Искам да се оплача от....
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Искам да се оплача от....
Мисля ,че трябва да има таква тема особено в тийн раздела в която всеки да си излива душата . Тъй като тук хората сме така да се каже от една порода мисля ,че ще намеря аз и не само аз ,повече разбиране 

Последната промяна е направена от Zahiri на Пон Юни 07, 2010 11:01 am; мнението е било променяно общо 1 път

Zahiri- Брой мнения: 22
Re: Искам да се оплача от....
Да,точно.Тъкмо споделях мнението си в "Какво мислите в момента" или нещо подоно бе.
Чудя се,защо толков амалко хора посещават сайта,имайки предвид,че има регистрирани повече от 200 ..
Чудя се,защо толков амалко хора посещават сайта,имайки предвид,че има регистрирани повече от 200 ..

Гост- Гост
Ех, момичета, не разбирам към кой е този въпрос, но ако случайно е към администраторите - не знаем, наблюдават се приливи и отливи. Ще се радваме да чуем вашите мнения по темата... дано само не се окаже, че е заради кризата, защото тогава ще ни включат в новините, а ние засега си харесваме интернет пространството.
А!... и не забравяйте да мрънкате конструктивно!
А!... и не забравяйте да мрънкате конструктивно!

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Защо всяка късокосместа моя изгора е влюбена в няква невероятна красавица или кифла или някое недостижимо и иделно женско същество. Омръзна ми да съм нещо второстепенно и неважно или да не ми се показва и доказва , че на някоя й пука за мен

И аз искам да се оплача!
Писна ми от мъжкия егоизъм, писна миии!!!
С най-добрата ми приятелка се скарахме..и най-добрия ми приятел както си бяхме супер близки и разправяше, че няма да взима страна ме изостави и отиде при приятелката ми да я утешава и да я подкрепя и дори спа с нея.... обеснявам си го само по един начин:
той знае, че съм му най-добрата приятелка и никога няма да спя с него ( а той си е плейбой-че и само гледа коя да чукне) та видя че няма да му пусна и отиде при приятелката ми и бинго....когато ми каза какво е направил и аз го попитах: защо бе, нали ми беше обещал, че няма да имаш връзка с най-добрата ми приятелка, нали си говорихме и ти ми обеща?? и той се направи на интересен и ми вика: ооо забравил съм...това стана преди 4 дена, от тогава нито ми е писал нито се е обаждал,сигурно е гузен....
Писна ми от такива "мъже"!!
Писна ми от мъжкия егоизъм, писна миии!!!
С най-добрата ми приятелка се скарахме..и най-добрия ми приятел както си бяхме супер близки и разправяше, че няма да взима страна ме изостави и отиде при приятелката ми да я утешава и да я подкрепя и дори спа с нея.... обеснявам си го само по един начин:
той знае, че съм му най-добрата приятелка и никога няма да спя с него ( а той си е плейбой-че и само гледа коя да чукне) та видя че няма да му пусна и отиде при приятелката ми и бинго....когато ми каза какво е направил и аз го попитах: защо бе, нали ми беше обещал, че няма да имаш връзка с най-добрата ми приятелка, нали си говорихме и ти ми обеща?? и той се направи на интересен и ми вика: ооо забравил съм...това стана преди 4 дена, от тогава нито ми е писал нито се е обаждал,сигурно е гузен....
Писна ми от такива "мъже"!!

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Аз мисля ,че онзи не ти е никакъв приятел !!!
Последната промяна е направена от Zahiri на Пон Юни 07, 2010 11:00 am; мнението е било променяно общо 1 път

Да, нямам нужда от такива "приятели"...
Мисля си колко много ме разочароват мъжете вече... тц тц
Мисля си колко много ме разочароват мъжете вече... тц тц

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Хех колко са еднакви само! И моят "най-добър приятел" направи същото преди години - отиде и излъга моя приятелка, с която бях скарана, че спя с гаджето и за да спи с нея ц-ц! И тя много ясно с пилешкия си мозък му пусна 

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Искам да се оплача от това ,че няма да мога да дойда на 25-26ти никакво парти няма да помириша даже
Имам идея да направя опит за някакво лятно събиране поне да компенсирам загубата.... стискайте палци

Имам идея да направя опит за някакво лятно събиране поне да компенсирам загубата.... стискайте палци

