Консултация на sun_rise
Страница 1 от 1 • Share •
Re: Консултация на sun_rise
Уважаема Доктор Психо,
Искам да попитам как да се справя с нещaта, който се случват вътре в мен проблемът е ... че от вече 1год. не мога да забравя човекът които ме заряза. И по точно ... гледаме да не мислим за това, за да боли по малко и не мислим много, много .. или какво ... А като цяло не съм спряла да я виждам и чувам, не постоянно, но се случва ... и тя ми звани по често от колкото аз на нея .... Благодаря за вниманието : )
Искам да попитам как да се справя с нещaта, който се случват вътре в мен проблемът е ... че от вече 1год. не мога да забравя човекът които ме заряза. И по точно ... гледаме да не мислим за това, за да боли по малко и не мислим много, много .. или какво ... А като цяло не съм спряла да я виждам и чувам, не постоянно, но се случва ... и тя ми звани по често от колкото аз на нея .... Благодаря за вниманието : )

sun_rise- Брой мнения: 52
Re: Консултация на sun_rise
Здравей, sun_rise! Не знам с подробности каква е точно историята ти и бих искала да те попитам няколко неща, преди да се изкажа. Ти искаш ли да забравиш този човек? Колко време сте били заедно? Защо (според нея) те заряза? Останали ли сте приятелки? И как би описала нещата, които се случват вътре в теб? Пращам ти вселенска подкрепа, докато пишеш отговорите!

Doktor Psiho- Брой мнения: 54
Страница 1 от 1