Имате ли си тип?
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Имате ли си тип?
Почти съм сигурна, че мнозинството ще отговорят не, но въпреки това ще се пробвам
Аз също винаги съм си казвала, че няма определен тип, който харесвам, но като пусна лентата на жените, по които съм си падала и все още ми допадат в главата си и те имат доста общи черти, което би могло да се нарече тип
Май съм по ограничена отколкото съм си мислела
При вас как е?
Аз също винаги съм си казвала, че няма определен тип, който харесвам, но като пусна лентата на жените, по които съм си падала и все още ми допадат в главата си и те имат доста общи черти, което би могло да се нарече тип
Май съм по ограничена отколкото съм си мислела
При вас как е?

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Re: Имате ли си тип?
Мисля, че е добре да го споделиш тоя твой тип, за да определиш нивото на детайлност. Иначе рискуваме да стигнем до заключението, че всички харесваме красиви и интелигентни жени с чувство за хумор... 

Хм... тип.. Ами на мен присърце са ми женствените.. и малко по-възрастните от мен с няколко или повече години и все пак да изглеждат добре,а не възрастта да им личи,говоря за тези над 10год,разлика с мен.Иначе като външност.. Самото излъчване трябва да ме привлечеможе да е голяма красавица,ама ако не излъчва там определена енергия,не става,не ме привлича..А да,да не е лигла и чалгаджийка и по възможност да обича литературата и да цени стихчета,римувани
А също и да е здраво стъпила на земята ,но и да може да лети,когато я поканя за един "полет"
Мда.... Ама я ням.. 
А също и да е здраво стъпила на земята ,но и да може да лети,когато я поканя за един "полет"
Мда.... Ама я ням.. 
Гост- Гост
Хах, красиви, интелигентни и с чувство за хумор звучи добре
Ако трябва да съм по-конкретна, като че ли силно ме привличат крехки /на външен вид/ жени. Харесвам силни характери в нежни обвивки. Не знам дали успявам да се изразя правилно, но ми е трудно да го направя по образно
добавка: към Stasy - не се бях замисляла за възрастови предпочитания, но като че ли досега не съм си падала по някоя с повече от 2-3 години по-голяма
Ако трябва да съм по-конкретна, като че ли силно ме привличат крехки /на външен вид/ жени. Харесвам силни характери в нежни обвивки. Не знам дали успявам да се изразя правилно, но ми е трудно да го направя по образно
добавка: към Stasy - не се бях замисляла за възрастови предпочитания, но като че ли досега не съм си падала по някоя с повече от 2-3 години по-голяма

Еми то за сериозна връзка наистина емного трудно а жена доста по-голяма от теб,но..някак си имам афинитет към тях,не всички!Само привлекателната,магнетичан и съблазнителна част
Нещо като шоколад с много голям процент на какао(какичките) в него
Обичам и млечните,с всякакви добавки вътре(на моят възраст и малко над нея) но по-малките са ми някак си.. само мляко с много втамини,мнгоо рядко да има и какао нескуйк вътре,тогава става за приказка две

Нещо като шоколад с много голям процент на какао(какичките) в него
Обичам и млечните,с всякакви добавки вътре(на моят възраст и малко над нея) но по-малките са ми някак си.. само мляко с много втамини,мнгоо рядко да има и какао нескуйк вътре,тогава става за приказка две

Гост- Гост
Ами аз незнам дали имам тип
Обаче забелязвам, че ми ловят очите все какички[около 1-2-3 до макс може би 5-6 години] , нисички, със светли очи и светли брюнетки[тъмни блондинки
] .Не си падам по феммки, до сега не съм забелязала някоя , която да ми е направила впечатление.
Но още нямам бог знае колко опит и съм в малък град, така че..
Обаче забелязвам, че ми ловят очите все какички[около 1-2-3 до макс може би 5-6 години] , нисички, със светли очи и светли брюнетки[тъмни блондинки
] .Не си падам по феммки, до сега не съм забелязала някоя , която да ми е направила впечатление.Но още нямам бог знае колко опит и съм в малък град, така че..

*Re\/oLuti0n*- Брой мнения: 24
То моята работа е малко "Кога стана калайджия, кога д....о му почерня", но да си кажа
Обичам открити и позитивни хора, трудно бих била привлечена от някоя дама, която е потайна или харесва драмата... Нищо против, но ме натоварват много с негативна енергия...
Що се отнася до външния вид... Харесвам всякакви момичета, които знаят що е това хигиена и грижа за себе си, но определено ме вълнуват не толкова женствените жени... Определено към момента само към такъв тип съм изпитвала сексуално привличане.
Обичам открити и позитивни хора, трудно бих била привлечена от някоя дама, която е потайна или харесва драмата... Нищо против, но ме натоварват много с негативна енергия...
Що се отнася до външния вид... Харесвам всякакви момичета, които знаят що е това хигиена и грижа за себе си, но определено ме вълнуват не толкова женствените жени... Определено към момента само към такъв тип съм изпитвала сексуално привличане.
Гост- Гост
оппаа...
ХАРЕСВАМ ВСИЧКО що е оригинално!
Стига една жена да е осъзната, да се грижи за себе си,
да знае поне от части какво иска и да не се стеснява
е точно за мен :P Пък ако е и с хубава пропорция на
лицето и тялото няма какво повече да искам, иначе
ако говорим за фантазия.. Меган Фокс е прекрасна
кандидатка :P Кели Карлсон също... о и най-важното
позитивна енергия, лек характер и свеж хумор ^^
Стига една жена да е осъзната, да се грижи за себе си,
да знае поне от части какво иска и да не се стеснява
е точно за мен :P Пък ако е и с хубава пропорция на
лицето и тялото няма какво повече да искам, иначе
ако говорим за фантазия.. Меган Фокс е прекрасна
кандидатка :P Кели Карлсон също... о и най-важното
позитивна енергия, лек характер и свеж хумор ^^

snupito- Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia
имам си един тип на Женския пазар, много евтино ми дава доматите, хахах. е, на всички внимателно и задълбочено четящи е ясно, че основополагащо за моя тип е депресията, т.е. трябва да са депресирани, ако имат суицидни мисли, е бонус. иначе е много важно да ме обичат много и да ме проверяват постоянно по телефона или чрез IP, изключително предразполагащо ми действат постоянните проверки, също така всякакви психически отклонения от сорта на нимфомания са добре дошли, ако е в комбинация с циклофрения, връзката ни може и да е за цял живот. за интелигентността и чувството за хумор е ясно, защото ако дамата не притежава такива, е малко вероятно да комуникираме. относно физически дадености, съм малко по-нехайна, признавам си, че се заглеждам по всякакви жени, даже понякога и по някои мъже, но после много се самообвинявам и изпитвам големи угризения на съвестта.

lira- Брой мнения: 871
Хах, значи аз с моята многофрения и сюицидни мисли, горе-долу мога да се впиша в твоя тип?
Чак да ме е яд за географското ми местонахождение. Язък
Чак да ме е яд за географското ми местонахождение. Язък 
О-о-о, аз си имам точен тип, на който рядко изневерявам.
Нискичка, тъмнокоса, слаба, чаровна, много е важно да е умна, не някоя, с която да не мога да си кажа нищо, хумора разбирасе е доста важен, все пак трябва да се забавляваме
Нискичка, тъмнокоса, слаба, чаровна, много е важно да е умна, не някоя, с която да не мога да си кажа нищо, хумора разбирасе е доста важен, все пак трябва да се забавляваме

iveto'- Брой мнения: 10
Местожителство: София
iveto' написа:О-о-о, аз си имам точен тип, на който рядко изневерявам.
Звучи като чудесна жена... Колко честно си намираш някоя, която да пасва на описанието?

schizophrenic написа:iveto' написа:О-о-о, аз си имам точен тип, на който рядко изневерявам.
Звучи като чудесна жена... Колко честно си намираш някоя, която да пасва на описанието?
Адски рядко, но понякога трябва да се правят и компромиси.

iveto'- Брой мнения: 10
Местожителство: София
да е хубавка,но да не е фръцла,а по скоро по мъжкарана,не като визия,а като поведение,жестове,излъчване май нещо такова,обръщам внимание на някакви малки детайли,като например начина по който стои,движи,пуши ако щете,говори...погледи и т.н.,а да и да има самочувствие,но не прекалено естесвено,просто не обичам жени,които се съгласяват със всичко или го правят за да ти угодят..харесвам изградената индивидуалност,прямотата много ме привлича

beautyfella- Брой мнения: 69
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3