Имате ли си тип?
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Имате ли си тип?
За мен лично са важни следните неща:
*да е поддържана
*ДА Е ЗРЯЛА !
*да ме привлича сексуално
*да не е моралистка
*да е поддържана
*ДА Е ЗРЯЛА !
*да ме привлича сексуално
*да не е моралистка
Лично аз не робувам на някакъв типове и идиализирани хора! НО...винаги има "Но"... Харесвам дълги тъмни коси (но не черно боядисани), обожавам трапчинките (разтапят ме
), не харесвам високи жени, може би защото аз самата съм нисичка
... предпочитам да не са много слаби, защото аз самата съм слаба - малко по-наляти.
Иначе от характера по-добре да е зряла, но да има и леко детско в себе си. Предпочитам по-големите от мен - винаги съм се разжирала по-добре с тях. Да е забавна, интелигентна (че и мен да ме научи на нещо
)
), не харесвам високи жени, може би защото аз самата съм нисичка
... предпочитам да не са много слаби, защото аз самата съм слаба - малко по-наляти. Иначе от характера по-добре да е зряла, но да има и леко детско в себе си. Предпочитам по-големите от мен - винаги съм се разжирала по-добре с тях. Да е забавна, интелигентна (че и мен да ме научи на нещо
)

porcupine- Брой мнения: 9
Местожителство: Бургас/Севлиево
lira написа:имам си един тип на Женския пазар, много евтино ми дава доматите, хахах. е, на всички внимателно и задълбочено четящи е ясно, че основополагащо за моя тип е депресията, т.е. трябва да са депресирани, ако имат суицидни мисли, е бонус. иначе е много важно да ме обичат много и да ме проверяват постоянно по телефона или чрез IP, изключително предразполагащо ми действат постоянните проверки, също така всякакви психически отклонения от сорта на нимфомания са добре дошли, ако е в комбинация с циклофрения, връзката ни може и да е за цял живот. за интелигентността и чувството за хумор е ясно, защото ако дамата не притежава такива, е малко вероятно да комуникираме. относно физически дадености, съм малко по-нехайна, признавам си, че се заглеждам по всякакви жени, даже понякога и по някои мъже, но после много се самообвинявам и изпитвам големи угризения на съвестта.
хахахахах ))))
имам сергия с ябълки на пазара, високо качество на красиви цени :Р

One.nOn.BlOnde- Брой мнения: 12
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3