията ви върху тях. А пък може и в контекст

Класиката е: "Приличаш ми на лесбийка" или "Не може да си лесбийка - не приличаш на такава"
Според вас на КАКВО трябва да прилича една лесбийка
А това, на което най-много се смях "Е, като е лесбийка, поне ще си говорим за спорт" /реплика от мъж/. Е, аз лично, харесвам доста спортове, но не съм особено разговорлива по темата... знам ли, може нещо да не ми е наред

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Смешни стереотипни изказвания

Писане by Doña Dyke on Вто Апр 27, 2010 5:34 pm

Всякакви изказвания и вариации на темата "ако спиш с мен, вече няма да си лесбийка".

Държа да отбележа, че твоя пример, dontknow, е наистина изключително изтъркан. Очакванията на хората са много едностранни и ограничени. Rolling Eyes

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by sun_rise on Вто Апр 27, 2010 6:13 pm

Да определено с изказвания от типа " Ами няма как да е иначе приличаш на лесбийка" и то дори от хора който не са ... ми идват малко в повече .... Та дори аз самата не мога да кажа кой какъв е ....

sun_rise

Брой мнения: 52

Писане by schizophrenic on Вто Апр 27, 2010 8:27 pm

Моят пример, Doña Dyke, е просто пример - искаше ми се да се сетя нещо по-оригинално, но това е, което се сещам в момента и ми е любопитно дали тези от вас, които имат повече опит /в живота/ са чували какви ли не абсурдици.
А за "ако спиш с мен вече няма да си лесбийка" - мъжете наистина ли си вярват или просто се надяват, че ще си легнеш с тях само да пробваш?

schizophrenic

Писане by sun_rise on Вто Апр 27, 2010 8:40 pm

dontknow `` надяват се да те вкарат в леглото .... с идеята, че никога няма да забравиш този момента, но мисля, че не им се получава много, многооо мое мнение .... Smile

sun_rise

Брой мнения: 52

Писане by freedom on Вто Апр 27, 2010 11:03 pm

Кво ни пука кво мислят некви комплексари диви

freedom

Брой мнения: 142

Писане by feet of clay on Сря Апр 28, 2010 12:02 am

ми смешно си е...
на мен са ми смешни хората, които ме предизвикват да съм лоша - и после се оплакват, че съм била мноо "хард", баси
а те не се ли замислят, че просто седят срещу мен и си го просят?!?!

feet of clay

Брой мнения: 640

Писане by Doña Dyke on Сря Апр 28, 2010 12:10 am

@dontknow Не си ме разбрала добре. Нямам нищо против твоя пример, точно обратното - абсолютно най-добрият е! Просто се вълнувах как може наистна толкова хора да злоупотребяват със стереотипите, при това полусъзнателно
pig

А отговорът за мъжете - от самите тях или пробвай първо с егото им Rolling Eyes

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by feet of clay on Сря Апр 28, 2010 12:48 am

съгласна, Доня - този тип мъже просто се спихват като почнеш да ги ебаваш, хахахахаха
не мога да го разбера точно това парадиране - от надути балони при няколко по-"мъжкарски" тип подмятания направо се спичат, хахахахаха - толкова им се чудя... аз например ако тръгна да се бъзикам - поне съм готова за последствията, а те...
абе смешници...и то евтини, баси...

feet of clay

Брой мнения: 640

Писане by semper_fi on Сря Апр 28, 2010 2:27 pm

Топ 6 на тъпи стереотипни изказвания:
1. Спиш със жени, защото никога не те е ч*кал исктински мъжкар, като мен. (в подкрепа на примерите по-горе и действително най-разпространеното сред мъжете)
2. Е вие не правите секс, просто няма как, няма с какво. (и мъже и ЖЕНИ) Rolling Eyes
3. Е как ще си лесбийка, имаш поне десет поли и най-малко два чифта обувки с токчета! (най-вече жени)
4. Сега, като си решила, че харесваш жени, да не вземеш да се пострижеш, да се татуираш и да да спеш да носиш рокли.
5. Не можеш да ме убедиш, че не ти липсва п*нис... (най-вече от жени)
6. Е как ти ще си отгоре, тя изглежда много по-мъжествена от теб, предполага се че тя е мъжа... (само ако може няко да ми обясни защо трябва да има мъж в схемата )
Исках да го докарам до 10, но толкова се сетих на момента. Всички реплики са били отправяни към мен, при това нееднократно. Хората винаги умират от желание да те сложат в кутийка и да те приберат на съответното чекмедже...

semper_fi

Брой мнения: 993

Писане by aX Tuuu... on Сря Апр 28, 2010 4:20 pm

Хахахахаааа, добри са. Гласувам с две ръце за 2 и 6, тъй като искрено ме радва идеята, че голяма част от лесбийките не са правили и не правят секс, а докато го правят ... винаги само едната е отгоре, добра кутийка .

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by schizophrenic on Чет Апр 29, 2010 8:44 am

Да, добри са. Определено за 2 - sunny
Според мен зад това изказване на много мъже/жени всъщност се крие любопитство. Те се опитват да те предизвикат да им кажеш "как така не можем да правим секс..." и от там да им разкажеш как става, защото според мен хетеросексуалните си умират да знаят "как, аджеба, става тая работа", а пък ги е срам да си питат директно и се надяват, че с едно такова изказване ще стане...
Но това си е само теория

schizophrenic

Писане by aX Tuuu... on Чет Апр 29, 2010 10:24 pm

Ох, как можах да забравя? Най-голямата тъпотия е, ако мъж (мъже) забележат, че си мила с партньорката си и го възприемат като покана или по-скоро флирт с него (тях).

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by schizophrenic on Пет Апр 30, 2010 12:03 am

Хахах, нещо от сорта на "О, те се целуват пред мен - значи ми предлагат тройка"

schizophrenic

Писане by Гост on Чет Сеп 30, 2010 10:51 am

Забавлявам се много на "принципа", че ако една жена е лесбийка, то това значи, че иска да спи с всички жени Smile

Гост
Гост

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics