ПРИЗНАНИЕ
Страница 1 от 2 • 1, 2 
ПРИЗНАНИЕ
Голямото признание или как да признаем сексуалната ориентация на родителите си и на хората около нас ! Чакам коментари ! 

Zahiri- Брой мнения: 22
Re: ПРИЗНАНИЕ
Хах, не знам дали има един правилен универсален начин. С различните хора трябва да се подхожда по различен начин. Иначе и аз търся се терзая с този въпрос от известно време... Хубав би бил живота на открито 

schizophrenic- Брой мнения: 533
Местожителство: Пловдив
Директно и тва си е 

Delusion..- Брой мнения: 27
Местожителство: Sofia
Аз не се притеснявам толкова дали ще ме пратят на психиатър. Повече се притеснявам единия от двамата да не получи сърдечен удар. Напълно възможно си е

Мхм. Илииии "Къде сбъркахме? Какво не ти дадохме? Не те ли обичахме достатъчно?" 

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Емотикончето кърти 

Моят съвет като човек, който е минал през това и доста упешно бих казала....БЛАГОДАРЯ ТИ МАМО и на сестра ми също много БЛАГОДАРЯ, бих ви посъветвала да го направите при следните условия:
1. ако познавате достатъчно добре отсрещната страна и мислите, че ще срещнете разбиране;
2. ако сте независима в икономическо отношение, за да не ви резнат издръжката и да ви изхвърлят от вкъщи
3. някой ви е натопил и няка как да избегнете момента с разкриването.
Трябва сте психичски готови за най- различни варианти на реакция.
Не е лесно, това може би не може да го разбере никой хетеро, който не е минала през това............понякога си мисля, че прекалено много се усложняват едни естествени неща от предрасъдъци и ориенталско- патриархален манталитет.
Успех на всички.
1. ако познавате достатъчно добре отсрещната страна и мислите, че ще срещнете разбиране;
2. ако сте независима в икономическо отношение, за да не ви резнат издръжката и да ви изхвърлят от вкъщи
3. някой ви е натопил и няка как да избегнете момента с разкриването.
Трябва сте психичски готови за най- различни варианти на реакция.
Не е лесно, това може би не може да го разбере никой хетеро, който не е минала през това............понякога си мисля, че прекалено много се усложняват едни естествени неща от предрасъдъци и ориенталско- патриархален манталитет.
Успех на всички.

freedom- Брой мнения: 133
абе това не го ли обсъждахме в къминг аута? или просто леко се застъпват темите? но конкретно пред родителите си е малко тегавко. най-добре всички да са пияни и после се правят на ударени: "каква е тази нова приятелка?" хахахаха....брррр

lira- Брой мнения: 822
Може и да има леко застъпване по темите /или не чак толкова леко/, но така както аз го разбирам, другата тема е по-скоро за тези, които искат да споделят опита си по "откриването" пред родители и приятели, а тази май е по-скоро, за тези, които се чудят как да го направят

Не мисля, че скоро ще събера куража да ви кажа....сестра ми и баща ми някак си ще го приемат, но майка ми сигурно ще получи удър :(
Един ден ще ми се наложи, знам, но за сега както и без това съм без приятелка не виждам смисъла да си усложнявам живота...
Един ден ще ми се наложи, знам, но за сега както и без това съм без приятелка не виждам смисъла да си усложнявам живота...

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Аз просто,ще си мълча,в семейството сички са със слаби сърца. Една дума на криво и оставам без еднин роднина по-малко (брутално). Няма да лъжа но и няма да кажа. То е жив мазухизам,ако научат научат,ако знаят знаят но от мен нищичко няма да излезе.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Моето мнение... Може би ще ви прозвучи малко по детски, но в някои моменти ми е приятно, че има част от мен за която много малко хора знаят.
Намеците и погледите които само ние си разбираме, а останалите около нас стоят като зад стълена завеса извън нашия свят. Или тръпката от това "мамчето" да не разбере, че най-добрата ти приятелка всъщност е нещо повече. Казваш че излизаш с "приятелки" и родителите вече са спокойни от факта, че няма момчета. Не знам, някак си е забавно на моменти.
Трябва да призная, че ми се е искало да кажа на мама, но след това решавам, че не е особено добра идея. Родителите ми попринцип са доста либерални хора и не мисля че биха реаргирали много остро, но кой знае това може да е поредното ми заблудено предположение
И все пак рано или късно ще трябва да научат. Но си мисля, че ще е по-скоро късно... След време може би... когато вече съм самостоятелна жена и наистина има някоя, която си заслужава да бъде представена пред родителските тела.
Но всичко това е Божа работа. Въпросът е, че за сега имам намерение да си мълча 
Намеците и погледите които само ние си разбираме, а останалите около нас стоят като зад стълена завеса извън нашия свят. Или тръпката от това "мамчето" да не разбере, че най-добрата ти приятелка всъщност е нещо повече. Казваш че излизаш с "приятелки" и родителите вече са спокойни от факта, че няма момчета. Не знам, някак си е забавно на моменти. Трябва да призная, че ми се е искало да кажа на мама, но след това решавам, че не е особено добра идея. Родителите ми попринцип са доста либерални хора и не мисля че биха реаргирали много остро, но кой знае това може да е поредното ми заблудено предположение
И все пак рано или късно ще трябва да научат. Но си мисля, че ще е по-скоро късно... След време може би... когато вече съм самостоятелна жена и наистина има някоя, която си заслужава да бъде представена пред родителските тела.
Но всичко това е Божа работа. Въпросът е, че за сега имам намерение да си мълча 

JoJo- Брой мнения: 24
Аз пък направих нещо, нещо което сега много ми тежи... понеже мама не знае, че харесвам жени...тя дори не подозира, запознах я с брата на една моя много добра приятелка и казах че съм с него за да не ме подозира, но ми писна да живея под прикритие и то да лъжа майка ми...от много време вече си мисля да се разкрия пред нея и го обмислям сериозно, мисля че ще го направя скоро....според мен ще и стане много криво, обаче не съм сигурна как точно ще реагира... иначе вече казах на най-близките ми приятели и те го приеха нормално, което ме радва много 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
а аз няма да им казвам ако разберат да им е честито
най - много майка ми да си помисли че се базикам с нея
ама мисля че пак ще го приеме
най - много майка ми да си помисли че се базикам с нея
ама мисля че пак ще го приеме
blacknwhite- Брой мнения: 22
Местожителство: sofia
Страница 1 от 2 • 1, 2