Въпрос относно причинно-следствената връзка...
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
С каква цел пребивавате във форума:
Въпрос относно причинно-следствената връзка...
Здравейте, момичета, жени, дами и всички други, подвизаващи се в настоящето интернет пространство! Тези дни имам повече свободно време от обикновено, тъй като малкото ми котенце, което си взех при посещението в котефермата, избяга, сигурно, за да си играе с друго такова пухкаво сладурче в квартала. Чакайки екипите на животинска защита да го намерят и да ми го върнат, аз запълвам времето си пълноценно, четейки постовете в любимия ни форум. Това, което ме развълнува и така да се каже разбуни духа ми е един сложен психическо-морален въпрос, който задавам под формата на анкета

Doktor Psiho- Брой мнения: 55
Re: Въпрос относно причинно-следствената връзка...
А ако имаме повече от един отговор на този сложен въпрос, къде да цъкаме, т.е. как да процедираме? 

Дълго мислих относно това, дали анкетата да е с единствен отговор или да може да са няколко, тъй като и аз предположих, че е нормално отговорите да са комбинирани. Все пак реших, че ще трябва да посочите надделяващия отговор. Ако някоя от вас има неустоимо желание да сподели допълнителни отговори и размисли, винаги може да пише тук. Това дори би ме накарало да се чувствам много удовлетворена и щастлива. Момичета, чувствайте се свободни да изказвате мнение и в свободен текст, под анкетата!

.гледайтиии, завиждайтииии! 0% [ 0 ].
Хахаха
... това за дамитИии с диалект ли е? 
Може да се добави и отговора: Убиване на работно време
Хахаха
... това за дамитИии с диалект ли е? 
Може да се добави и отговора: Убиване на работно време

Последната промяна е направена от EVI на Нед Апр 18, 2010 8:05 am; мнението е било променяно общо 1 път

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Добър ден, EVI, направо здравей! Събота сутрин не е най-подходящото време за писане, специално за мен, тъй като петъчните палавости си казват думата...в главата ми отекват три неща: милф, шотландка и приятелка, а малкото ми котенце още се шляе някъде по улиците, дано вчера не се е намокрило много.
Сега на въпросът..."гледайтии, завиждайтиии" е по-скоро ОТ дамите с диалект, но е специален поздрав ЗА всички дами. Ти, като неприкрит зрител на един телевизионен формат, може би знаеш от къде идва цитатът.
Останалата част от поста ти ме кара да се чудя. От една страна разбирам носталгията ти по "онези" времена, а и с лека палава усмивка се сещам за полемиката между теб и Елия, то не бяха страсти, не бяха банове. Но това е минало, няма да цитирам мъдрости за миналото, бъдещето и настоящето (просто, защото поради неуслужливата ми памет, не помня цитати). Игрите, които вкара тук са много интересни и забавни и познаваческо око би могло да види, че имаш опит с игровата дейност и то в интересна конотация. Относно форумите, може и да е непрофесионално от моя страна да изразя такова субективно мнение, но това е животът, всички сме хора и сме субективни. Смятам, че настоящият ни уебпространствен дом е изключително уютен и позитивен, нещо, което не съм наблюдавала в други подобни места. В крайна сметка, кое точно ти липсва?
Сега на въпросът..."гледайтии, завиждайтиии" е по-скоро ОТ дамите с диалект, но е специален поздрав ЗА всички дами. Ти, като неприкрит зрител на един телевизионен формат, може би знаеш от къде идва цитатът.
Останалата част от поста ти ме кара да се чудя. От една страна разбирам носталгията ти по "онези" времена, а и с лека палава усмивка се сещам за полемиката между теб и Елия, то не бяха страсти, не бяха банове. Но това е минало, няма да цитирам мъдрости за миналото, бъдещето и настоящето (просто, защото поради неуслужливата ми памет, не помня цитати). Игрите, които вкара тук са много интересни и забавни и познаваческо око би могло да види, че имаш опит с игровата дейност и то в интересна конотация. Относно форумите, може и да е непрофесионално от моя страна да изразя такова субективно мнение, но това е животът, всички сме хора и сме субективни. Смятам, че настоящият ни уебпространствен дом е изключително уютен и позитивен, нещо, което не съм наблюдавала в други подобни места. В крайна сметка, кое точно ти липсва?