Ох и аз не знам дали ще мога да дойда. Такова беспаричие ме е хванало,че да се довлека до София,ще е само ако тръгна на авто стоп.
Съчувствам ти!
А,относно псевдо приятеля,отдавна разбрах,че онази реклама на Спрайт "Твоя най-добър приятел те желае!" е ама много вярна. Едно разбрах приятелство между мъж и жена не може да има винаги някой има по различни чувства и в изгодния момент всеки се въсползва от "най-добрия" си приятел. Проблема е че винаги след секса всичко се прецаква и вече някак си думата най-добър приятел става излишна,защото аз лично за себе си не мога да нарека някой с когото съм спала най-добър приятел.
Но намразих мъжете,защото номерата им се повтарят да омръзване. За тях си просто една дупка,колкото и просташко да звучи. Ако могат да те изчукат и да избягат без дори да дадът обяснение още по добре. Казвам го от личен опит,толкова държат на себе си,толкова големи егоисти са,че единственото за което мислят,за само двете им глави. До такава степен ги е срам,че въобще не те хващат за ръката. А,да не говорим,ако им откажеш секс "Абе,я не се прави на недостъпна.
Давам ви един съвет "Не вярвайте на никой мъж,който няма кръвна връзка с вас (баща или брат) но най-вече вярвайте на себе си."
Съчувствам ти!
А,относно псевдо приятеля,отдавна разбрах,че онази реклама на Спрайт "Твоя най-добър приятел те желае!" е ама много вярна. Едно разбрах приятелство между мъж и жена не може да има винаги някой има по различни чувства и в изгодния момент всеки се въсползва от "най-добрия" си приятел. Проблема е че винаги след секса всичко се прецаква и вече някак си думата най-добър приятел става излишна,защото аз лично за себе си не мога да нарека някой с когото съм спала най-добър приятел.
Но намразих мъжете,защото номерата им се повтарят да омръзване. За тях си просто една дупка,колкото и просташко да звучи. Ако могат да те изчукат и да избягат без дори да дадът обяснение още по добре. Казвам го от личен опит,толкова държат на себе си,толкова големи егоисти са,че единственото за което мислят,за само двете им глави. До такава степен ги е срам,че въобще не те хващат за ръката. А,да не говорим,ако им откажеш секс "Абе,я не се прави на недостъпна.
Давам ви един съвет "Не вярвайте на никой мъж,който няма кръвна връзка с вас (баща или брат) но най-вече вярвайте на себе си."

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Добър ден! Може би поради факта, че не спадам към тийн графата, ми е малко трудно да проследя мисловната хронология на точно тази тема, но гледам, че нещата се насочват към разочарования от мъже, приятели, секс?!?!? Не искам да съм лоша кака лесбийка, която да размахва пръст, но този форум не беше ли за лесбийки? Дискутирането на въпроса, какво се разбира под "лесбийка" остана в някоя друга тема, но съм почти сигурна, че не включваше секс с мъже (поне като проверих последния път). А и това, че като правиш секс с някой не може да ти е добър приятел??? Т.е. сексът разваля приятелството ли? Защото аз нямам такива наблюдения. Не мога да отрека, че и аз съм правила секс с мъже в сексуално обърканото си минало (което съм споделяла в редица постове тук), но повечето от тях са ми доста близки приятели и до днес. Изобщо нещата зависят не толкова от пола, а от човека (а може би и от секса
). И като за завършек, ще намигна на бънито, че не може да се вярва и на тези, които имат кръвна връзка 
). И като за завършек, ще намигна на бънито, че не може да се вярва и на тези, които имат кръвна връзка 

lira- Брой мнения: 868
Приятелство между мъж и жена не можело да има? Все едно да кажа, че приятелство между две лесбийки не може да има. Принципа е същия
Лира, тя тийн графата май е малко разширена, тъй като няма отделна за жени в границата от 20 до 30 години. Та предполагам тук трябва да си пишем
Чувствам се млада, направо малка
Лира, тя тийн графата май е малко разширена, тъй като няма отделна за жени в границата от 20 до 30 години. Та предполагам тук трябва да си пишем
Чувствам се млада, направо малка

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
.
Хм.. Не е често нарочно да ми цъка минуси тов амомиче, само защото защитих повечето потребителки тук, защото изказах мнението си и я раздразних..
Да си знам, другия път да не се намесвам в спорове, че все аз си го отнасям
:(
от аХ Тиии...: Слагам ти един плюс тук за компенсанция.
Хм.. Не е често нарочно да ми цъка минуси тов амомиче, само защото защитих повечето потребителки тук, защото изказах мнението си и я раздразних..
Да си знам, другия път да не се намесвам в спорове, че все аз си го отнасям
:(
от аХ Тиии...: Слагам ти един плюс тук за компенсанция.

Последната промяна е направена от Icy на Вто Юни 08, 2010 9:26 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Гост- Гост
Ти сериозно ли? 

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
Ми да !
Това са си медали за мен
А тя ми ги скубе от ризката!!! Не може да се крадят така медалчета!
Това са си медали за мен
А тя ми ги скубе от ризката!!! Не може да се крадят така медалчета!Последната промяна е направена от Icy на Вто Юни 08, 2010 5:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Искам да забременея! Съвети за плодовитост и зачеване!!!
» Смятате ли, че Вие сте добри родители?
» Вие завиждате ли?
» Върнат в синевата
» Смятате ли, че Вие сте добри родители?
» Вие завиждате ли?
» Върнат в синевата