Самодива
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 1 от 1 • Share •
Самодива
Здравейте!
Както забелязвате съм от скоро в този блог и сайт,но.. набирам скорост! 
По принцип не сипадам по обявите и особено с такава насоченост,но.. какво пък,може и да има смисъл,ако не друго,то поне ще се запозная с много хора.Някои от които бих могла и да се запозная,а други да поддържам приятна комуникация,а трети ваобще да не заговоря отново!
Интересува ме дали някои от вас може да ми предложи някакъв лек?..за неукротимите ми хормони в последните 2 месеца(след края на една сериозна връзка).
Може би повечето ще ми кажат да си намеря нещо за..една вечер,да разпусна максимално,но не си падам по такива връзки..Ако правя нещо го правя с чувство и усещане за жената,при наличието на някаква химия,или ваобще не се захващам..
Но търсенето е много трудно нещо..
И все по-често се заглеждам насам на там и ако скоро не се успокоя има шанс и да превъртя малко

Кое според Вас е ай-подходящото решение тук?
Както забелязвате съм от скоро в този блог и сайт,но.. набирам скорост! 
По принцип не сипадам по обявите и особено с такава насоченост,но.. какво пък,може и да има смисъл,ако не друго,то поне ще се запозная с много хора.Някои от които бих могла и да се запозная,а други да поддържам приятна комуникация,а трети ваобще да не заговоря отново!

Интересува ме дали някои от вас може да ми предложи някакъв лек?..за неукротимите ми хормони в последните 2 месеца(след края на една сериозна връзка).
Може би повечето ще ми кажат да си намеря нещо за..една вечер,да разпусна максимално,но не си падам по такива връзки..Ако правя нещо го правя с чувство и усещане за жената,при наличието на някаква химия,или ваобще не се захващам..
Но търсенето е много трудно нещо..
И все по-често се заглеждам насам на там и ако скоро не се успокоя има шанс и да превъртя малко

Кое според Вас е ай-подходящото решение тук?

Гост- Гост
Re: Самодива
Най- подходящо решение?
Мен ако питаш - забавлявай се до дупка, запознавай се с разни хора, смей се много... пък другото обикновено само си идва
Важното е да не скучаеш!
Мен ако питаш - забавлявай се до дупка, запознавай се с разни хора, смей се много... пък другото обикновено само си идва
Важното е да не скучаеш!

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
ъъъъ, въпросът за "най-подходящото решение тук", не изисква ли всъщност посочване на ник, иначе е ясно, че никой няма да скучае. сещам се и за бром, той май успокоявал хормоните, но аз лично никога не съм го пробвала, винаги съм прибягвала до добре познатите начини за хормонално укротяване. успокой се! сипи си от онова винце или пък от друго и не им се давай на тия хормони, съгласна съм с Divz, че другото само си идва 

lira- Брой мнения: 871
хихи,Благодаря Ви за споделените мнения,накараха ме да се усмихна!
И това е нещо.. Да Divz това е най-подходящото решение,защото когато съм сама ме навяват такива мисли,едни самоотчайващи..
Алкохолът не ми влияе много добре в това отношение,даже ми е още по-кофти
Но нищо..просто ще трябва маалко да потърпя докато нещата сами се подредят.Идва края на седмицата ,а и на месеца,ще поизлизам повеко и дано да срещна нещо интересно,което д ами грабне съзнанието,та д ане мисля за глупости 
И това е нещо.. Да Divz това е най-подходящото решение,защото когато съм сама ме навяват такива мисли,едни самоотчайващи..Алкохолът не ми влияе много добре в това отношение,даже ми е още по-кофти
Но нищо..просто ще трябва маалко да потърпя докато нещата сами се подредят.Идва края на седмицата ,а и на месеца,ще поизлизам повеко и дано да срещна нещо интересно,което д ами грабне съзнанието,та д ане мисля за глупости 
Гост- Гост
ох, хаах, от тия хормони се сетих за една песен, в която освен другите върхове на лиричното текстово творчество се пее и "има раздвижване в моите хормони, тая вечер ще съм твойто пони", извинявам се ако те спамя прекалено

lira- Брой мнения: 871
хаха
Спокойно
Не ме срамиш,това е част от мен,а и предполагам,че всеки се е чувствал така в даден момент от своя живот 
Спокойно
Не ме срамиш,това е част от мен,а и предполагам,че всеки се е чувствал така в даден момент от своя живот 
Гост- Гост

freedom- Брой мнения: 142
зависи.... 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
зависи какво предлагаш
хах
хах
Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad