BGLES

Приятели

БГ Транслатор

да се стегнем и им покажем, а?

:: Клубове :: 30+

Предишната тема Следващата тема Go down

да се стегнем и им покажем, а?

Писане by feet of clay on Съб Апр 03, 2010 3:13 am

здравейте, прелести премъдрели, пхахахаха
някак все ми е толкова криво, че като зрели елементи се поддаваме на мъдростта да си мълчим. съгласна съм, ама така кой ще дава светлият пример, а?
съгласна съм и че е адски тъпо да създам тема само за да кажа "говорете". така че поркам и мъдря как да сразим младоците с най-свежата идея за обсъждане, пхахахахаха
патките не стават, смешните "напомпай се" реклами също...да заложим на стила например
аз лично се усещам, че с годините създавам стил, на който почвам яко да държа - очила, идиотска шапка, татуси, усмивка, пръстени. как е при вас? стилът превръща ли се в неотделима част от вас, или се променяте? как възприемате изобщо модата и суетата през годините?
хей, сетих се за страхотна тема - как да отблъскваме безпроблемно хетеро идиотите, които са убедени, че "не, мерси" значи "разбира се, ще ти лапам без пари"?
поздрави от чупливите крака, пхахаха

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: да се стегнем и им покажем, а?

Писане by EVI on Чет Апр 08, 2010 3:35 pm

Моя стил си е твърдо хеви-метал Smile и не смятам да го променям... нищо, че понякога ме бъркат с младеж.... наскоро една жена с малко детенце ме спряха и ме заговориха... майката каза на детенцето: "Дай да попитаме този батко за пътя..." - аз им отвърнах:"Кой батко?!" ... после ми се извини жената... а с хетеро мъже избягвам въобще да разговарям, особено, ако са напористи грубияни!

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by feet of clay on Пет Апр 09, 2010 2:22 am

аз идиотите ги счупвам от сарказъм, хахахаха - сещам се вчера на сватбата как побърках един, който накрая си призна, че е женен с дете, ебаси кретена...малко се пооплака, че съм била "много хард", ама си го изпроси, хихихихи
поне не се кося, че и да го повредя, ще е загуба за човечеството, хахахахахаха

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Писане by SIN on Пон Дек 13, 2010 4:11 am

мъдря как да сразим младоците с най-свежата идея за обсъждане,

Ех, че се зарадвах на темата. Сега, си викам, ще ми покажат откъде изгрява слънцето. Но май още се мъдри.
Никакви моди не ме влекат. Стилът ми се нарича безстилие, нещо като подреден хаос.
А отворковците не заслужават друго от мен, освен безмълвно презрение,
щото "най-обичам" да се мисли с долната глава.

SIN

Брой мнения: 41

Писане by mimok on Пет Сеп 23, 2011 2:37 pm

Embarassed Twisted Evil Малко особен стил - дънки, тениска, риза, яке /дънково или кожено в зависимост от времето/, маратонки или ботуши в "каубойски стил", черни очила и кожени черни ръкавици от истинска кожа. Американски стил повече бие на очи.
Ха ха ха и доста хора ме бъркат с младеш, но имаше една зима, когато една ми налетя в едно шикозно заведение да ме сваля и голям майтап беше. Дойде нейното гадже да се кара с мене и се оказа, че е мой далечен познат, с когото не се бях виждала цели 11 години и се смяхме доста. Остави я да си пробва да ме сваля и не успя, че тя взе та се отчая от неуспеха си и той се подхилваше гадно заедно с мене.
После ѝ се извиних, че беше майтап за нейна сметка и се омете като фурия от заведението. Беше миналата година и често ми налитат.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by Sun&Moon on Вто Сеп 27, 2011 12:15 am

Като го видя т'ва "30+" и веднага ми се обажда гърба, коленете ми започват да щракат и отивам да си премеря кръвното Very Happy Единственото място, на което се чувствам така е в "30+" Embarassed
Иначе с годините открих, че съм склонна на експерименти със стила си. Постоянно го променям и допълвам. Ако срещна себе си на 10+ ще се застрелям без миг колебание. Ако се срещна на 20+ ще си дам някой мъдър съвет. От тук насетне обаче няма начин да "уседна" с един и същ стил на живот, обличане, музика, обкръжение.

И хетеро- и хомо- идиотите ги разкарвам със специален поглед: "Току- що открих червей в моята special salad with Lord Fletcher's style dressing и сега ще се уволняваме...®" Very Happy

Sun&Moon

Брой мнения: 33

Писане by Erica Mystwalker on Вто Яну 17, 2012 3:15 pm

Хоп, и аз тук.
Дали променям стила си?... Май го затвърждавам все повече. За жалост доста дрешки от ония времена не ми стават, ама пък ставам все по-луда и шантава. Токчетата са ми все по-високи... полите по-дълги Wink , глезя се повече, самочувствието ми беше пострадало, но бързо се съвзех.
Относно репликата за разкарване на досадници, напоследък много успешно въведох "От както се омъжих не съм изневерявала на мъжа си с мъже"
Отнема малко време да се светнат, ама аз до тогава съм изчезнала. Много ококоремо ме гледат след това

Erica Mystwalker

Брой мнения: 1
Местожителство: Varna

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

:: Клубове :: 30+