Doktor Psiho написа: и с лека палава усмивка
Една голяма палава усмивка имаш и от мен
... в крайна сметка ми липсва огромното многообразие от смъртни врагове и верни приятелки, които открих там... киссссс

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Ех.. чудя се какъв с мисъла ..на всичко,което правим.. и дали реално няой ще го оцени.И защо е толкова трудно да намериш някого,когото да обикнеш и,който би те обичал,да е взаимно..и да няма пречки или други връзки.. Защо е толкова трудно да се влюбиш в подходящия човек.. и защо не можем без секс..
Разни теми такива ми с евъртят ,имайкии предвид ,че никога не съмс е влюбвала истински и не съм обичала някого,имайки предвид,че сърцето ми е празно в мометна,но вече не издържа така..Има нужда от чувства иначе ще полудея.. Ккаво да правя..ДА ТЪРСИ,ХОДИ НАСАМ НА ТАМ,ПО КУППНИ,ОГЛЕЖДАЙС Е АМА.. НЕ ЕТОЛКОВА ЛЕСНО, все пак.. въпрос на късмет..май... (на 3 чаши бяло вино съм смао да кажа
и естествено много сладкооооо..аз без сдладко не мога да живея..) И така тук съм.. за всичко накуп и най-вече за д аобогатя речника си и да прочета това,онова,за любов малко не съм сигурна,защото тук е по-скоро място ,където да споделиш това,което те вълнува..Извинте ме з аправописните грешки,все пак маалко съм пила 
Разни теми такива ми с евъртят ,имайкии предвид ,че никога не съмс е влюбвала истински и не съм обичала някого,имайки предвид,че сърцето ми е празно в мометна,но вече не издържа така..Има нужда от чувства иначе ще полудея.. Ккаво да правя..ДА ТЪРСИ,ХОДИ НАСАМ НА ТАМ,ПО КУППНИ,ОГЛЕЖДАЙС Е АМА.. НЕ ЕТОЛКОВА ЛЕСНО, все пак.. въпрос на късмет..май... (на 3 чаши бяло вино съм смао да кажа
и естествено много сладкооооо..аз без сдладко не мога да живея..) И така тук съм.. за всичко накуп и най-вече за д аобогатя речника си и да прочета това,онова,за любов малко не съм сигурна,защото тук е по-скоро място ,където да споделиш това,което те вълнува..Извинте ме з аправописните грешки,все пак маалко съм пила 
Гост- Гост
Здравей, Stasy! Трябва да ти споделя, че много добре си го казала всичко, което си казала. Въпреки грешките, ми е някак симпатично като знам, че си на три чаши вино. Честно казано дори леко ти завиждам и възхищавам как успяваш в неделя към обяд да поемаш нещо със спиртно съдържание. Аз съм силно повлияна от приетите опияняващи количества в последните няколко дни и си поблизвам безалкохолен сладолед.
Наистина ли търсиш смисъл във всичко, което правиш и което хората правят? А защо, собствено, някой да го оценява? Знаеш, че аз съм привърженичка на школата на Епикур (ако това не е станало ясно) и като такава бих ти казала, че смисълът е в удоволствието. Няма да се впускам в по-дълбоки философски размисли, тъй като мисълта ми е блуждаеща. Има нещо, което ме озадачи-първо казваш "Защо е толкова трудно да се влюбиш в подходящия човек..", а после "никога не съмс е влюбвала истински и не съм обичала някого". Това ме обърква. Едновременно звучиш като човек, който се е влюбвал в неподходящия човек, а казваш, че не си се влюбвала истински и обичала. Относно чувствата и любовта ще ти кажа нещо: Обичай любовта, всички други са просто обекти...
Наистина ли търсиш смисъл във всичко, което правиш и което хората правят? А защо, собствено, някой да го оценява? Знаеш, че аз съм привърженичка на школата на Епикур (ако това не е станало ясно) и като такава бих ти казала, че смисълът е в удоволствието. Няма да се впускам в по-дълбоки философски размисли, тъй като мисълта ми е блуждаеща. Има нещо, което ме озадачи-първо казваш "Защо е толкова трудно да се влюбиш в подходящия човек..", а после "никога не съмс е влюбвала истински и не съм обичала някого". Това ме обърква. Едновременно звучиш като човек, който се е влюбвал в неподходящия човек, а казваш, че не си се влюбвала истински и обичала. Относно чувствата и любовта ще ти кажа нещо: Обичай любовта, всички други са просто обекти...

Не стига,че съм на 3 чаши и половина вече , но съм и на работа!
хихи,шемет отвсякъде.. Работя в парти клуб,детски като цяло,но с бар и кухня..та до сега имах клиенти
Никой дори не ме заподозря,че съм пила.Най-малкото защото по природа съм си малко шемет,дрюжелюбен и мога да предразположа всеки към мен.Дори и най-големия чешит
На погледа и излъчването ми е трудно някой да устои 
Та да обясня.На скоро имах чувството,че се влюбвам в една невероятна жена..Обаче тя е заета..и то сериозно и ми е някак кофти..Зле,гадно и т.н.Защото усещам,че за първи път мога да се влюбя истински в някого,с всичките усещания,горещи вълни и т,н, когато в в близост до теб..но.. нямаме почти никакъв шанс..Защото тя обича друга..
И за това така казах и за това така ти е прозвучало объркващо. Ами за мен е важно това,което правя да има някакъв смисъл..Като цяло смисалът е да си щастлив и хората на които държиш също..но в момента съм в такъв период..Малко тъжничък,защото лъщя от любов,но.. няма на кого да я даря..От типа хора съм,който обича да дарява на хора,които излъчват някакво положително поле,което е в унисон или хармония с моето и така.. А относно шоколада..Колко ли сладко изядоох.,.,особено сега с виното.Зная ,че не е полезно за здравето,но.. не ми пука днес и сега , в този момент искам да пия и да я ям.. А утре може друго да измисля,нещо по-здравословно за душата и сърцето и тялото...
хихи,шемет отвсякъде.. Работя в парти клуб,детски като цяло,но с бар и кухня..та до сега имах клиенти
Никой дори не ме заподозря,че съм пила.Най-малкото защото по природа съм си малко шемет,дрюжелюбен и мога да предразположа всеки към мен.Дори и най-големия чешит
На погледа и излъчването ми е трудно някой да устои 
Та да обясня.На скоро имах чувството,че се влюбвам в една невероятна жена..Обаче тя е заета..и то сериозно и ми е някак кофти..Зле,гадно и т.н.Защото усещам,че за първи път мога да се влюбя истински в някого,с всичките усещания,горещи вълни и т,н, когато в в близост до теб..но.. нямаме почти никакъв шанс..Защото тя обича друга..
И за това така казах и за това така ти е прозвучало объркващо. Ами за мен е важно това,което правя да има някакъв смисъл..Като цяло смисалът е да си щастлив и хората на които държиш също..но в момента съм в такъв период..Малко тъжничък,защото лъщя от любов,но.. няма на кого да я даря..От типа хора съм,който обича да дарява на хора,които излъчват някакво положително поле,което е в унисон или хармония с моето и така.. А относно шоколада..Колко ли сладко изядоох.,.,особено сега с виното.Зная ,че не е полезно за здравето,но.. не ми пука днес и сега , в този момент искам да пия и да я ям.. А утре може друго да измисля,нещо по-здравословно за душата и сърцето и тялото...
Гост- Гост
Не обичам анкетите,но ще кажа защо съм тук...............Има една супер песен на Joan Jett-"I hate myself for loving you"

TALYA- Брой мнения: 188
хахаха.. Колко е интересно да се четеш.. Преди половин година съм писала отговор на темата тук и сега като се зачетох .. някак си е толкова наивно и глуповато и сладникаво, незряло. И въпреки това излъчва позитивизъм, който в последно време никакъв го няма в мен(е).
Този ден, в който бях решила да пия и да ям.. с мисълта, че ще е само тогава..се повтори и потрети и т.н. толкова много пъти от тогава до сега..че ми е някак смешен отговора ми..
Онова наивно хлапе вече не живее в мен.Онова безгрижно и сладникаво момиче остана там..някъде в миналото.
Какво се случи ли?
Ами..може би помъдрявам..или оглупявам..Още не съм намерила правилния отговор на този въпрос..
Този ден, в който бях решила да пия и да ям.. с мисълта, че ще е само тогава..се повтори и потрети и т.н. толкова много пъти от тогава до сега..че ми е някак смешен отговора ми..
Онова наивно хлапе вече не живее в мен.Онова безгрижно и сладникаво момиче остана там..някъде в миналото.
Какво се случи ли?
Ами..може би помъдрявам..или оглупявам..Още не съм намерила правилния отговор на този въпрос..
Гост- Гост
Icy_passion написа:
Помъдряване или оглупяване - във всеки конкретен случай е въпрос на гледна точка

Докато продължаваш да се движиш, всичко е наред

Markizata- Брой мнения: 699
Движа се ......вече......... идваш ли с мен?

TALYA- Брой мнения: 188
Защо няма възможен отговор "защото само тук има завидно отсъствие на батковци и пишлемета, съчетана с липса на рецепти за супа "борш"и 1000 начина да се справим с целулита и с петната от бебешко дрискано"?

Markizata- Брой мнения: 699
Защото животът е кучка точка

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Важна ли е разликата във възрастта за една връзка?
» От значение ли е ръстът в една връзка?
» За и против отворената връзка?
» Въпрос за Назодрен (Синуфорте)
» Как да създадем връзка с нероденото си бебе?
» От значение ли е ръстът в една връзка?
» За и против отворената връзка?
» Въпрос за Назодрен (Синуфорте)
» Как да създадем връзка с нероденото си бебе?
Страница 1 от 2