BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

К.Л. коефициент на лесбийство

Страница 2 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: К.Л. коефициент на лесбийство

Писане by sun_rise on Пон Апр 26, 2010 5:39 pm

средна норма Smile

sun_rise

Брой мнения: 52

Върнете се в началото Go down

Писане by schizophrenic on Пон Апр 26, 2010 5:40 pm

Скъпа Доктор Психо, съжалявам, че разводнявам темата - последен коментар тук и ще замълча вовеки /в тази конкретна тема/
Към Stasy и EVI: На мен въпросите също ми се сториха странни и трудно обосновими, но все пак при повечето психо тестове във въпросите се крие доста повече от очевидното. Тъй като не съм компетентна по темата Психология, не бих могла да съдя дали това, което се крие зад тези въпроси всъщност не е адекватно и логично, но пък извън моята сфера на разбиране
Иначе и на мен някои въпроси ми звучат като шега, но какво ли пък разбирам аз от тестове?!?

schizophrenic

Брой мнения: 536
Местожителство: Пловдив

Писане by clarissa on Пон Апр 26, 2010 9:08 pm

Ох, аз че не излязох 69-точкова лесбийка, това е ясно-какво да направя, като приятелките ми не се консумираха с други жени след мен?!Те са си хетеросексуални повечето, така че е разбираемо, ама ето на-забиха ме в трета глуха...Дори не мога да ги обвиня в тесногръдие!
Нищо, мисля, че цената на разочарованието ми е ниска за този прекрасен будоар, в който се коментират среди и крайности от благороден метал-съсипващо готино е просто...
П.П.Докторе, забранявам ти в мое присъствие да наричаш жената, към която питая особен сантимент "застаряваща хомо дама"!

clarissa

Брой мнения: 42

http://1001stoki.blogspot.com/

Писане by junkpaper on Пон Апр 26, 2010 10:44 pm

1. Като малка си играех предимно с колички и пистолети.
* да. бях изкъртващо добра на война, и на гаражи, бентове, язовири, магистрали, линийки, ходех все с джобчета, пълни с бонбонки и си говорех с дърветата (знаеш, че е вярно)
2. В началното училище повечето ми приятели бяха момчета.
* да. после в гимназията и двамата си направиха операция за смяна на пола.
3. Първият ми секс беше с жена.
*да. и никак не беше евтино!
4. Първото ми влюбване беше в жена.
*да, и после бях на косъм да обърна резбата отново.
5. Спала съм с поне 2 от приятелките си.
*да. сприятеляващо е някак...
6. Поне 2 от приятелките ми са спали с 2 от приятелките си.
*да. даа, да даааа... о да!
7. Гледала съм над 3 пъти всички сезони на L Word.
*да. и имам целия саундрак, на твърдия диск и няколко копия на DVD за всеки случай.
8. Любимата ми напитка е бира.
*бивша любима напитка, но пък то, с бившите любими знаете как е... хехе Smile значи да.
9. Постоянно съм нещастно влюбена в някоя би или хетеро дама.
*ужасно щастливо влюбена съм в много мила млада гей-дама, тук получаваш първото си не.
10. Много искам, но нещо все ме спира.
* да отвъртя на някой един много звучен шамар.
11. Само при споменаването на думата "пенис" усещам леко прилошаване и пристъп на гадене.
*да, винаги ми става така, като се превъзбудя.
12. Знам точните килограми на Елза Парини, както и точно кога катеричката му е суха/мокра.
*точните килограми на Елза се изчисляват по сложна формула, състояща се от променливите: колко килограма си мисли че е Елза, колко килограма иска де е Елза, колко килограма би казала Елза на хората ако някой дръзне да я попита, плюс-минус 100 грама пенис, в зависимост от това дали е в настроение да го чувства като част от себе си или не.
катеричката, разбира се, виси за 2 щипки на въженце на терасата на Елза, когато е мокра, така че на практика всички знаят кога й е мокра кетеричката. обявявам въпроса ти за несъстоятелен.

cheers, guapa! 'звинявам се за печатните грешки по-горе.

Последната промяна е направена от junkpaper на Пон Апр 26, 2010 10:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път

junkpaper

Брой мнения: 422
Местожителство: София

Писане by junkpaper on Пон Апр 26, 2010 10:46 pm

и освен това искам звучни аплодисменти, защото според твоя тест съм една истинска Лесбийка, както винаги съм твърдяла, когато съм трезва!

junkpaper

Писане by junkpaper on Вто Апр 27, 2010 12:21 am

EVI написа: Хахаха... ох, скъпа д-р Психо, ще ти кажа защо ми стана смешно... ако някоя отговори на всичките 12 'твърдения' с твърдо ДА, тя ще се окаже /според мен/ - травестит, мъжкарана, сексманиачка, бирена алкохоличка, нерешителна, депресирана, самозаблудена, телеманиачка, която денонощно гледа "L Word"...

Скъпа Доктор Психо,

Имах само 1 отговор "НЕ" на гореспоменатия тест.
Мисля за самоубийство. Никой не ме приема такава, каквато съм...

Искрено ваша,
Маша

junkpaper

Писане by clarissa on Вто Апр 27, 2010 12:40 am

Искрено наша Маша, успокой се-виж колко хубаво си си поживяла, докато ги изпълниш тези 11 точки!

clarissa

Писане by EVI on Вто Апр 27, 2010 6:18 pm

Хъм, само се пошегувах, Маша!

EVI

Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс

Писане by junkpaper on Вто Апр 27, 2010 10:39 pm

Драга clarissa,

Човек и добре да живее, осъзнава, че сексуалността не е водещото в живота му. И като трябва да се справиш с това осъзнаване сам, ти иде да си го изкараш на всички... буквално, на масата.
Още ли искаш да спреш самоубийството ми (:

EVI, мацко, естествено.

junkpaper

Писане by junkpaper on Вто Апр 27, 2010 10:45 pm

Дълбокоуважавана Доктор Психо,

Позволявам си да поместя обръщението си към вас в отделен отговор по темата, дори с риск да опетня името си със спам.

Бяхте споменали по-горе за среща в даркруумз, бихте ли пояснили детайно и по-изчерпателно, като за невинни души?

М.

junkpaper

Писане by clarissa on Сря Апр 28, 2010 1:05 am

Докторе, прощавай за offtopic , но се чувствам отговорна за живота на това красиво дете, а и теб те няма, за да внесеш светлина в суицидните му нагласи с даркруумзките си обещания...
Драга М., едновременно в главата ми се формулираха два противоположни отговора на въпроса ти и, понеже ми е невъзможно да дам превес на единия, ще ги изложа последователно.
Всъщност, аз и тогава не съм се опитвала да спра самоубийството ти-уважавам това решение при мислещите хора, така както ценя границите на личното пространство (виж как го доказвам с този спам!).Просто се опитах да ти обърна внимание върху наполовина пълната бутилка и прекрасно изживените 23 години.За една не малка част от тях ти завиждам откровено.Верно, не можах да спя и проверих криминалната хроника от нощта, но това можем да го запишем на сметката на пълнолунието.
Джънки, напоследък все по-често ми се явява мисълта, че сексуалността би могла и да не е така определяща живота ми.Намирам тази представа за притеснителна, не само защото е нова, а най-вече поради факта, че не виждам какво би заело качествено мястото и.Все пак-тя много валенции ми запълва...И да, чувствам се тъжна от подобна перспектива.И сама.И разбирам за какво говориш, макар че не е било нужно да порастваш толкова бързо...
В крайна сметка-сключвам примирие в душата си и оставям живота да се изживее чрез мен.Предлагам-и чрез теб.Wink
П.П.Ако ти е гневно-изкарай си го на всички...буквално, но защо на масата?!
П.П.П.Ако ти е скучно да четеш всичко написано, обърни внимание само на това, че откровено ти завиждам.
С много искрена симпатия,
Омиротворената.

clarissa

Писане by Doktor Psiho on Сря Апр 28, 2010 9:33 am

Добро утро, мили дами, мила наша Маша! Най-искрено съм впечатлена от резултата ти и подробното му описание. Признавам си, че обърках сметките при прилагането на формулата за килограмите на Елза, но пък забелязах, че катеричката му беше мокра снощи, което до някаква степен ме удовлетвори. Твоят К.Л. клони към 69, добре дошла в клуба! Ще пренебрегна суицидалните ти напъни, породени от неприемане, защото знам, че още едно изглеждане на сезоните на СЕРИАЛА ще ти помогне да се отърсиш от тези безпочвени мисли. Относно водещата роля на сексуалността, ще оставя всяка да си прецени сама, все пак ролята й е спотайващо се голяма, макар и да има странното свойство да се прикрива зад добродетелно завоалирани оправдания, изкарай си ги на масата и нека "всички" да се оправят! Ако не искат, аз ще помогна, затова съм тук.
Виждам, че даркруумът е предизвикал интерес в чисто лесбийската ти душа. Пресметнато по една друга формула със сложни векторни уравнения и много променливи, шансът да се засечем в някой даркруум, водени от алтруистични лесбо емоции е доста голям (ако вече не сме се засичали)...как да разберем...сега ще ви призная нещо много лично. Може да ме познаете по рожденното ми петно във формата на яздеща кон амазонка, което се намира на лявото ми бедро, отвътре.

Doktor Psiho

Брой мнения: 54

Писане by junkpaper on Сря Апр 28, 2010 10:53 pm

Мadмоазел Психо, винаги гореща като прясно изпечена кифличка, е моята утеха и вдъхновение в този живот. Пътеводна звезда, която бих следвала до края на света, или поне до Амазония, еднопосочно (:
Това разбира се не се дължи на даркруумзките обещания, далеч по тънко е - корени се в презумпцията, че даркруума е най-малкото, което може да ти се случи по време на... консултация, кхъ.
Питам се, носи ли огледални обувки?
Но не мога да се съглася, мила посестримо, с "чисто лесбийската". Душа при това. Нека е "чиста лесбийска". Всички ние държим на чистотата, нали, дами?
Оф, кого заблуждавам.

Как така какво би заело качествено мястото й Neutral астига с това чувство на зависимост и централизация на личността. Никой никога не е твърдял, че това място е изначално празно. Разбирам какво имаш предвид, но би било излишно да разискваме обширността на понятието сексуалност, опнало се над всичко като петзвездно небе. Знаеш какво имам предвид под сексуалност. Формата на нещата не изчерпва значимостта им сама по себе си.
Защото на масата прави "пляс"! (:
Порастването не измества чак толкова много фокуса, знаеш ли...

junkpaper

Писане by clarissa on Сря Апр 28, 2010 11:33 pm

"Камбанария без камбана...
Всичко тъне в млада зеленина..."

clarissa

Писане by Гост on Чет Апр 29, 2010 4:28 pm

clarissa написа:"Камбанария без камбана...
Всичко тъне в млада зеленина..."

Това ми прилича на запустяла камбанария,която през пролетта е обрасла с растения ,като бръшлянче и наоколо е толкова зелено..гъста избуяла зеленина покрива земята ..леко росна и някак блестяща...от слънчевите утрини лъчи..

Гост
Гост

Страница 2 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics