Провокиран интерес относно личността на Д-р Психо
Страница 1 от 1 • Share •
Провокиран интерес относно личността на Д-р Психо
Здравейте Д-р Психо..
Може да Ви прозвучи малко странно,но пък и интересно,но някак Вашата личност ме провокира да Ви пиша..
Стилът Ви на изговаряне и самите Ви отговори са толкоа изразителни,стоиностни и премислени сякаш,но толкова естествени и провокиращи размисъл у човека на когото ги пишете.
С тези си изречение бих искала да изразя възхищението съ спрямо Вас!
Чета с инатерес и въодушавление всяко ваше съобщение и много се радвам,че Ви има и се опитвате да внесете яснота въ въпросите,които ни засягат директно или индиректно.
Предлагам тук всеки да изкаже мнението си за д-р Психо!
Ще бъде интересно,а и тя го заслужава! 
Може да Ви прозвучи малко странно,но пък и интересно,но някак Вашата личност ме провокира да Ви пиша..
Стилът Ви на изговаряне и самите Ви отговори са толкоа изразителни,стоиностни и премислени сякаш,но толкова естествени и провокиращи размисъл у човека на когото ги пишете.
С тези си изречение бих искала да изразя възхищението съ спрямо Вас!
Чета с инатерес и въодушавление всяко ваше съобщение и много се радвам,че Ви има и се опитвате да внесете яснота въ въпросите,които ни засягат директно или индиректно.Предлагам тук всеки да изкаже мнението си за д-р Психо!
Ще бъде интересно,а и тя го заслужава! 
Гост- Гост
Re: Провокиран интерес относно личността на Д-р Психо
Д-р Психо е една мноооооо готина дама... умна, проницателна, със страхотно чувство за хумор
... още се смея с глас на нейни мнения /Благодаря ти!/... има страхотна памет, даже ме изуми - как може да помни едни стари истории в други форуми / сайта на Елиа/, как може въобще да ме е чела там и да помни разни щуротии???!!!
Признавам си, че ме ядоса с ония 'пишки, които*****'... мда.... първото ми мнение беше срещу неин пост за въпросните пишки, но... мда... да не влизам в подробности...кой чел-чел
... накъсо - с удоволствие бих й подала приятелска нежна ръка, бих я прегърнала /силно/, бих си общувала с нея, бих я почерпила няколко алкохолни питиета... кисссс-че.

... още се смея с глас на нейни мнения /Благодаря ти!/... има страхотна памет, даже ме изуми - как може да помни едни стари истории в други форуми / сайта на Елиа/, как може въобще да ме е чела там и да помни разни щуротии???!!!
Признавам си, че ме ядоса с ония 'пишки, които*****'... мда.... първото ми мнение беше срещу неин пост за въпросните пишки, но... мда... да не влизам в подробности...кой чел-чел
... накъсо - с удоволствие бих й подала приятелска нежна ръка, бих я прегърнала /силно/, бих си общувала с нея, бих я почерпила няколко алкохолни питиета... кисссс-че.

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
Страница 1 от 1