Най-красивите жени по света и у нас (хомо/хетеро класации)
Страница 2 от 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Най-красивите жени по света и у нас (хомо/хетеро класации)
Още една много интересна жена със затвърден вкус към хубавото - Джесика Кларк, модел.
Тук можете да посетите блога на Джесика и приятелката й и да гледате видеа с разсъжденията им (на английски) върху връзката между две лесбийки (епизодите от "Lesbian Love").

Тук можете да посетите блога на Джесика и приятелката й и да гледате видеа с разсъжденията им (на английски) върху връзката между две лесбийки (епизодите от "Lesbian Love").

Tilda Swinton. Отново доста нетрадиционно излъчване, но много характерно. Страхотен магнетизъм излъчва тази жена. Направо струи от нея изтънченост, стерилност в добрата й форма и много британски полъх. Не съм забелязвала друга актриса да има толкова осезаемо присъствие...

Doña Dyke, благодаря за споделянето на блога. Интересно попадение е. Освен страхотна външност тази Джесика има и невероятен тембър...

Doña Dyke, благодаря за споделянето на блога. Интересно попадение е. Освен страхотна външност тази Джесика има и невероятен тембър...

Дааам
Радвам се, че ти е допаднала... то няма много избор 
А според мен Тilda и La Roux много си приличат:

Радвам се, че ти е допаднала... то няма много избор 
А според мен Тilda и La Roux много си приличат:

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Не може без сестрите-вещици от Чародейките и най-вече Алиса Милано /в средата/ 

Ihina- Брой мнения: 662
Местожителство: София
Да не забравяме и Шанън Дохърти, за която мноооого тъгувах, когато я махнаха от сериала.

jessy- Брой мнения: 395
Клаудия Блек - една моя много голяма любимка!

Ihina- Брой мнения: 662

Натали, но точно в този вариант
Гледах V for Vendetta не знам колко пъти, но така и не ми стана ясна фабулата му 

lira- Брой мнения: 871
Респект за вкуса на Doña Dyke
Аз мога да направя две предложения:
една нашенска девойчица

Венета Харизанова
и една от любимите ми актриси със страшно интересна визия и убийствен глас

Кари-Ан Мос
Инджой
Аз мога да направя две предложения:
една нашенска девойчица

Венета Харизанова
и една от любимите ми актриси със страшно интересна визия и убийствен глас

Кари-Ан Мос
Инджой

furf- Брой мнения: 1
Моите любимки...
Първата ми мисъл бе за... Ванеса Уилямс... Чудна красота...Мулатка със светъл поглед, бедра, които стигат до брадичката, дяволска усмивка, скули на малко зверче...

Джоди Фостър...

София Лорен... (красивите жени са красиви по всяко време на годината)

Няма как..., Невена Коканова...

Джоди Фостър...

София Лорен... (красивите жени са красиви по всяко време на годината)

Няма как..., Невена Коканова...

Beatrice- Брой мнения: 44

Karina Lombard

Erin Daniels, Katherine Moennig, Leisha Hailey

Nicole Scherzinger

Eva Longoria

Terry Hatcher

Olivia Wilde

Jennifer Garner
Това ми изниква като начало в съзнанието

kikikiki- Брой мнения: 21
От показаните до тук жени изпитвам известни симпатии само към Пинк и Лейша Хейли...не знам може би имам прекалено ''изчанчен'' и капризен вкус...
Тук сега освен и аз да постна снимки на жените, които по принцип наистина харесвам , кои повечем кои по-малко...

Сандра Бълок винаги е била сред любимките макар че я намирам по-скоро за силно симпатична и естествена, отколкото за красива. По принцип не харесвам жени с толкова изразени челюсти, но тя определено е изключение въреки възрастта си...

Тази жена я харесвам страшно много, въпреки , че не обичам и блондинки по принцип :lol: Казва се Лаура Муур и е танцьорка и певица ... не особено известна
А ако трябва да си говорим за българки...честно казано мога да дам безброй примери , но нито една няма да бъде известна личност, за това няма смисъл.
Колкото до девойките от the l word харесвам само Алис..преди харесвах Кармен, но вече не.. (не зная при мен харесването е супер преходен процес, само влюбването е донякъде постоянен...)
Малко неподготвена май се включих в темата...ще трябва хубаво да помисля , защото зная, че има поне още 5-6 красиви известни жени, които харесвам...
Тук сега освен и аз да постна снимки на жените, които по принцип наистина харесвам , кои повечем кои по-малко...

Сандра Бълок винаги е била сред любимките макар че я намирам по-скоро за силно симпатична и естествена, отколкото за красива. По принцип не харесвам жени с толкова изразени челюсти, но тя определено е изключение въреки възрастта си...

Тази жена я харесвам страшно много, въпреки , че не обичам и блондинки по принцип :lol: Казва се Лаура Муур и е танцьорка и певица ... не особено известна

А ако трябва да си говорим за българки...честно казано мога да дам безброй примери , но нито една няма да бъде известна личност, за това няма смисъл.
Колкото до девойките от the l word харесвам само Алис..преди харесвах Кармен, но вече не.. (не зная при мен харесването е супер преходен процес, само влюбването е донякъде постоянен...)
Малко неподготвена май се включих в темата...ще трябва хубаво да помисля , защото зная, че има поне още 5-6 красиви известни жени, които харесвам...
Гост- Гост
Christina Aguilera

Rihanna

Ciara

Lindsay Lohan

Има още много красиви жени,но тези са най-най за мен :lol:

Rihanna

Ciara

Lindsay Lohan

Има още много красиви жени,но тези са най-най за мен :lol:

aleks4et0- Брой мнения: 88
Тук е момента да споделя колко съм разочарована от човечеството :lol:
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ и харесвате толкова ан Анджелина Джоли? Аз лично и се кефех каот бях 3-ти клас... прекалено банална визия има..с тия чак натрапчиво издути устни и ... всичко останало... определено не ме привлича..има къде къде по....НЕВЕРОЯТНИ жени от нея...но явно на всички им обира точките тотално :laugh:
Аз не я харесвам... не ме привлича..не ме кефи...не ме възбужда...хммм... някой да ми обясни тая мистерия
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ и харесвате толкова ан Анджелина Джоли? Аз лично и се кефех каот бях 3-ти клас... прекалено банална визия има..с тия чак натрапчиво издути устни и ... всичко останало... определено не ме привлича..има къде къде по....НЕВЕРОЯТНИ жени от нея...но явно на всички им обира точките тотално :laugh:
Аз не я харесвам... не ме привлича..не ме кефи...не ме възбужда...хммм... някой да ми обясни тая мистерия

Гост- Гост
Synaesthesia написа:
Аз не я харесвам... не ме привлича..не ме кефи...не ме възбужда...хммм...
И аз... :nuts: .... преди много, много години ми допадаше в едни тийнейджърски филмчета като "Джия", "Огнени лисици" и др..... но това беше отдавна...

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Страница 2 от 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Similar topics» 8 от 10 жени свършват сами!
» СВЕТА ЕКАТЕРИНА... ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф
» СВЕТА ЕКАТЕРИНА... ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф